Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakketten Aanbieding met Op = Op Actie

Onderstaande kerstpakketten staan in de aanbieding en zijn scherp geprijsd, waardoor u een leuke korting aan voordeel kunt pakken. Bestel vandaag nog want bij deze collectie geldt; Wie het eerst komt, wie het eerst maalt en OP = OP. Wees er tijdig bij en bestel vandaag de mooiste kerstpakketten in de uitverkoop.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Aanbieding
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten aanbiedingen en sale uitverkoop online

Kerstpakket aanbiedingen

Wanneer het einde van het jaar nadert, weet u als werkgever dat het tijd wordt om na te gaan denken over de kerstpakketten van dit jaar voor uw personeel en eventuele relaties. Wellicht dat u niet heel veel financiële ruimte heeft voor de aanschaf van kerstpakketten door financiële tegenslagen of andere redenen. Ook wij als organisatie vinden het belangrijk dat u uw personeel kunt verrassen en daarom hebben wij diverse kerstpakketten aanbiedingen toegevoegd aan onze uitgebreide collectie.

Voorkom onnodige kosten met kerstpakket aanbiedingen

Een kerstpakket is natuurlijk enorm leuk om te ontvangen, maar voor u als werkgever brengt het vaak heel wat kosten met zich mee. Bij Kerstpakketten idee houden we rekening met het feit dat lang niet elke organisatie veel financiële middelen ter beschikking heeft om groots uit te pakken met de feestdagen. Vandaar dat we een speciale sectie hebben gemaakt waarin alle kerstpakket aanbiedingen staan, om zo het kerstgeschenk betaalbaar te houden.

De pakketten die in deze sectie staan, zijn voorzien van een flinke daling in prijs en zijn voor een gereduceerd tarief te verkrijgen via onze webshop. De redenen voor deze prijsdalingen lopen nogal uiteen. Zo kan het voorkomen dat een pakket minder populair is dan gedacht of juist wel populair is waardoor bijproductie plaatsvindt. Ook aan thema's zoals duurzaam zijn gedacht. Interesse in een duurzaam gerelateerd pakket, klik dan door en bekijk het duurzaam kerstpakket aanbod. Deze collectie zit boordevol duurzame artikelen die voldoen aan de drie peilers people, planet en profit. Deze kerstpakketten zijn verpakt in duurzame verpakkingen en ook de inhoud voldoet aan de duurzaamheidseisen. Andere pakketten die in de afgelopen jaren bij geproduceerd zijn, hebben thema's als luxe, travel, food, koken of wonen. Het zijn allemaal mooie en goedgevulde pakketten die eenvoudig te vinden zijn in onze mooie kerstpakketten collectie. Ook aparte geschenken zijn populair en onderscheiden zich in het niet alledaagse karakter. Het zijn allemaal aparte kerstpakketten die voldoen aan de vraag vanuit de opdrachtgevers in Nederland en België. Mocht u dus voor iets aparts kiezen, bekijk dan zeker eens deze collectie.

Wees op uw hoede voor de ultieme aanbieding

Hoewel kerstpakket aanbiedingen vooral aan het einde van het jaar te vinden zijn op de website, zijn deze aanbiedingen een stuk minder tijdsgebonden aan onze kerstpakket uitverkoop. De uitverkoop met kerst is een algemeen bekend begrip en dankzij onze data weten we hoe ontzettend populair de uitverkoop is.

Bij de uitverkoop geldt vaak ook het op = op principe. Ziet u een pakket dat aansluit bij uw wensen en voor een prima prijsje te bestellen is, dan raden we u aan om snel actie te ondernemen. De voorraad van kerstpakketten in de aanbieding slinkt namelijk snel, zeker in vergelijking met onze standaard collectie.

Snel en makkelijk zoeken naar het ideale pakket

Om het voor u makkelijker te maken, is het in de webshop van Kerstpakketten idee mogelijk om te filteren op prijs, thema, inhoud, het aantal artikelen en kleur. Hierdoor bespaart u niet alleen veel tijd, maar weet u ook zeker dat het gevonden pakket ook daadwerkelijk aansluit bij uw wensen.

Kerstpakket aanbieding assortiment

Een vraag over een kerstpakket in de aanbieding?

Heeft u een vraag of een specifiek kerstpakket in de aanbieding? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige klantenservice zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk van repliek wordt gediend. Wij wensen u alvast veel plezier met het shoppen in onze kerstpakketten aanbiedingen.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Hebben jullie kerstpakketten in de aanbieding?

Jazeker, wij hebben diverse kerstpakketten in de aanbieding. Neem een kijkje op de site en doe er uw voordeel mee want OP = OP.

Wanneer staat een pakket in de aanbieding?

Gedurende het seizoen kan het voorkomen dat we bepaalde pakketten in de aanbieding zetten. Houd de website dus nauwlettend in de gaten.

Versturen jullie ook naar het huisadres van de medewerker?

Ja, wij versturen ook pakketten naar het huisadres van de medewerkers in Nederland en Belgie.

Kan ik bij jullie contant betalen?

Nee, het is bij ons niet mogelijk om contact af te rekenen. De betaling geschiedt digitaal via de webshop.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op