Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Kerstpakketten Homepage / Kerstpakket / Thema / Kerstgeschenken

Kerstgeschenken voor personeel, klanten en collega's

Ontdek de meest veelzijdige en originele kerstgeschenken van Nederland. De geschenken zijn gebaseerd op actuele thema's en bevatten een uitstekende mix van food en non-food items. Gebruik de filteropties aan de linkerzijde om eenvoudig te zoeken naar dat ene unieke geschenk en verras collega's, klanten en leveranciers met een origineel geschenk. Het aanbod is zeer divers en voor zowel mannen en vrouwen zijn er leuke attenties te verkrijgen.
Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2024. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Kerstgeschenken
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Originele Kerstgeschenken voor personeel en medewerkers

Waarom is het geven van kerstgeschenken belangrijk?

Waarom is het geven van kerstgeschenken zo'n belangrijk gebaar? Wel, kerstgeschenken zijn meer dan alleen een attentie; ze zijn een uitdrukking van waardering en verbinding. Zeker in een zakelijke wereld spelen kerstgeschenken voor klanten en medewerkers een belangrijke rol. Ze laten zien dat je de inzet en loyaliteit van jouw team en de relatie met jouw klanten oprecht waardeert. Het is een manier om te zeggen: "Ik zie en erken je harde werk en toewijding het hele jaar door."

Neem bijvoorbeeld de traditionele goedgevulde kerstpakketten van chocolade. Deze zoete verwennerijen zijn niet alleen een feestelijke favorieten, ze symboliseren de zoetheid van de relatie die je met jouw medewerkers en klanten koestert. Het geven van kerstgeschenken creëert een warm gevoel van gemeenschap en saamhorigheid, belangrijk in de koude wintermaanden en een jaar vol uitdagingen.

Wij tillen het geven van kerstgeschenken naar een hoger niveau. We begrijpen dat elk gebaar van waardering uniek moet zijn, net zoals de mensen die je wilt bedanken. Daarom bieden we niet alleen een breed scala aan kerstgeschenken aan, maar zorgen we er ook voor dat elk geschenk met zorg is geselecteerd die ook aan zullen sluiten bij de individuele smaken en voorkeuren van jouw team en klantenbestand. Dus ben je bijvoorbeeld actief in de bouw, dan beschikken wij over kerstpakketten voor de bouwvakkers. Zo wordt elk kerstgeschenk dat je geeft een weerspiegeling jouw bedrijfscultuur.

Trends in kerstgeschenken voor 2024

Hoe kies je het perfecte kerstgeschenk voor iemand? Deze vraag houd je waarschijnlijk bezig zodra de feestdagen naderen. Wanneer je op zoek bent naar een kerstgeschenk voor een man of een vrouw of iets dat perfect past bij de individuele smaak van jouw werknemers, het begint allemaal met een beetje creativiteit en oog voor detail.

Het personaliseren van een kerstgeschenk voegt een diepere betekenis toe. Een kerstgeschenk met jouw logo kan niet alleen een stijlvolle toevoeging zijn, maar versterkt ook de band tussen je bedrijf en de medewerker. Het toont aan dat je er moeite voor hebt gedaan en dat je de relatie op prijs stelt of dit nu een klant, medewerker of zakenpartner is.

Maar hoe zorg je ervoor dat jouw kerstgeschenk persoonlijk aanvoelt? Denk aan de interesses, passies en hobby's van de ontvanger. Is er een speciale herinnering die je deelt of een inside joke die je met elkaar verbindt? Laat deze inzichten de inspiratie zijn voor jouw kerstgeschenkideeën. Voor een man die van technologie houdt, kun je denken aan de nieuwste gadgets. Voor een vrouw die van wellness geniet, is misschien een luxe spa-pakket een goed idee. Als je echt niet weet wat je moet kiezen? Een gepersonaliseerd kerstgeschenk, waarbij de ontvanger zelf kan kiezen, toont zowel jouw aandacht als jouw flexibiliteit - de perfecte combinatie voor ieder kerstgeschenk.

Duurzame en unieke kerstgeschenkopties

Ben je op zoek naar kerstgeschenken die niet alleen een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren maar ook bijdragen aan een betere wereld? Dan zit je bij ons op de juiste plek. Wij bieden een breed scala aan duurzame kerstpakketten die perfect zijn voor elke organisatie die milieuverantwoordelijkheid hoog in het vaandel draagt. Van biologische kerstgeschenken, die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun lage impact op onze planeet, tot  die getuigen van originaliteit en zorg voor het milieu.

Onze kleine kerstgeschenken zijn enorm populair bij diegenen die iets bescheiden maar betekenisvol zoeken. Het gaat niet altijd om de grootte, maar om de gedachte en de impact. Deze geschenken zijn perfect voor elke medewerker of relatie die waarde hecht aan duurzaamheid en innovatie.

Elk kerstpakket is met zorg samengesteld om niet alleen jouw waardering te tonen maar ook om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Met elk duurzaam kerstpakket dat je kiest, laat je zien dat jouw bedrijf vooruitdenkt en verantwoordelijkheid neemt. Ben je klaar om deze feestdagen een verschil te maken? Kies dan voor onze duurzame en unieke kerstgeschenkopties.

