Op deze pagina

Het gróótste online keuzekado concept waarbij de medewerker zelf kiest

Op basis van een puntensysteem zelf 1 of méérdere kado's kiezen

Verras uw hardwerkend personeel met een uniek keuzekado concept. De medewerkers mogen in een webshop zelf 1 of meerdere cadeaus kiezen. De webshop wordt aangekleed met uw eigen bedrijfslogo, bedrijfskleuren, achtergrondafbeelding en een door u geschreven algemene welkomstboodschap. Benieuwd? Vraag dan een gratis voorbeeld webshop aan, zodat u een indruk krijgt van dit fantastische keuzekado kerstpakket.

Het online keuzekado concept is coronaproof

De giftboxen kunnen met brievenbuspost verstuurd worden naar privé adressen of maak gebruik van onze e-voucher, welke wij naar het e-mailadres van de medewerkers sturen.

Het cadeau-assortiment is opgedeeld in diverse categorieën waaronder: Elekra, Cadeaus, Decoratie, Gadgets, Verzorging, Dagjes Weg, Belevenissen, Goede Doelen, Sieraden en nog veel meer...!

Hoe werkt het?

U bestelt bij ons giftboxen die een bepaalde waarde vertegenwoordigen. De waarde wordt door ons in de webshop omgezet naar keuzepunten. Op de kerstborrel deelt u de giftboxen uit aan de medewerkers. In de giftbox zit een giftcard waarop persoonlijke inloggegevens staan. Aan de hand van deze inloggegevens logt de medewerker in op de webshop en kan hij/zij één of meerdere cadeaus kiezen die wij vervolgens naar zijn/ haar huisadres sturen. De gekozen kado's worden kosteloos naar een huisadres in Nederland of België gestuurd.

Wat krijg ik?

 • U ontvangt mooie giftboxen met daarin de giftcard en kerstkaart. De giftbox kunt u overhandigen aan de medewerkers.
 • Een fraaie webshop in de kerst- bedrijfsuitstraling. De webshop kleden wij aan met uw bedrijfslogo, bedrijfskleuren, kerst achtergrondafbeelding en een door u geschreven algemene kerstboodschap gericht op de medewerkers.
 • Uitgebreid en volledig vernieuwd cadeau-assortiment. De medewekers mag 1 of meerdere cadeaus uitkiezen op basis van een puntensysteem. Cadeau-assortiment bestaat uit Elektronica, Sieraden, Dagjes Weg, Gadgets, Verzorging, Tijdschriften & Boeken, Decoratie, Goede Doelen en nog veel meer..!
 • Snelle levering van de gekozen cadeaus bij de medewerker aan huis. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Gekozen cadeaus worden kosteloos geleverd op een adres in Nederland of België.
 • Eigen klantenservice, specifiek gericht op het Keuzekado.

Kies een giftbox

Bij het keuzekado kerstconcept kunt u kiezen uit twee giftbox varianten. Bij de gepersonaliseerde variant is het mogelijk om de wikkel te voorzien van een eigen design. (Meerprijs €1,- per stuk)

Bij beide varianten wordt de kerstkaart voorzien van uw bedrijfslogo en een zelfgeschreven kerstgroet.

Basis
Gepersonaliseerd

Webshop in uitstraling van uw organisatie

De webshop waarin het personeel cadeaus mag uitkiezen wordt opgetuigd in de uitstraling van het bedrijf. Dit doen we door middel van de implementatie van het bedrijfslogo, bedrijfskleur en een door uzelf aangeleverde welkomstboodschap. Op de kerstsfeer naar voren te halen implementeren we een sfeervolle kerstafbeelding als achtergrondfoto. Dit tezamen zorgt voor een sfeervolle en herkenbare webshopomgeving.

U ontvangt het volgende
 • Een mooie giftbox met giftcard en kerstkaart of een e-voucher
 • Webshop in de kerst- bedrijfsuitstraling met bedrijfslogo, welkomstboodschap, bedrijfskleur en sfeervolle kerstafbeelding.

Wat heb ik nodig?

Om het keuzekado in order te kunnen zetten hebben we enkele gegevens van u nodig. Wij stellen alles voor u in, waardoor u nergens omkijken naar heeft. Na het indienen van de bestelling via onze website ontvangt u van ons een e-mail met daarin de benodigdheden. Dit zijn:

 • Keuze voor de giftbox
 • Bedrijfslogo
 • Door u geschreven welkomstboodschap
 • Kerstgroet voor het kaartje in de giftbox

Welke kado's zijn er?

De keuze is reuze en het keuzekado bevat voor ieder wat wils. Het aanbod bestaat uit ongeveer 800 cadeaus verdeeld in divesre categorieen, denk aan: Elektronica, Dagjes Weg, Belevenissen, Sieraden, Boeken en Tijdschriften, Tuin, Goede doelen, Verzorging en nog veel meer.

Wenst u een indruk te krijgen van het kado aanbod? Vul dan het formulier in en ontvang een gratis voorbeeld webshop in de uitstraling van uw bedrijf..

Kado assortiment Eigen Keuze Kerstpakket

Wat kost het?

De kosten voor het eigen Keuzekado kerstconcept bestaat uit het budget en het aantal medewerkers.

Is het orderbedrag hoger dan €500, dan leveren wij de giftboxen kosteloos op één adres in Nederland. Beneden de €500 hanteren wij verzendkosten a €14,95,- excl btw.

