Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Artikel: Koeltas
Sorteren op:
lekker picknicken met gekoeld drinken door de koeltas kerstpakketten

De koeltas

De koeltas kerstpakketten van Kerstpakketten idee zijn ideaal voor mensen die er graag op uit trekken. Ze zijn zeer fancy en eenvoudig mee te nemen. De tas beschikt over een draagriem is goed geïsoleerd zodat het eten en drinken goed gekoeld blijft. De koeltas kerstpakketten zijn dan ook ideaal mee te nemen op reis, naar een dagje strand of om te gaan picknicken. Heeft u liever een koelbox, bekijk dan de koelbox kerstpakket mogelijkheden.

Verschillende soorten en maten koeltassen

De koeltassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo zijn er koeltassen verkrijgbaar waarin alleen een aantal blikjes en flesjes drinken kunt koelen. Dit is erg handig wanneer u de hele dag aan het reizen bent en u uw drinken graag gekoeld wilt houden. De koeltassen worden gekoeld door het gebruik van koelelementen. Wanneer u meer een persoon bent die houdt van een picknick, adviseren wij een te kiezen voor een kerstpakket met een grotere koeltas. Deze koeltassen zijn gemaakt om veel spullen in mee te namen. Daarnaast beschikt ons assortiment over koeltassen die ontworpen zijn voor wandelaars. De koeltas rugzakken zijn eenvoudig te vervoeren en zorgen ervoor dat uw eten en drinken lange tijd goed blijft. De koeltassen zijn naast de verschillende maten ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. De koeltassen zijn gecombineerd met lekkere frisdranken, bieren en andere lekkernijen. Neemt u eens een kijkje in ons assortiment en kies de koeltas die het beste bij u en uw collega’s past.

houdt u eten en drinken gekoeld met het koeltas kerstpakket

Andere keuzemogelijkheden

Naast de koeltas kerstpakketten beschikt ons assortiment over voldoende andere artikel kerstpakketten. Namelijk niet voor iedereen is de koeltas het gewenste geschenk. Zo kunt u ervoor kiezen om een glas kerstpakket aan uw collega’s te geven. De glaswerk kerstpakketten zijn gemaakt om lekker te toasten met familie of vrienden tijdens de feestdagen. Met het toevoegen van een heerlijk flesje wijn of bier zorgt kerstpakketten idee ervoor dat u werkelijk niets te kort komt. Het assortiment bestaan overigens uit meer dan 825 verschillende kerstpakketten. Op deze manier zorgt Kerstpakketten idee ervoor dat iedereen een gewenst kerstpakket heeft. Tipje van onze stylisten, neem een kijkje bij de kerstpakketten met handdoeken of kies voor een kerstpakket met grill.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om koeltas kerstpakketten bij jullie te bestellen?

Ja, het is mogelijk om koeltas kerstpakketten bij ons te bestellen. De koeltas kerstpakketten worden op een door u gekozen datum geleverd.

 

Waaruit bestaan de koeltas kerstpakketten?

De koeltas kerstpakketten bestaan uit een koeltas in een formaat dat u wenselijk vindt. Deze koeltas is gecombineerd met gerelateerde producten die u mee kunt nemen in de koeltas.

 

Hoe ziet het assortiment van Kerstpakketten Idee eruit?

Ons assortiment bestaat uit meer dan 825 verschillende kerstpakketten. U heeft binnen het assortiment de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende artikelen, thema’s food en prijsklassen.

 

Is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen?

Ja, het is mogelijk om de factuur achteraf te betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €10.000,- incl. BTW, boven de €10.000,- incl. BTW dient u contact op te nemen met onze klantenservice omtrent een officiële bankgarantie.

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op