Gepersonaliseerde kerstgeschenken voor een persoonlijke touch

Bij ons geloven we dat gepersonaliseerde kerstgeschenken niet alleen een blijk van waardering zijn, maar ook een reflectie van jouw bedrijfswaarden. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om unieke kerstgeschenken samen te stellen die perfect aansluiten bij de voorkeuren van jouw medewerkers en relaties.

Voor milieubewuste bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen, bieden wij een breed scala aan kerstpakketten die zowel milieuvriendelijk als maatschappelijk verantwoord zijn maar ook een kerstpakket met een ludiek thema. Van biologische kerstgeschenken tot aan duurzame pakketten met een minimale ecologische voetafdruk, bij ons vind je geschenken die zowel het milieu als jouw medewerkers respecteren.

Heb je specifieke wensen of ben je op zoek naar iets echt bijzonders? Ons assortiment bevat kleine kerstgeschenken die grootse gebaren symboliseren. Van handgemaakte artikelen tot aan exclusieve producten met een verhaal; wij helpen je graag bij het vinden van dat ene unieke kerstgeschenk dat jouw waardering op een persoonlijke en betekenisvolle wijze uitdrukt.

Jouw inzet voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid kan perfect weerspiegeld worden in de kerstgeschenken die je kiest. Met onze hulp zorg je ervoor dat jouw eindejaarsgeschenk niet alleen gewaardeerd worden voor hun inhoud, maar ook voor de waarden die ze vertegenwoordigen. Ontdek samen met ons de mogelijkheden om jouw kerstgeschenken dit jaar extra speciaal te maken.

Kerstgeschenken voor verschillende relaties en gelegenheden

Sta je voor de uitdaging om zowel jouw klanten als jouw personeel met kerst te verrassen? De zoektocht naar het ideale kerstgeschenk voor diverse relaties en gelegenheden hoeft geen hoofdbreker te zijn. Op het moment dat het gaat om een attent kerstgeschenk voor klanten, een blijk van waardering voor jouw medewerkers of een hartelijk relatie kerstgeschenk, wij hebben voor elke situatie een passende oplossing.

Vraag je jezelf af: "Wat geef ik mijn personeel met kerst?" of "Wat is een geschikt geschenk voor mijn personeel tijdens de feestdagen?" Ons assortiment omvat een breed scala aan zakelijke kerstgeschenken die naadloos aansluiten bij iedere relatie en elke gelegenheid. Van elegante relatiegeschenken die jouw waardering uitstralen tot zorgvuldig samengestelde kerstgeschenken voor klanten, ontworpen om jouw merk op een positieve manier onder de aandacht te brengen.

Het selecteren van kerstgeschenken voor jouw personeel biedt een unieke kans om je dankbaarheid te tonen voor hun harde werk en inzet het hele jaar door. Waarom niet kiezen voor een persoonlijke benadering? Bied hen bijvoorbeeld de mogelijkheid om hun eigen geschenken te kiezen uit een reeks vooraf geselecteerde items. Dit niet alleen verhoogt de waarde van het geschenk in hun ogen, maar versterkt ook het gevoel van waardering en erkenning.

Voor jouw klanten kun je kiezen voor kerstgeschenken die jouw zakelijke relatie versterken en tegelijkertijd jouw dankbaarheid tonen voor hun vertrouwen in jouw bedrijf. Denk aan kwalitatief hoogwaardige producten die jouw merkidentiteit weerspiegelen en tegelijkertijd een blijvende indruk achterlaten.

Bij ons vind je niet alleen een breed scala aan kerstgeschenken, maar ook de expertise om je te helpen bij het kiezen van het perfecte geschenk. Laat ons je assisteren bij het versterken van jouw zakelijke relaties en het tonen van oprechte waardering deze kerst.

Creatief en orgineel kerstgeschenk idee

De uitdaging om elk jaar weer met een origineel kerstgeschenk te komen, begrijpen wij als geen ander. Om je te inspireren, delen wij enkele creatieve en originele kerstgeschenkideeën die gegarandeerd indruk maken.

Stel je eens voor: een kerstgeschenk dat echt opvalt, omdat het perfect aansluit bij de unieke interesses van jouw team of relaties. Denk aan op maat gemaakte geschenkdozen met een verfijnde selectie van ambachtelijke producten of wat dacht je van een ervaringsgericht geschenk, zoals een workshop ambachtelijk chocolade maken, voor de zoetekauwen onder ons? Deze bijzondere kerstgeschenken bieden niet alleen een memorabele ervaring maar tonen ook jouw waardering op een persoonlijke en doordachte wijze.

Voor de technologie liefhebbers in jouw team, kun je gaan voor de nieuwste gadgets of slimme accessoires die zowel innovatief als nuttig zijn. Een origineel kerstgeschenk zakelijk hoeft niet standaard te zijn; het kan net zo goed een slimme bureau-accessoire zijn die het dagelijkse werk aangenamer maakt.

