Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Collectie Oranje Kerstpakketten

Oranje kerstpakketten geven een extra dimensie aan de o-zo gezellige feestdagen. Verras uw hardwerkend personeel met een fantastische oranje kerstpakket van Kerstpakketten idee. Verkrijgbaar in diverse thema's, prijsklasse en inhoud.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Kleur: Oranje
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Aanbod oranje kerstpakketten

Oranje kerstpakketten bestellen

Bent u opzoek naar oranje kerstpakketten? Dan bent u op Kerstpakkettenidee.nl aan het juiste adres. Ieder jaar wordt er weer hard gewerkt om de mooiste oranje kerstpakketten toe te voegen aan het veelzijdige kerstpakketten assortiment. Kerstpakketten idee heeft daarom een ruim aanbod aan kerstpakketten in deze kleur. Kijk eens rustig rond in ons uitgebreide assortiment en maak een keuze uit de mooiste originele kerstpakketten van Nederland.

Mooie kerstpakketten

Als Nederlanders wordt er vaak gedacht aan het Nederlands elftal en Koningsdag als het aankomt op de kleur oranje. Oranje vertegenwoordigt immers Nederland. Echter heeft oranje ook bepaalde betekenissen. Oranje staat voor vrolijkheid, optimisme, plezier, kracht en energie. En dit zijn natuurlijk begrippen die u geassocieerd wilt hebben met uw bedrijf. Wanneer u opzoek bent naar uw favoriete oranje kerstpakket, kunt u eenvoudig filteren via het filtermenu links op uw scherm. Door uw behoefte en wensen aan te klikken op het gebied van bijvoorbeeld prijs en artikelen kunt u komen tot u favoriete kerstpakket.

Andere kleuren kerstpakketten

Naast oranje, heeft Kerstpakketten idee nog vele andere kleuren binnen de kerstpakketten. Enkele kleuren die wij onder andere aanbieden zijn: goud, zwart, wit, rood en groene kerstpakketten. Naast de standaard kleuren uit de regenboog hebben we ook bruin gekleurde kerstpakketten alsmede gele kerstpakketten. Dit zijn veelal pakketten met artikelen die zijn verpakt in het geel.

Mooie oranje kerstgeschenken

Thema's binnen de kleuren

Elke kleur heeft ook verschillende thema's met producten in de desbetreffende kleur. Bij oranje kan dit bijvoorbeeld Oosters of gezond of sportief zijn, denk hierbij aan de Oranje leeuwinnen van het voetbal. Veel Oosterse producten hebben oranje kleuren, waardoor ze vertegenwoordigt kunnen zijn in deze pakketten. Buiten Oosters zijn er nog veel andere soorten pakketten, zoals travel, gezond of simpelweg gewone foodpakketten. 

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op