Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Kleur: Goud
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Assortiment gouden kerstpakketten en geschenken

Gouden kerstpakketten bestellen

Bent u opzoek naar een chique kerstpakket voor aankomende Kerstmis? Dan bent u aan het juiste adres om de mooiste gouden kerstpakketten van Nederland te bewonderen. De gouden kerstpakketten zijn rijkelijk gevuld met allerlei overheerlijke etenswaar. De vraag naar gouden kerstpakketten neemt ieder jaar weer flink toe. Dit omdat het een van de top kleuren is voor Kerstmis en altijd weer een feestelijke uitstraling met zich meebrengt. Kerstpakketten idee heeft een groot assortiment aan gouden kerstpakketten, zodat er voor ieder wat wils een luxe gouden kerstpakket aanwezig is. Kijk rustig op uw gemak rond en kies bewust voor een van onze mooie gouden kerstpakketten.

Goud is de kleur van luxe

Goud is een kleur die welvaart, luxe, feest en wijsheid uitstralen. En dit zijn natuurlijk begrippen die u in verband wilt brengen met uw bedrijf. Een goud kerstpakket is een van de meest gevraagde kleuren tijdens het shoppen naar originele eindejaarsgeschenken. Goud is een gangbare kleur met een mooie en feestelijke uitstraling voor kerst. Gouden kerstpakketten zijn geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud. Zo slaat u met een gouden kerstpakket nooit de plank mis. Middels de filtermogelijkheden aan de linkerzijde kunt u eenvoudig filteringen aanbrengen tussen de collectie. Denk hierbij aan prijs, kleur of artikel. Goud straalt natuurlijk een luxe en dure uitstraling uit, echter hoeven deze kerstpakketten niet duur te zijn. Gouden kerstpakketten beginnen namelijk al vanaf €10 per stuk. Dat is uiteraard niet veel geld voor een mooi goud kerstpakket.

Een variatie in luxe kleuren

Goud is natuurlijk een zeer geschikte kleur voor kerst, echter biedt Kerstpakketten idee ook nog een hoop andere premium kleuren die hiervoor in aanmerking komen. Andere kleuren op onze website zijn bijvoorbeeld: zilver, zwart, wit of luxe goedgevulde rode kerstpakketten. Vrijwel alle kleuren zijn vertegenwoordig in het volledige kerstpakketten aanbod op de website. Denk aan het aankomende EK voetbal waarbij een oranje kerstpakket een leuke optie kan zijn. De collectie pakketten in de kleur zilver zijn razend populair en heeft te maken met de vele kerstversieringen die in de kleur zilver te krijgen zijn. Vorig jaar lag de populariteit bij een rood kerstpakket. Een mooie rode doos gevuld met artikelen in de rode kleur.

Een mooi goud kerstpakket bestellen online

Thema's binnen de kleuren

Binnen de verschillende kleuren zijn er ook aansprekende thema's. Een vertgenwoordigd thema binnen de gouden kerstpakketten collectie is 'wonen'. Bij het woon thema ziet u  veel interieur artikelen die uw huis rijkelijk zullen sieren! Andere thema's op onze website zijn onder andere Spaans, Italiaans, vuur en travel. Bekijk bijvoorbeeld ook eens een BBQ kerstpakket, welk elk jaar ook weer erg gewild is. Kijk dus snel in ons menu om te zien wat wij allemaal aanbieden.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op