Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. Bel onze klantenservice service@kerstpakkettenidee.nl

Vind het kerstpakket met uw favoriete artikel

Onze collectie is enorm groot en daardoor willen wij de zoektocht naar dat ene mooie kerstpakket eenvoudiger maken. De collectie is opgesplitst in diverse thema's, kleuren en artikelen. Op deze pagina vindt u een totaaloverzicht van de artikelen die populair zijn en in de kerstpakketten verweven zitten. Neem de artikellijst op uw gemak door en klik vervolgens op het artikel dat u graag wilt terugzien in het kerstpakket. Er zal een nieuwe pagina openen met alle kerstpakketten die het gekozen artikel zullen bevatten. Indien er meer specificaties aanwezig zijn van het betreffende artikel, dan vindt u deze terug in de artikel opsomming bij het betreffende kerstpakket.

Populaire artikelen zijn onder andere de kerstpakketten met daarin een vuurschaal, airfryer, trolley of grill. Dit zijn over het algemeen wat duurdere non-food artikelen, waardoor de prijs van het pakket ietwat hoger zal liggen dan bijvoorbeeld bij een foodpakket (dit is een kerstpakket dat enkel bestaat uit eten en drinken). Tip van onze adviseur, bekijk ook eens het aanbod eindejaarsgeschenken en verras uw relaties met een leuk kerstgeschenk aan het einde van het jaar.

Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling /10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Dé TOP 20 Kerstpakketten Bekijk de twintig populairste kerstpakketten gebaseerd op gebruikersgedrag. Dé toppers uit een collectie van ruim 800 verschillende pakketten. Doe er uw voordeel mee en neem een kijkje! Bekijk de top 20 hier

Welk artikel komt in een kerstpakket?

Over het algemeen kunnen we zeggen dat een kerstpakket uit artikelen bestaat die een lange houdbaarheid en levensduur hebben. Denk aan fooditems met een lange ThT datum en non-food items die lang meegaan. Een kerstpakket is tenslotte een kerstcadeau voor het personeel en dit dient van een dermate kwaliteit te zijn dat er geen breuk of klachten komen. De artikelen worden onder andere gekozen op basis van spelende trends in de maatschappij. Denk bijvoorbeeld aan een sporttas, deze wordt gekozen omdat veel mensen goede voornemens hebben met betrekking tot lichamelijke beweging. Neem bijvoorbeeld een airfryer, dit artikel wordt gekozen omdat mensen bewust bezig zijn op het gebied van gezonder eten. De artikelen voor in de kerstpakketten worden dus zorgvuldig gekozen.

De non-food items worden aangevuld met lekkernijen, waardoor er een mooi kerstpakket ontstaat. In de meeste gevallen wordt er gekeken naar kleur van de fooditems, om zodoende tot een leuke kleurencombinatie te komen. Als laatste wordt er een mooie geschenkverpakking gekozen en wordt alles netjes geassembleerd tot een fantastisch kerstpakket voor het personeel.

Showroom bezoek inplannen

Vanaf 100 stuks is het mogelijk om middels een afspraak naar één van onze uitgebreide showrooms te komen. Onze kerstpakketten stylisten gaan samen met u een uniek kerstpakket samenstellen. Het startpunt is vaak een non-food artikel. Dit artikel wordt vervolgens aangevuld met allemaal etenswaar en eventueel boeken, bonnen en andere leuke en verassende kerstpakketten artikelen. Als laatste wordt de doos gekozen. Het voordeel van een showroom bezoek is dat u uw eigen luxe kerstpakket kunt samenstellen in het bijzijn van een expert. Door ideeen te bundelen ontstaat de mooiste kerstpakketten. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op