Geen kosten voor:

 • Aankleden webshop
 • Giftbox en giftcard
 • Bedrukking logo en kerstgroet op kaartje
 • Verzending van de gekozen kado's naar de medewerker in NL & BE.

Veelgestelde vragen

Kan ik bij jullie een keuzekado bestellen?
Ja, bij ons kunt u een keuzekado bestellen, waarmee u de medewerkers de gelegenheid biedt om op basis van een puntensysteem 1 of méérdere eigen kado's te kiezen.
Hoe werkt het kerstconcept?
 1. Er wordt een keuzewebshop opgemaakt met bedrijfslogo, bedrijfskleuren, eigen kerstboodschap en kerst sfeerafbeelding.
 2. Iedere medewerker ontvangt individuele inloggegevens.
 3. Na het inloggen komen de medewerkers op de homepagina van de webshop met kerstboodschap.
 4. De medewerkers kunnen kadootjes gaan kiezen.
 5. Gekozen kado's worden naar de medewerker thuis gestuurd.
Kan ik een voorbeeld zien?
Ja, dat is mogelijk. Vul het formulier in op deze pagina en wij sturen u zo snel mogelijk een voorbeeld toe in de uitstraling van uw eigen bedrijf.
Wat heeft het keuzekado concept te bieden?
 • Een sfeervolle en gebruiksvriendelijke keuzekado webshop in de uitstraling van kerst gecombineerd met de bedrijfsuitstraling.
 • Een flexibel keuzesysteem waarbij de medewerker zijn eigen kerstkado's kiest.
 • Een feestelijke giftbox met kadokaart en kerstkaart. Op de kadokaart staan de persoonlijke inloggegevens.
 • Ruime keuze aan kado's verdeeld over vele interessante categorieën.
 • Hoge tevredenheidsgarantie omdat de medewerker zelf mag kiezen.
Wordt de giftbox bedrukt met het bedrijfslogo?
Vanaf 25 stuks komt het logo op de sluitzegen aan de buitenkant en wordt deze samen met de kerstgroet gedrukt op het kaartje in de giftbox. Onder de 25 stuks ontvangt u een giftbox inclusief kerstkaartje met daarop de tekst 'Fijne Feestdagen'.
Kan ik dit concept inzetten op andere tijdstippen?
Ja, dit concept kan ook ingezet worden voor verjaardagen van medewerkers, jubilea, secretaressedag en andere beloningsmomenten voor het personeel. De webshop krijgt dan een algemene uitstraling. Het concept is erg leuk om gedurende het hele jaar in te zetten, waarbij u nergens omkijken naar heeft. Interesse, neem dan contact met ons op.
Moet ik zelf iets doen?
Nee, wij nemen alles uit handen en stellen alles voor u in. U ontvangt van ons een e-mail en het enige wat u moet doen is de keuze voor de giftbox doorgeven, het bedrijfslogo doorsturen en een welkomstboodschap formuleren die wij vervolgens in de webshop zetten.
Is de giftbox voorzien van bedrijfslogo?
Tegen een meerprijs van 1 euro per box kunnen wij een sleeve volledig personaliseren inclusief uw bedrijfslogo.
Hoe groot is het cadeau-assortiment?
Het cadeau-assortiment is zeer divers en er is voor ieder wat wils. Het assortiment bevat ongeveer 800 cadeaus en wordt ieder jaar vernieuwd.

Klantreacties

Vorig jaar kozen wij voor een kerstpakket van de Sligro. Ons personeelsbestand groeit ieder jaar met als gevolg dat we ieder jaar meer mensen tevreden moeten stellen met de kerst. Het online keuzeconcept met de cadeaukaart is een prachtig geschenk, waarmee we keer op keer een hoog tevredenheidspercentage behalen, doordat iedereen zelf kado's mag kiezen. Kortom, het keuzekado met de cadeaukaart is een mooi en veelzijdig kerstgeschenk waar wij - jaar in, jaar uit - de hoogste tevredenheid mee behalen. Volgend jaar komen wij zeker terug voor de aanschaf van een kerstpakket cadeaubon. K. Van Seggelen Inkoop Van Zuijlen
Het enorme aanbod aan kado's, belevenissen, uitjes en goede doelen is voor ons de reden om jaarlijks te kiezen voor het online keuzekado kerstconcept. Ons personeel kiest naar volledige vrijheid zelf zijn/haar kado's en dat resulteert in tevreden medewerkers. Het jaarlijks variërend aanbod in kado's zorgt ervoor dat wij als organisatie ieder jaar weer een nieuw kerstkado overhandigen. Tevens werken wij zeer prettig samen met het team van Kerstpakkettenidee, zij nemen al het werk uit handen en zorgen voor een tijdige bezorging van de giftboxen. Voorheen deden wij altijd een tapas kerstpakket overhandigen. Ga zo door, met vriendelijke groet, Marlies. M. Verstraeten Managementassistent Vrinsen
Klanten beoordelen ons
.
+ beoordelingen
Vrijheid & Flexibiliteit
Hoge tevredenheid, medewerker kiest zelf
100% ontzorging
Geen werk, want wij stellen alles in
Herkenbaar
Webshop in kerst- en bedrijfsuitstraling
Razend populair
Voor ieder wat wils
Ik ben overtuigd en wil Voorbeeldshop aanvragen Direct bestellen
Toevoegen aan winkelwagen
Bedrag
Aantal
Extra bedrag toevoegen
Achteraf betalen tot € 10.000 Gratis bonuscadeau voor u als besteller
Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op