Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Artikel: Wok
Sorteren op:
Heel wok kerstpakketten om te wokken op kerstavond

Waarom een wok kerstpakket?

Nederlanders zijn dol op Oosters eten!  Ketjap en sambal mag in menig voorraadkast niet ontbreken. Daarom zijn wij er zeker van dat dit het perfecte kerstpakket is voor uw werknemers. Laat uw werknemers eens lekker kokkerellen in de keuken om zo een heerlijke Oosterse maaltijd op tafel te toveren. Mie, uitjes, satésaus, aan álles is gedacht! Deze kerstpakketten zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen, en komen ook vaak voor in biologische varianten. Luxe keukengerei is gecombineerd met de heerlijkste Oosterse etenswaren. De pakketten zijn eenvoudig online te bestellen bij Kerstpakketten idee. Twijfelt u tussen verschillende wok kerstpakketten? Dan kunt u altijd de vergelijker gebruiken. De vergelijker zet de kerstpakketten naast elkaar, zodat  voor u de verschillen tussen de kerstpakketten snel duidelijk worden. Zo kunt u eenvoudig uw keuze maken en tevens een pakket vergelijken met een ander artikel zoals de windlichten.

Verrassende wok kerstpakketten!

Als werkgever wilt u met Kerstmis natuurlijk wel de waardering naar uw werknemers uiten. Een kleine moeite maar een groot gebaar! Bij Oosterse kerstpakketten bent u er zeker van dat uw werknemers verrast zullen zijn. Wanneer u liever rond een bepaalt budget wilt blijven, kunt u hier altijd op filteren. Heeft u liever een kerstpakket met andere etenswaren?  Kerstpakketten idee is rijk aan verschillende thema's. Kijk eens naar onze kerstpakketten met vuurkorf.

Top kwaliteit 

Wij werken uitsluitend samen met de beste kwaliteitsmerken op de markt. Daarom zitten onze wok kerstpakketten vol met kwaliteit, van etenswaren tot aan keukengerei. Wilt u zelf kiezen welke Oosterse producten in uw kerstpakket zitten, dan is dit natuurlijk mogelijk! Wanneer u een minimale afname van 100 stuks heeft kunt u uw voorkeuren doorgeven aan onze stylisten. Zij gaan er direct hard mee aan de slag om uw perfecte kerstpakketten samen te stellen. Binnen enkele dagen ontvangt u een offerte met daarin een inhoudsopgave, prijzen en foto's. Uiteraard kunt u bij maatwerk kiezen uit andere artikelen, denk aan een trolley koffer of laat een tas kerstpakket assembleren.

Luxe kerstpakket met een asian wok voor een gezellig avondje

Vragen over onze kerstpakketten?

Wij wensen u veel plezier tijdens het bekijken van ons ruime aanbod wok kerstpakketten en zien uw bestelling graag tegemoet. Mocht u vragen hebben over een kerstpakket uit onze collectie, aarzel dan en neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u tevens ook graag van advies inzake een budget kerstpakket!

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op