Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. Bel onze klantenservice service@kerstpakkettenidee.nl

Populaire thema kerstpakketten collectie

Een thema kerstpakket is een pakket wat een bepaalt thema uitdraagt en vertegenwoordigt. Denk aan Fair Trade, speciaals voor Mannen of speciaal voor Vrouwen. Het betreft een mooi handvat bij de zoektocht naar dat ene mooie kerstpakket voor het personeel. Bekijk intern (binnen het bedrijf) welke thema's een belangrijke rol spelen en stem de zoektocht naar het gewenste thema kerstpakket hierop af. Met een keuze van ruim 800 verschillende geschenkpakketten ligt het slagingspercentage bij Kerstpakketten idee ontzettend hoog. Het moet dan ook vreemd lopen, wilt u in onze webshop geen geschikt thema kerstpakket vinden.

Een kerstpakket op basis van een thema uitzoeken is slim en verantwoord. Bij veel bedrijven spelen er op intern niveau bepaalde thema's en dan is het uiteraard leuk om daar ook een passend thema kerstpakket bij te zoeken. Denk bijvoorbeeld aan de thema's duurzaam, origineel of sportiviteit en vitaliteit. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle populaire en aanwezige thema's van dit jaar. Klik door op het gewenste thema en u ziet direct de kerstpakketten die verbonden zijn aan het betreffende thema. Doe er uw voordeel mee en vereenvoudig uw zoektocht.

Zorg voor afwisseling en overhandig nooit ieder jaar hetzelfde thema pakket. De ontvangers weten na enkele jaren exact wat ze kunnen verwachten en dat alles komt het verrassingselement niet ten goede. Wat we veel zien is dat bedrijven afwisselen in een traditioneel kerstpakket met het bekende keuzekado concept, waarbij de ontvanger op basis van een flexibel puntensysteem zijn eigen kerstkado's mag uitzoeken. Dit kerstconcept is zeker de moeite waard.

Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Dé TOP 20 Kerstpakketten Bekijk de twintig populairste kerstpakketten gebaseerd op gebruikersgedrag. Dé toppers uit een collectie van ruim 800 verschillende pakketten. Doe er uw voordeel mee en neem een kijkje! Bekijk de top 20 hier

Hoe wordt een thema van een kerstpakket bepaalt?

In het begin van het jaar zijn er overal kerstpakketten beurzen. Op de beursvloer staan leveranciers van losse artikelen, waarmee een kerstpakket geassembleerd kan worden. Zij doen uiteraard onderzoek naar populaire thema's en houden de markt nauwlettend in de gaten. Dat doen onze stylisten en kerstpakket experts ook! Dit betekent dat zowel de leveranciers van de inhoudsartikelen als de stylisten van Kerstpakketten idee op zoek gaan naar trends in de markt. Populaire thema's en artikelen worden gecombineerd met de vraag van het afgelopen jaar, waarna er een goed beeld van populaire thema's gemaakt kan worden. Door deze informatie te bundelen ontstaan er fantastische ideeen die vervolgens worden uitgewerkt in het aanbod van de kerstpakketten. Door dit ieder jaar te doen onstaat er altijd een originele kerstpakketten collectie die voldoet aan de nieuwste trends en thema's.

Risicoloos shoppen

Bij Kerstpakketten idee kunt u nagenoeg risicoloos uw gewenste thema kerstpakketten bestellen. U kiest simpelweg voor Achteraf Betalen in de winkelwagen en dat betekent dat u na de levering van de thema kerstpakketten een factuur ontvangt. Na het ontvangen van de factuur heeft u verolgens 14 dagen de tijd om deze te voldoen. Geen betaling vooraf, maar eenvoudig pas na de levering.

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op