Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Gezond
Sorteren op:
Gezonde kerstpakketten om te voldoen aan de goede voornemens

Een goede start is het halve werk

Als we het hebben over het nummer 1 voornemen wanneer mensen het nieuwe jaar in gaan, dan is het wel gezonder leven. En met een gezond kerstpakket kunt u uw werknemer net dat extra steuntje in de rug geven. Door middel van de smartwatch die is toegevoegd aan een aantal pakketten kunnen uw werknemers ook checken of ze daadwerkelijk gezond bezig zijn. Want die extra stappen doen er onder aan de streep echt toe. Het is een apart kerstpakket die niet overal wordt aangeboden, echter wel bij Kerstpakketten idee.

Een duwtje in de rug

Gezonde kerstpakketten bieden uitlsluitend gezonde producten. Natuurlijk zitten hier producten in zonder alcohol. Wilt u liever een kerstpakket waarmee uw werknemers een heerlijke avondje kan genieten? Kijk dan eens naar onze Mediterraanse kerstpakketten of verras hen met een sport kerstpakket. Tapas kerstpakketten zijn vaak ook wel lichte en magere producten, waardoor uw werknemers zonder schuldgevoel tóch kunnen genieten. Genieten en gezond leven moeten natuurlijk samen kunnen gaan. 

Het gezonde kerstpakket wat bij uw werknemers past

Heeft u het gezonde kerstpakket gevonden wat grotendeels aansluit bij de waardes van uw bedrijf, maar zijn er toch enkele producten niet naar wens? Dan kunt u ook een kerstpakket op maat laten samenstellen bij een minimale afname van 100 stuks. Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft aan onze stylisten, zullen zij er meteen mee aan de slag gaan. Zodra zij er wat moois van gemaakt hebben, wordt deze gefotografeerd en toegevoegd aan de offerte. Natuurlijk is het hierna ook nog mogelijk om het pakket aan te passen met bijvoorbeeld artikelen die zij kunnen gebruiken tijdens het koken.

Kerstpakketten met een gezonde mix van producten

Komt u er nog niet helemaal uit?

Indien u vragen heeft over onze gezonde kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken en zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495 - 84 32 42.

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete gezonde kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op