Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Kerstgeschenken
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Originele Kerstgeschenken voor personeel en medewerkers

Kerstgeschenken voor personeel

Een traditie die ieder jaar weer terugkeert is het uitreiken van een mooi kerstgeschenk aan het personeel. Dit kan zijn in de vorm van mooie goedgevulde kerstpakketten, maar uiteraard ook in de vorm van een cadeaubon of heerlijke Italiaanse wijn. Bent u actief in de bouw, dan is kerstpakket voor de bouwvakkers een tip.

De kerstgeschenken zijn bedoeld om de medewerkers in het zonnetje te zetten voor de geleverde arbeid en diensten die zij hebben geleverd in het afgelopen jaar. Een blijk van waardering is bij de kerstgeschenken uitermate belangrijk. Dit alles zal gewaardeerd worden door het personeel en zal de motivatie ten goede komen. Deze kerstgeschenken zijn er voor verschillende budgetten, en hierdoor zijn er ook goedkope kerstgeschenken. 

Uniek kerstgeschenk voor bedrijven

Ook bevat de uitgebreide collectie de mooiste en meest unieke kerstgeschenken voor bedrijven. Dit kan zijn in de vorm van een origineel en duurzaam eindejaarsgeschenk of wijn relatiegeschenk verpakt in een mooie houten kistje. De kerstgeschenken voor de bedrijven zijn te combineren met een mooie en feestelijke kerstkaart, waarop een bedankje gezet kan worden.

De collectie bestaat uit ongeveer 820 kerstgeschenken en behoort hiermee tot één van de grootste collecties van ons land.

Een zakelijk geschenk met thema

Onze kerstgeschenken webshop biedt de mogelijkheid om te filteren op thema, kleur, inhoud en andere variabelen. Het doel is om binnen enkele muisklikken het gewenste kerstgeschenk te vinden.
De thema's van dit jaar zijn vooral gebaseerd op spelende trends in de markt en op de grote vraag van afgelopen jaar. Door deze twee indicatoren te combineren ontwikkelen onze stylisten ieder jaar weer unieke en originele kerstgeschenken voor bedrijven en personeel.

Maatwerk oplossingen

Naast het standaard assortiment behoren maatwerk kerstgeschenken ook tot de mogelijkheden. Door middel van maatwerk oplossingen kunnen de kerstgeschenken volledig gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld het bedrijfslogo, de kleuren van de organisatie of een tekstuele opdruk. Op deze manier ontstaat er een kerstpakket met ludiek thema. Erg leuk om zelf samen te stellen in onze showroom.

De wensen kunnen via onze website kenbaar gemaakt worden door het invullen van ons webformulier voor het samenstellen van maatwerk kerstgeschenken.

Naar aanleiding van de ingevulde lijst gaan onze professionele stylisten enkele voorbeelden maken van maatwerk kerstgeschenken. De voorstellen worden gefotografeerd en uitgewerkt in een offerte. Deze wordt toegestuurd per email, waarna er ruimte is voor feedback. Op basis van de feedback kunnen de voorstellen verbeterd worden totdat het gewenste originele kerstgeschenk ontstaat.

Vaste klantenkring

Door onze uitstekende service en mooie collectie groeit onze klantenkring nog ieder jaar. Door deze ontwikkeling en ons streven om de beste te zijn en te blijven groeit ons vaste klantenbestand jaarlijks. Dit alles resulteert in de verkoop van veel kerstgeschenken aan bedrijven en instellingen in Nederland en België. Ervaar het zelf en koop je kerstgeschenken online bij Kerstpakketten idee.

Leukste ideeen voor een uniek kerstgeschenk voor zakenrelaties

Vragen over onze kerstgeschenken?

Heeft u vragen over onze kerstgeschenken of wenst u advies? Schroom niet en neem contact op met onze klantenservice. Zij zitten  voor u klaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Heeft u vragen over hoe het zit met de belasting en de fiscus? Kijk dan op de pagina over de belasting

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Bieden jullie kerstgeschenken aan?

Ja, wij hebben een grote collectie kerstgeschenken. Denk aan traditionele kerstpakketten, wijncadeaus, Rituals en een Keuzeconcept waarbij de medewerkers hin eigen cadeaus kunnen kiezen. Neem gerust een kijkje.

Waarom moet ik bij jullie bestellen?

Aangezien wij een van de grootste collecties van Nederland en Belgie hebben, ligt de slagingskans bij ons rond de 96%. Tevens zijn onze pakketten messcherp geprijsd en krijgt u belastingvoordeel met de factuur van Kerstpakkettenidee.nl.

Hebben jullie eigen showrooms?

Ja, wij hebben twee showrooms die op afspraak bezocht kunnen worden bij een minimale afname van 100 pakketten. Informeer altijd naar de mogelijkheden en neem contact met ons op voor het maken van een showroom afspraak.

Kan ik de factuur betalen na levering?

Bij ons kunt u tijdens het afrekenen kiezen voor Achteraf Betalen. Dit is mogelijk tot een bedrag van €10.000,- inclusief BTW. Verdere betaalinstructies ontvangt u binnen twee weken na de levering.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op