Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Prijs: 25 euro
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Ruimgevuld kerstpakket van 25 euro

Aanbod kerstpakketten 25 euro

Het is weer zover, de kerstpakketten kunnen weer besteld worden! Het is altijd een hele opgave om een geschenk te vinden dat voor iedereen bruikbaar is. U wilt immers niemand te kort doen. Voor diegene die zijn medewerkers eens echt wil verrassen, hebben we kerstpakketten van 25 euro. Het is een geweldige blijk van waardering aan het eind van het jaar. De samenstelling van de pakketten verschillen enorm van elkaar. Dit biedt voor ieder wat wils!

Veelzijdig aanbod

Met veel zorg worden jaarlijks de mooiste kerstpakketten van 25 euro voor u samengesteld. In ons assortiment vindt u zowel moderne varianten als traditionele kerstpakketten terug. Deze pakketten zijn in alle denkbare maten en kleuren te verkrijgen. Ieder jaar weer zijn er nieuwe trends, die ook terug te zien zijn in onze kerstpakketten. Maar ook de kerstpakketten die we kennen van vroeger, zijn nog altijd super populair. Niets is leuker dan gezellig samen met het hele gezin het kerstpakket dat royaal gevuld is met eten open te maken en samen te ontdekken wat er allemaal inzit. Dit geeft u een ultiem warm kerstgevoel. Tip van onze stylisten, vergeet niet om goede leveranciers of klanten te bedanken. Dit hoeft niet met een duur geschenk, een kerstpakket van 10 euro is al voldoende. Het gaat immers om het gebaar.

Kerstpakketten van 25 euro zelf samenstellen

Naast de traditionele kerstpakketten bieden wij ook de service aan om een pakket op maat te maken. U kunt dan zelf een pakket samenstellen aan de hand van uw eigen wensen en behoeftes. U bepaalt dan zelf hoe groot het kerstpakket wordt en wat er allemaal in zit. Dit is echter wel alleen mogelijk bij een minimale afname van 100 stuks. Wanneer u wenst gebruik te maken van deze optie, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Samen zullen we dan kijken naar de mogelijkheden voor het zelf samenstellen van kerstpakketten voor 25 euro. Tevens is het mogelijk om een kerstpakket van 35 euro te laten samenstellen. Ieder budget is immers mogelijk.

Eenvoudig bestelproces

Het online bestellen van kerstpakketten was nog nooit zo makkelijk. Nadat u het complete assortiment heeft bekeken en kerstpakketten van 25 euro heeft uitgekozen die voldoen aan uw wensen, kunt u het gemakkelijk online bestellen en een geschikte afleverdatum kiezen. Kies een datum die u schikt, dit bespaart veel gedoe en tijd! Wij zorgen ervoor dat uw bestelling veilig en op een door u aangegeven locatie wordt afgeleverd. Maar pas op: wacht niet te lang met bestellen, onze kerstpakketen zijn erg populair en OP=OP.

Collectie kerstpakketten rond de 25 euro

Hulp of advies gewenst?

Namens het team van Kerstpakkettenidee.nl wensen wij u veel plezier bij de zoektoch naar mooie kerstpakketten van 25 euro. Is het budget ietwat kleiner, dan hebben we ook een mooi aanbod van rond de 15 euro. Mocht u onverhoopt enkele vragen hebben, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Tijdens kantooruren (ma t/m vrijdag 09.00-17.00 uur) zitten wij voor u klaar! U kunt via diverse kanalen contact opnemen met onze klantenservice. Wij beantwoorden graag al uw vragen via de live chat, een berichtje op social media, een e-mail of via de telefoon. Ons e-mail adres is: service@kerstpakkettenidee.nl en u bereikt ons per telefoon via 0495 84 32 42.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op