Heb je al eens nagedacht over duurzame geschenken? Items die niet alleen mooi en nuttig zijn, maar ook bijdragen aan een betere wereld? Van herbruikbare koffiebekers met jouw logo tot aan plantbare kerstkaarten, deze groene geschenken zijn niet alleen goed voor de planeet maar ook een warme herinnering aan jouw betrokkenheid en zorg.

Laat ons je helpen bij het vinden van de leukste kerstgeschenken, die meer zijn dan een gebaar. Ze zijn een verlengstuk van jouw merk en de waarden die je hoog in het vaandel draagt. Met onze hulp wordt het vinden van dat ideale kerstgeschenk een leuke en inspirerende onderneming. Ontdek samen met ons de mogelijkheden om dit jaar echt iets speciaals te geven.

Veel gestelde vragen (FAQ) over kerstgeschenken

Je vraagt je zelf wellicht af, "Zijn er duurzame opties voor kerstgeschenken?" Absoluut! Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om milieuverantwoordelijke geschenken te geven, van biologisch afbreekbare gadgets tot herbruikbare waterflessen. Het is een prachtige manier om jouw bedrijfswaarden te laten zien en tegelijkertijd iets goeds te doen voor onze planeet.

Op zoek naar leuke kerstgeschenken voor mannen?
Technische snufjes, ambachtelijke biersets of een stijlvolle portemonnee kunnen perfecte keuzes zijn. Vergeet niet: kerstgeschenken moeten niet alleen leuk zijn, maar ook bruikbaar.

Zijn er culturele overwegingen bij het geven van kerstgeschenken?
Zeker. Het is belangrijk om rekening te houden met de diverse achtergronden en overtuigingen van jouw personeel. Een inclusieve benadering zorgt ervoor dat iedereen zich gewaardeerd voelt.

Bieden jullie opties voor maatwerk of personalisatie van de kerstpakketten?
Ja, bij Kerstpakketten idee bieden we maatwerkopties zoals het toegeven van uw bedrijfslogo en het samenstellen van gepersonaliseerde boodschappen voor uw kerstpakketten. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we uw kerstcadeaus kunnen aanpassen aan uw specifieke wensen.

Bieden jullie follow-up ondersteuning na de levering van de kerstpakketten om ervoor te zorgen dat onze medewerkers tevreden zijn?
Ja, wij bieden follow-up ondersteuning ná de levering van de kerstpakketten om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Onze klantenservice is telefonisch, per e-mail en via chat bereikbaar voor eventuele vragen of feedback die u heeft.

Het verzekeren van tijdige levering van kerstgeschenken

Heb jij je ooit afgevraagd hoe je ervoor zorgt dat jouw kerstgeschenken precies op tijd aankomen? Het geheim zit 'm in vroeg plannen en slim kiezen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor originele zakelijke kerstgeschenken die gegarandeerd indruk maken op jouw personeel en relaties. Start nu met de selectie en laat ons de rest doen. Wij bieden een vlekkeloze planning van bestelling tot levering, zodat je zonder stress de feestdagen tegemoet gaat. Vergeet de last-minute zorgen; kies voor gemak en zekerheid, zodat elk geschenk zijn bestemming bereikt met de glimlach en warmte van het seizoen. Heb je vragen over hoe het zit met de belasting en de fiscus? Kijk dan op onze pagina over de belasting.

Leukste ideeen voor een uniek kerstgeschenk voor zakenrelaties en klanten

Vragen of advies inwinnen?

Neem voor alle vragen en bij onduidelijkheden contact met jouw kerstgeschenken bedrijf Kerstpakketten idee. De helpdesk is op werkdagen geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur en is bereikbaar via e-mail, telefoon en de social media kanalen. Heb je een snelle vraag, gebruik dan de live-chat functie in de webshop en wordt direct te woord gestaan door een van onze gespecialiseerde medewerkers. Zij kunnen alle vragen beantwoorden over de kerstgeschenken die wij aanbieden in de webwinkel.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Bieden jullie kerstgeschenken aan?

Ja, wij hebben een grote collectie kerstgeschenken. Denk aan traditionele kerstpakketten, wijncadeaus, Rituals en een Keuzeconcept waarbij de medewerkers hin eigen cadeaus kunnen kiezen. Neem gerust een kijkje.

Waarom moet ik bij jullie bestellen?

Aangezien wij een van de grootste collecties van Nederland en Belgie hebben, ligt de slagingskans bij ons rond de 96%. Tevens zijn onze pakketten messcherp geprijsd en krijgt u belastingvoordeel met de factuur van Kerstpakkettenidee.nl.

Hebben jullie eigen showrooms?

Ja, wij hebben een eigen showroom die op afspraak bezocht kan worden bij een minimale afname van 100 pakketten. Informeer altijd naar de mogelijkheden en neem contact met ons op voor het maken van een showroom afspraak.

Kan ik de factuur betalen na levering?

Bij ons kun je tijdens het afrekenen kiezen voor Achteraf Betalen. Dit is mogelijk tot een bedrag van €10.000,- inclusief BTW. Verdere betaalinstructies ontvang je binnen twee weken na de levering.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie