Hoge onafhankelijke beoordelingen: 9.3
Transparantie en openheid van zaken vinden wij als bedrijf zeer belangrijk. Daarom geven wij bedrijven de kans om een review te plaatsen over de ervaring die zij met ons als kerstgeschenken leverancier hebben.

Met trots kunnen wij mededelen dat we onafhankelijk zeer hoog beoordeeld zijn. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze reviews en klik hieronder op de buttons.

Feedback company reviews
Feedback company reviews
Google mijn bedrijf
Google reviews
Veilig achteraf betalen
Wilt u géén enkel risico lopen en de factuur veilig achteraf betalen? Dat is mogelijk bij ons! Na levering ontvangt u binnen 14 dagen de factuur in de mailbox. Veilig achteraf betalen is mogelijk voor bedrijven en instellingen in Nederland en België met een officieel BTW- en KvK-nummer (Voor Belgische klanten: Belgian Chambers of Commerce). Achteraf betalen is mogelijk tot een bedrag van €10.000,- inclusief BTW.
Bekend uit landelijke media
Kerstpakketten idee is een gerenommeerd bedrijf in de wereld van eindejaarsgeschenken en kerstpakketten. Dit blijft niet onopgemerkt in de landelijke media en dat betekent dat we als bedrijf steeds vaker op tv en radio verschijnen. Denk aan Q-music, Dagblad de Limburger, L1, Radio2 etc etc.

Benieuwd naar de tv- en radiofragmenten?
Klik hieronder op de button en maak kennis met ons bedrijf.
Meer informatie
Gróótste collectie kerstpakketten
Door het grote aanbod van maar liefst 800 verschillende kerstpakketten, een eigen keuzeconcept (medewerkers kiezen zelf), wijncadeaus, wellnesspakketten en maatwerk oplossingen biedt Kerstpakketten idee een slagingspercentage van maar liefst 85 procent. De filtermogelijkheden in de webshop zorgen ervoor dat u als geïnteresseerde partij binnen een paar muisklikken de gewenste kerstpakketten te zien krijgt. Gebruik vervolgens de vergelijkingsmodule en maak een bewuste en doordachte keuze.
Veelzijdig kerst keuzeconcept
Ons keuzeconcept is al vele jaren erg populair. Met dit concept kunnen de medewerkers inloggen in een webshop die we opmaken in de uitstraling van uw bedrijf (bedrijfslogo, bedrijfskleuren, eigen welkomstboodschap). Eenmaal ingelogd kunnen zij op basis van een flexibel puntensysteem één of meerdere cadeaus kiezen, die wij vervolgens binnen 2 werkdagen naar het huisadres van de medewerker sturen (NL & BE).

Benieuwd naar het keuzeconcept of een gratis voorbeeld aanvragen?
Meer informatie
WKR-regeling opgehoogd van 1,2 naar 3,0%
Door een forse ophoging van de werkkostenregeling (WKR-regeling) heeft u als bedrijf meer fiscale ruimte om te besteden aan kerstpakketten.

Benieuwd wat dit exact voor u betekent?
Klik hieronder op de button en doe er uw economisch voordeel mee.
Meer informatie
2 luxe showrooms
Showroom Eindhoven Wij bezitten 2 luxe showrooms die bij een minimale afname van 100 pakketten op afspraak te bezoeken zijn. Onze accountmanagers en stylisten verwelkomen u graag met een heerlijke kop koffie of thee en bespreken in samenspraak alle mogelijkheden en wensen.

Wilt u een van onze showrooms bezoeken?
klik dan op onderstaande button en vul het afspraakformulier in.
Meer informatie
Enkele referenties Reeds vele bedrijven gingen u voor
Friesland Campina LVO Maastricht Lenovo Philips Lego Shell De Persgroep Cross Internet

Klanten aan het woord

Vele klanten vertrouwen al jaren op Kerstpakketten idee
Goed idee !!!

Scherpe prijzen, mooie pakketten tegen eerlijke prijzen

10 / 10 Arno, Eindhoven 28-5-2020
Goed aanbied, vriendelijke supportafdeling en op tijd geleverd

Een zeer professionele partij met een uitgebreid assortiment. Bij iedere partij hebben wij, gezien de drukke kerstdagen, in het verleden een te laten levering gekregen, maar deze partij was precies op tijd.

10 / 10 Sjors, Haarlem 31-1-2020
juiste levering

Wij hadden een aantal pakketten besteld en deze werden prima op de juiste datum geleverd

7 / 10 Faas Moonen, Eindhoven 22-1-2020

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op