Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstattenties om het personeel te bedanken

Bedank en beloon het personeel met een unieke kerstattentie aan het einde van het jaar. Met een ruime keuze aan traditionele kerstattenties en keuzegeschenken kunt u uw werknemers eens goed in het zonnetje zetten. Filter aan de linkerzijde en bestel eenvoudig online.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Kerstattentie
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Nieuwe collectie kerstattenties voor zakenpartners en relaties

De mooiste kerstattenties online

Als wij December zeggen, denken veel mensen aan de gezellige tijd rond Kerstmis. In deze tijd draait het vaak om eten en onder elkaar zijn. Maar ook is deze laatste maand van het jaar dé tijd om uw personeel, klanten en relaties te bedanken en te belonen met een fantastisch geschenkpakket. Verras u relaties bijvoorbeeld met een originele kerstattentie. Na een jaar lang werken is het natuurlijk fijn om een glimlach op het gezicht van uw personeel te toveren. Vaak is dit een kleine moeite, en tevens een groot gebaar van waardering.

Dé kerstattentie voor uw personeel

Maar wat is nu het kerstpresentje om uw personeel, relaties en klanten te schenken? Het kerstpakket is uitgegroeid tot een blijk van waardering naar het personeel en de inhoud is veranderd. Van alleen een doos gevuld met food, naar een kerstattentie bestaande uit cadeaukaarten, gadgets, belevenissen en meer. Echter wil dit niet zeggen dat het kerstpakket met eten zijn tijd heeft gehad, sterker nog, deze doen het nog steeds beter dan ooit! Wat dit traditionele kerstpakket juist leuk maakt? De ervaring natuurlijk! Wanneer uw relatie of werknemer een traditioneel kerstpakket ontvangt is het altijd weer spannend wat er in de doos zit. Het uitpakken van het kerstpakket is ieder jaar weer een onmisbaar Kerstmis gevoel. Wil je zorgen dat je met jouw kerstattentie de plank niet mis slaat? Dan vindt u hieronder een aantal tips:

Personal touch

Het is belangrijk om het persoonlijk te maken! Wanneer u een kerstkaart toevoegt aan uw kerstattentie kan dit net die extra touch van persoonlijkheid geven richting uw personeel. Vertel bijvoorbeeld waarom u hen waardeert, geef een speech, of neem het afgelopen jaar door. Zelfs een simpele kerstwens doet het nog altijd goed. Om het hélemaal persoonlijk te maken kunt u ook kiezen voor het eigen keuze pakket. Met deze kerstattentie laat u uw werknemers zelf kiezen wat zij  deze Kerstmis graag zouden willen krijgen. Van belevenissen tot aan boeken en de nieuwste gadgets, alles is mogelijk bij Kerstpakketten idee!

Storytelling is belangrijk bij originele kerstattenties

Een van de grootste vormen van communicatie is storytelling. Een goed verhaal komt binnen en blijft hangen bij uw doelgroep. Waarom onthouden we zo een verhaal beter dan losse stukken informatie? Onze hersenen zijn opzoek naar een causaal verband, waardoor ze verhalen beter kunnen onthouden dan losse feiten. Door middel van een verhaal te vertellen, zal dit dus ook een kerstattentie worden die uw werknemers niet zomaar vergeten. Vertel dus het verhaal achter uw kerstattentie, waarom u bijvoorbeeld aan een kerstgeschenk doet en wat dit te maken heeft met uw bedrijf.

Overtref de verwachtingen

Hebben uw werknemers of relaties bepaalde verwachtingen van een kerstattentie? Zorg dan voor een heus wow-moment, en probeer deze verwachtingen te overtreffen. Uit deze ervaringen ontstaat loyaliteit, wat de binding met het bedrijf nóg meer zal verbeteren. Zorg dus dat u onderscheidend bent met uw bedrijf. Geen zorgen, als u er door middel van creativiteit niet uitkomt kan dit ook simpelweg door een subtiele toevoeging. Dit kan bijvoorbeeld door een kleine kerstattentie voor de overige gezinsleden toe te voegen. Doe vooraf altijd kerstpakketten inspiratie op en bekijk goed alle mogelijkheden en opties.

De mooiste kerstattenties voor het personeel en de medewerkers

Een onvergetelijke Kerstmis

Mocht u niet weten welke kerstattentie bij uw werknemers of relatie past? Dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Kerstpakketten idee. Bestel eenvoudig een betaalbaar kerstpakket online, en samen zorgen wij dat u, uw werknemers, én uw relaties een onvergetelijk Kerstmis tegemoet gaan!

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op