Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Bent u overtuigd? Bestel direct of vraag een voorbeeldshop aan!
Direct bestellen Gratis voorbeeldshop aanvragen
Volledige keuzevrijheid voor het personeel

Een keuzekado waarbij de medewerker zelf kiest

 • Hoge tevredenheidMedewerkers kiezen zelf
 • Enorme keuze in kado'sKies uit +1000 kadootjes
 • Sfeervolle webshopEigen kerstwebshop in bedrijfsuitstraling
 • Géén verborgen kostenGekozen kado's gratis thuisbezorgd (NL & BE)
 • Volledige ontzorgingGeen omkijken, wij maken alles in orde
Direct bestellen
Ik ben nieuwsgierig geworden.. Een gratis voorbeeld aanvragen Ontvang er een binnen 4 uur!
Uiterst hoge tevredenheid, personeel kiest zelf

Wat is het keuzekado?

Met het keuzekado kiest de medewerker zelf 1 of méérdere kado's in een sfeervolle kerstwebshop. De webshop wordt voorzien van jullie eigen bedrijfslogo, bedrijfskleuren en welkomsttekst die jullie bij ons mogen aanleveren. Ieder personeelslid ontvangt een individuele inlogcode voor de webshop. Eenmaal ingelogd kan men op basis van een puntensysteem kado's selecteren die vervolgens kosteloos naar het huisadres van de medewerker worden gestuurd (Nederland en België).

In een eigen uitstraling

Een feestelijke cadeaubox of e-voucher

Overhandig de inlogcodes door middel van een feestelijke cadeaubox met kerstkaart en pasje met daarop de inlogcode. Of kies ervoor om de inlogcodes op een bepaalde datum te versturen via een e-mail met e-voucher.

Vanaf een bestelhoeveelheid van 25 stuks is het mogelijk om de cadeaubox te voorzien van een wikkel met daarop uw eigen bedrijfslogo. Tevens zullen we het kerstkaartje voorzien van een door jullie aangeleverde kerstgroet inclusief jullie bedrijfslogo (meerprijs €1,25 p/stuk).

Wat is een feestelijke cadeaubox?
De cadeaubox is een luxe doosjes met daarin een giftcard en kerstkaart met daarop een kerstgroet. Op het pasje staan de inloggegevens waarmee de medewerker zijn keuzekado kan verzilveren.

Bij een afname van 25 stuks of meer is het mogelijk om de cadeaubox te voorzien van een wikkel met eigen bedrijfslogo. Tevens wordt het kerstkaartje bedrukt met logo en een kerstboodschap die jullie bij ons kunnen aanleveren. Meerprijs per stuk bedraagt €1,25 exclusief btw.
Wat is de e-voucher?
Met de e-voucher versturen wij op een afgesproken datum een e-mail inclusief voucher waarop de inloggegevens voor de keuzekado webshop staan. Zowel de verzenddatum, onderwerpregel en de tekstuele inhoud van de e-mail bepaalt u geheel zelf. In de aanhef van de e-mail kunnen wij de naam van de ontvanger zetten. De e-mail zullen wij tevens voorzien van jullie bedrijfslogo.
Kan ik de cadeaubox naar een huisadres sturen?
Jazeker, dit kost €4,95 per stuk (NL & BE). Voer een bestelling in en kies in de winkelwagen voor huiszending. Wilt u deels op huisadressen leveren en deels bij u op de bedrijfslocatie, voer dan twee losse orders is. Eentje voor de huisadressen en eentje voor levering op de bedrijfslocatie.
1
Feestelijke kadobox
Kerstwebshop in bedrijfsuitstraling

Een herkenbare en feestelijke webshop

We creëren een ware kerstbeleving doordat we de webshop voorzien van jullie bedrijfslogo, welkomsttekst en bedrijfskleuren en dit geheel combineren met de juiste kerstelementen.

Wat moet ik aanleveren?
Na het online indienen van de order ontvangt u een e-mail met daarin verdere instructies. Wat we van u nodig hebben zijn het bedrijfslogo en een welkomsttekst die we in de webshop zetten. Deze tekst zien de medewerkers wanneer ze inloggen.
Is de webshop meertalig?
Jazeker, de keuzekado webshop kan met een functie zowel in de Nederlandse als Engelse taal omgezet worden.
2
Kado webshop
Enorme keuzemogelijkheden

Kiezen, afronden en binnen 2 werkdagen geleverd

Eenmaal ingelogd kan de medewerker op basis van een puntensysteem 1 of méérdere cadeaus selecteren die vervolgens binnen twee werkdagen naar het huisadres van de medewerker gestuurd worden (Nederland en Belgie).

Het assortiment is opgedeeld in de categorieën: Kado's, Gadgets, Belevenissen, Uitjes, Boeken, Kadokaarten, Tijdschriften, Goede Doelen en nog veel meer. Om het aanbod in kado's te zien kunt u rechts bovenaan de pagina een vrijblijvende voorbeeldwebshop aanvragen.

Waar kan de medewerker uit kiezen?
Het assortiment is immens groot en telt ongeveer 1000 kadootjes, verdeeld in onder andere de (sub)categorieën: Kado's, Gadgets, Uitjes, Kadobonnen, Boeken, Audio, Wonen, Keuken, Huis & Tuin, Gezelschapsspellen, Sieraden en meer. Vraag gerust een voorbeeldshop aan, zodat u het gehele assortiment kunt bezichtigen.
Wat is de levertijd van de kado's?
De gekozen kado's worden binnen twee werkdagen bij de medewerker thuis geleverd. (Nederland en Belgie).
Hoeveel punten is 1 euro?
1 euro zijn 50 keuzepunten. Doordat wij een puntensaldo communiceren in de webshop, ziet de medewerker niet welke waarde zijn geschenk heeft. Voor de medewerker is het hierdoor moeilijk te achterhalen wat u als werkgever heeft uitgegeven aan zijn/ haar kerstgeschenk.
Wat zijn de verzendkosten van de gekozen kado's?
Niets, wij leveren de gekozen kado's kosteloos in Nederland en Belgie op het huisadres van de medewerker.
Is het bedrag incl of excl btw?
Het eigen keuzeconcept is belast met 0%. De medewerker hoeft dus geen rekening te houde met btw en dat betekent dat er dus extra ruimte is om kado's te kiezen.
3
Kadootjes
Maatwerk wikkel met logo a €1,25 p/stuk Bij een bestelhoeveelheid van 25 stuks of meer, is het mogelijk om de cadeaubox te voorzien van een Maatwerk wikkel met bedrijfslogo. Ook zal het kerstkaartje in de box bedrukt worden met een door jullie aangeleverde kerstgroet, inclusief bedrijfslogo.
Gepersonaliseerd Maatwerk wikkel met logo
Basis Basis kadobox
Verschillende mogelijkheden

Kies het verzendtype

Cadeauboxen geleverd op bedrijfslocatie Feestelijk doosje inclusief pasje met daarop individuele inloggegevens voor de webshop. Tevens zit er een kerstkaartje in de cadeaubox. Alles geleverd op het bedrijfsadres.
Vanaf €1000,- kosteloos geleverd.
Enkel voor adressen binnen Nederland.
Anders kost de levering €19,95.
Luxe cadeauboxen geleverd bij de medewerkers thuis Feestelijk doosje inclusief pasje met daarop individuele inloggegevens voor de webshop. Tevens zit er een kerstkaartje in de cadeaubox. Levering op de huisadressen van de medewerkers.
Cadeaubox thuisbezorgd bij de medewerkers
€4,95 per stuk (NL en BE).
Coronaproof & Duurzaam E-voucher mailen naar mailadres van medewerker. Verstuur de inlogcode voor de webshop middels een e-mail naar de medewerker. De mogelijkheden:
 • In aanhef de naam van de medewerker plaatsen
 • Bepaal zelf de onderwerpregel van de e-mail
 • U bepaalt de tekst van de e-mail
 • Bedrijfslogo in de e-mail
 • Kies de verzenddatum van de e-mail
Kosteloze mailzending.
Ik ben enthousiast over het keuzekado

Hier ga ik iets mee doen

Ik kies voor flexibiliteit en laat de medewerkers zelf leuke kado's kiezen, waardoor er een hoge mate van tevredenheid ontstaat. Ik ga de bestelling in gang zetten.

Ik wil bestellen
Keuzekado bestellen
Klanten over ons We worden door 593+ klanten gemiddeld beoordeeld met een 9.1! Bekijk alle beoordelingen

Vorig jaar kozen wij voor een kerstpakket van de Sligro. Ons personeelsbestand groeit ieder jaar met als gevolg dat we ieder jaar meer mensen tevreden moeten stellen met de kerst. Het online keuzeconcept met de cadeaukaart is een prachtig geschenk, waarmee we keer op keer een hoog tevredenheidspercentage behalen, doordat iedereen zelf kado's mag kiezen. Kortom, het keuzekado met de cadeaukaart is een mooi en veelzijdig kerstgeschenk waar wij - jaar in, jaar uit - de hoogste tevredenheid mee behalen. Volgend jaar komen wij zeker terug voor de aanschaf van een kerstpakket cadeaubon.

