Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren
Kerstpakketten Homepage / Kerstpakket / Thema / Eindejaarsgeschenk

Eindejaarsgeschenken voor personeel

In de webshop vindt u een scala aan originele eindejaarsgeschenken voor het personeel. Verras uw zakenrelaties en medewerkers met een uniek eindejaarsgeschenk. Aan de linkerzijde van de pagina kunt u eenvoudig filteren en zoeken. Veel succes gewenst!

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Eindejaarsgeschenk
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Mooi eindejaarsgeschenk voor uw klanten en zakenrelaties bestellen doet u bij Kerstpakketten idee

Eindejaarsgeschenk voor uw personeel!

Wens uw collega's en zakenpartners alle voorspoed in het nieuwe jaar en verras hen met een leuk en exclusief eindejaarsgeschenk. In onze webshop heeft u de keuze uit vele verschillende thema eindejaarsgeschenken voor jong en oud, mannen en vrouwen. Kortom, voor ieder wat wils een mooie eindejaarspakket. Denk aan traditionele kerstgeschenken, een origineel keuzeconcept en/of wijngeschenken. Alles wordt in onze inpakcentrales verpakt en bij u op locatie bezorgt op een door u opgegeven afleverdatum. U heeft er dus geen enkel omkijken meer naar. Het is onze taak om de eindejaarsgeschenken tijdig bij u te leveren.

Een eindejaarspakket in diverse prijsklassen

De eindejaarsgeschenken zijn onderverdeeld in diverse prijsklassen, wat ten goede komt aan het zoeken. De prijsklassen zijn eenvoudig terug te vinden in de hoofdnavigatie van de webshop. De grote vraag is nu: Wat is een hip eindejaarsgeschenk voor het personeel om te overhandigen tijdens de kerstborrel? Gaat deze niet door neem dan zeker een kijkje in het aanbod brievenbus geschenken.

U zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een exclusief wijnpakket met heerlijke exotische wijnen en chocolade bonbons. Serviesgoed wordt ook al jaren als leuk ervaren en is tevens een praktisch geschenk. Een ander eindejaarspakket waar uw personeel, familie en/of vrienden blij mee zullen zijn is een luxe kerstpakket of kerstcadeau in de vorm van een goed gevuld foodpakket, waar het hele gezin van zal smullen. Naast de prijs kunt u aan de linkerzijde filteren op aantal artikelen, thema, kleur en inhoudsartyikel.

Originele eindejaarsgeschenken zelf samenstellen?

Uit ervaring weten wij dat het zelf samenstellen van originele eindejaarsgeschenken een zeer populaire optie is. Ook dit bieden wij op Kerstpakkettenidee.nl aan. Vul het formulier zo nauwkeurig mogelijk in en onze stylisten nemen vervolgens contact met u op. Naar aanleiding van uw wensen worden enkele voorstellen uitgewerkt en gefotografeerd. Deze worden voorgedragen, waarop feedback gegeven kan worden. De feedback wordt verwerkt zodat er een prachtig eindejaarsgeschenk ontstaat, wat volledig aansluit bij uw wensen. Wilt u verrassend uit de hoek komen, kies dan voor een borrelbox vol met lekkers. Denk aan een etagere, tapasschaaltjes en luxe prikkers.

Origineel eindejaarsgeschenk voor het personeel. Online kiezen uit 800 geschenken

Vragen of advies?

Heeft u een vraag met betrekking tot een mooi eindejaarsgeschenk, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons. Onze klantenservice zit tijdens kantooruren voor u klaar.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Kan ik bij jullie Eindejaarsgeschenken bestellen?

Ja, wij hebben een groot en uniek aanbod in eindejaarsgeschenken. Denk aan 800 verschillende traditionele kerstpakketten, wijncadeaus, Rituals en een bijzonder keuzeceoncept waarmee de medewerkers in een webshop hun eigen kado's kunnen bestellen. Neem een kijkje op onze site.

Waarom moet ik bij jullie bestellen?

Kerstpakkettenidee.nl is beoordeeld met een 9.3/10 en vele klanten keren jaarlijks bij ons terug. Daarnaast hebben wij door ons uitgebreide assortiment een ontzettend hoog slagingspercentage. Tevens krijgt de besteller bij ons een kadootje en met de factuur van Kerstpakkettenidee.nl krijgt u ook nog eens fiscaal voordeel wat al snel kan oplopen tot vele honderden euro's.

Wat zijn de actuele trends en populaire pakketten?

Op onze website vindt u een overzicht van de TOP 20 kerstpakketten. Doe er uw voordeel mee en neem een kijkje op onze website.

Waar ken ik jullie van?

Wij komen geregeld in het landelijke nieuws. Denk aan Radio (Radio2 & Q-music), TV, Krant en verschijnen tevens veel in online nieuwsartikelen. Kortom, u bent ons vast wel eens tegen gekomen.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op