Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Magazijn

Wijn cadeau als geschenk

Een wijn cadeau is al ontzettend veel jaren een mooi kerst relatiegeschenk om te overhandigen. Een glas wijn - of dit nu rood, wit of rose is - is niet meer weg te denken bij de kerstborrel. Combineer het wijnpakket met hapjes en de borrel is absoluut compleet. Uit de jaarlijkse onderzoeken blijkt overigens dan een wijn cadeau zeer gewaardeerd wordt door de ontvangers. In de meeste gevallen zijn dit vrienden, medewerkers, relaties of familie. Kortom, een wijn cadeaus is een fantastisch geschenk om te geven en ook om te krijgen.

Wijnpakketten voor personeel en relaties

Wanneer u uw collega's wilt verrassen met een luxe wijnpakket, dan is het belangrijk om vooraf te inventariseren welke wijn zij lekker vinden. Denk aan een mousserende wijn, een witte wijn, rood wijntje of misschien wel een rose variant. Kortom, overhandig niet zomaar een wijpakket zonder vooronderzoek naar de smaak van de ontvangers. Een wijnpakket met glazen is razend populair en kunnen wij dan ook ten zeerste aanraden. In de meeste gevallen zijn deze verpakt in luxe houten kistjes. Luxe kokers zijn ook populair en zijn veelal gemaakt van stevig karton.

Fles wijn met glas

De ietwat duurdere wijnkado's zijn verpakt met een glas, nootjes, chips of andere fooditems. De wijn die vervolgens in het geschenk zit is dan ook meestel afgestemd op de rest van het pakket, zodat het een samenhangend geheel wordt. Een fles wijn met glas kan eenvoudig besteld worden via onze website. Na binnenkomst van de order zullen wij de bestelling verzendgereed maken en onze transportdiensten zullen deze tijdig bij u op locatie leveren.

Maatwerk wijnkado samenstellen

Ook het samenstellen van een maatwerk wijngeschenk behoort tot de mogelijkheden van Kerstpakketten idee. Graag komen we hiervoor in contact met u. Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u het contactformulier op onze website invullen. Tevens kunt u hier al uw wensen kenbaar maken, waarna onze stylisten contact met u opnemen zodat details doorgenomen kunnen worden. In samenspraak zullen we ervoor zorgen dat het gewenste maatwerk wijnpakket gerealiseerd wordt.

Vragen of interesse?

Mocht er onverhoopt een vraag opspelen, neem dan direct contact op met onze servicedesk. De servicemedewerkers zitten van maandag tot en met vrijdag voor u klaar van 9 tot 17 uur. Voor nu wensen wij u veel succes met de zoektocht naar dat ene mooie wijnkado.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Hebben jullie een wijn cadeau collectie?

Ja, wij hebben een uitstekend wijn cadeau aanbod in divere prijsklassen. Neem een kijkje op onze website.

Kan ik een kaartje toevoegen?

In samenspraak is het mogelijk om een persoonlijke note toe te voegen. Dit is afhankelijk van de drukte in onze magazijnen. Neem hiervoor contact met ons op.

Is betalen na levering mogelijk?

Ja hoor. Bij ons is achteraf betalen mogelijk, zodat u geen enkel risico hoeft te lopen. De factuur dient binnen 14 dagen na de leverdatum betaalt te worden.

Is een maatwerk wijnkado mogelijk?

Ja, maatwerk wijnkado's is mogelijk bij een minimale afname van 100 stuks. Neem hiervoor contact met ons op.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op