K. Van Seggelen
Inkoop Van Zuijlen

Het enorme aanbod aan kado's, belevenissen, uitjes en goede doelen is voor ons de reden om jaarlijks te kiezen voor het online keuzekado kerstconcept. Ons personeel kiest naar volledige vrijheid zelf zijn/haar kado's en dat resulteert in tevreden medewerkers. Het jaarlijks variërend aanbod in kado's zorgt ervoor dat wij als organisatie ieder jaar weer een nieuw kerstkado overhandigen. Tevens werken wij zeer prettig samen met het team van Kerstpakkettenidee, zij nemen al het werk uit handen en zorgen voor een tijdige bezorging van de giftboxen. Voorheen deden wij altijd een tapas kerstpakket overhandigen. Ga zo door, met vriendelijke groet, Marlies.

M. Verstraeten
Managementassistent Vrinsen
Reeds vele bedrijven gingen u voor Enkele referenties
TopParken ING BAM Marktplaats DPG media Maastricht UMC+
Wist je dat..

Het concept het hele jaar inzetbaar is

Ook voor verjaardagen, jubilea, pensioen, bedankjes, de dag van de zorg en andere beloningsmomenten is dit concept uiterst geschikt en het gehele jaar inzetbaar. We zijn voorraadhoudend en dat betekent dat u de medewerkers ook op andere momenten in het zonnetje kunt zetten. We koppelen de codes aan een algemene webshop met bedrijfslogo, welkomsttekst en bedrijfskleuren en de medewerkers kunnen op ieder gewenst moment kadootjes uitkiezen.

Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag alles over!

0495 - 84 32 42 NL 0031 495 - 84 32 42 BE keuzeconcept@kerstpakkettenidee.nl Ma t/m vr van 9:00 - 17:00 uur
Bedankt cadeau personeel
Verjaardag
Jubileum
Promotie
Pensioen
Bedankje
Afscheid
Dag van de zorg
Mijlpaal
Secretaressedag
Pasen
Nieuwjaar
Sinterklaas
Keuze kado

Wat kost het keuzekado?

Er kleven géén verborgen kosten aan het keuzeconcept. Gekozen cadeaus worden kosteloos naar het huisadres van de medewerker gestuurd (NL & BE). Het opsturen van de giftboxen naar uw bedrijfsadres is kosteloos boven een orderwaarde van €1000. Beneden de €1000 hanteren wij een verzendtarief van €15 voor het verzenden van de cadeauboxen naar uw bedrijfslocatie.

Rekenvoorbeeld:

65 personeelsleden x €45 = €2925,-
Het orderbedrag ligt boven de €1000 en dat betekent dat er geen verzendkosten gerekend worden om de cadeauboxen naar uw bedrijfslocatie in Nederland te sturen.

Inbegrepen:

 • Opzetten webshop
 • Cadeaubox met kerstkaart en pasje
 • Verzending gekozen cadeaus naar huisadres van de medewerkers (NL & BE)

Wat krijg ik?

 • U ontvangt een luxe cadeaubox met kerstkaart en pasje wat u kunt overhandigen op de kerstborrel OF we versturen op een afgesproken datum een e-mail met e-voucher naar de medewerkers inclusief persoonlijke aanhef, eigen tekst en bedrijfslogo.
 • Een eigen webshop met uw bedrijfslogo, welkomsttekst en bedrijfskleuren in de kerstsfeer.
 • Vernieuwd kado-assortiment (+1000 kado's) verdeeld in de (sub)categorieën: Cadeaus, Gadgets, Wonen, Boeken, Cadeaukaarten, Keuken, Buiten, Reizen, Goede Doelen en meer!
 • Tevreden medewerkers doordat ze zelf hun eigen kado's mogen uitkiezen.
 • Snelle levering van de gekozen kado's.
 • Speciaal ingerichte klantenservice voor het keuzekado kerstconcept.
Keuze kado aanvragen

Hoe nu verder?

U kunt een vrijblijvende voorbeeld webshop aanvragen of direct een bestelling plaatsen. Bij het bestellen vult u het bedrag per medewerker in en het aantal medewerkers. Wenst u verschillende budgetten te ontvangen, druk dan op de button 'Extra bedrag toevoegen'. Na het indienen van de bestelling ontvangt u verdere instructies van ons.

Indien u eerst een voorbeeld wilt zien, vul dan het formulier in en u ontvangt binnen 4 uur een voorbeeld webshop en aanvullende informatie over het concept.

Wij wensen u veel succes met het keuzekado en mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze supportafdeling.

Direct bestellen
Toevoegen aan winkelwagen
Bedrag
Aantal stuks
Extra bedrag toevoegen
Voeg toe aan winkelwagen
Videoboodschap toevoegen Bespaar euro's met onze factuur (WKR) Achteraf betalen tot € 10.000
Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie