Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Luxe kerstpakketten assortiment

Op deze pagina vindt u onze luxe kerstpakketten. Deze kenmerken zich allemaal door een origineel thema, xl inhoud en een uitstekende mix van non-food en foodartikelen. Naast de inhoud is ook de verpakking luxe, waardoor de ontvanger zich gegarandeerd gewaardeerd voelt. Filter aan de linkerzijde eenvoudig naar het gewenste luxe kerstpakket en plaats uw bestelling eenvoudig online.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Luxe
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Bekijk de luxe kerstpakketten collectie online

Wat kenmerkt een luxe kerstpakket?

De luxe kerstgeschenken van Kerstpakketten idee zijn met de grootste zorg samengesteld en bestaan enkel uit exclusieve en luxe artikelen, al dan niet afkomstig van de welbekende A-merken die iedereen wel kent. Naast de inhoud is ook de verpakking luxe, waardoor de collectie een exclusief en luxe karakter krijgen. Tevens zijn deze pakketten in de regel groot van formaat en groots qua aantal artikelen. Benieuwd naar een groot kerstpakket? Bekijk dan een groot kerstpakket en maak kennis met een grote inhoud.

De luxe kerstpakketten collectie bevat zowel een klein als een groot kerstpakket en zijn verkrijgbaar in verschillende luxe thema's. Naast de standaardinhoud en verpakkingen is het ook mogelijk om artikelen of verpakkingen te laten bedrukken met bijvoorbeeld een slogan, bedrijfslogo of afbeelding. Dit alles tezamen zal bijdragen aan een verhoogde waardering richting het personeel. Luxe kenmerken geven vaak het beeld dat deze in prijs meteen een stuk hoger zijn. Echter zijn er ook luxe kerstpakketten voor een voordelige prijs.

Eenvoudig online bestellen

Onze webshop bevat ongeveer 790 goedgevulde kerstpakketten, allen met een uitmuntende en premium karakter. Dit premium karakter heeft te maken met de premium merken die terugkomen in de premium kerstpakketten. De pakketten zijn onderverdeeld in prijsklassen en thema's, waardoor de zoektocht naar dat ene luxe kerstgeschenk vereenvoudigd kan worden. Zodra er een keuze gemaakt is, is het zaak dat de order wordt doorgevoerd zodat de medewerkers van Kerstpakketten idee de geschenken uit de bestelling kunnen reserveren. Let op, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Zeker aan het einde van het seizoen krimpt de voorraad enorm. Het zou uiteraard zonde zijn wanneer het gewenste aantal niet meer leverbaar is en u daardoor mis grijpt.

Luxe kerstpakketten op maat samenstellen

Bij Kerstpakketten idee is er ook een mogelijkheid waarbij onze stylisten een luxe kerstpakket voor u op maat samenstellen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een XL kerstpakket te laten assembleren. Bij het kerstpakket XL formaat kunt u dan geheel zelf aangeven welke artikelen u erin wenst te hebben, waardoor het pakket XL gevuld wordt met allemaal lekkernij. U geeft zelf uw wensen aan ons door en onze professionals stellen een luxe kerstpakket voor u samen. De voorstellen worden gefotografeerd en uitgewerkt op papier en vervolgens naar u door gestuurd. Daarna is er een feedback ronde waarna onze stylisten het luxe kerstpakket gaan wijzigen naar aanleiding van de feedback. Dit alles zorgt ervoor dat er uiteindelijk een mooi en luxe kerstgeschenk ontstaat.

Ook het volledige transport wordt door onze professionals verzorgt, waardoor u als opdrachtgever nergens omkijken naar heeft.

Assortiment luxe kerstpakket met exclusief thema

Vragen of onduidelijkheden?

Mochten er naar aanleiding van ons aanbod nog vragen en/of onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met onze helpdesk. Dit kan telefonisch via 0495 84 32 42 per e-mail, social media of live-chat. Kortom, legio mogelijkheden om u direct van dienst te kunnen zijn. Wij zijn geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Kan ik bij jullie luxe kerstpakketten bestellen?

Ja hoor, onze collectie is veelzijdig en bevat ongeveer 800 luxe kerstpakketten. Neem gerust een kijkje op onze website.

Kan ik bij jullie Achteraf Betalen?

Jazeker, Achteraf Betalen is mogelijk en kunt u aanvinken tijdens het bestellen in onze webshop. Veertien dagen na de leverdatum ontvangt u van ons de betaalinstructies.

Hebben jullie een showroom?

Ja wij hebben een mooie showroom waar onze stylisten en experts u graag ontvangen. Plan een afspraak in en stel je eigen pakket samen.

Wat zijn de transportkosten?

Vanaf €600 hanteren wij geen transportkosten voor een levering op 1 adres in Nederland. Onder de €600 hanteren wij een standaard pallettarief van €44,95. Voor leveringen in Belgie geldt een vast tarief van €54 en heeft te maken met toeslagen inzake diesel en overslag.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op