Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren

Kerstattenties voor collega's en relaties

Kerstattenties zijn een teken van waardering en een manier om je medewerkers, klanten en zakelijke relaties te laten zien dat je hun inzet en loyaliteit gedurende het hele jaar waardeert. Vooral tijdens de feestdagen, een tijd van reflectie en verbinding, kan het geven van een doordachte kerstattentie een persoonlijke touch toevoegen die de banden versterkt en een positieve indruk achterlaat. Bekijk ons ruime aanbod en bestel je kerstattenties eenvoudig online.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2024. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Kerstattentie
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Nieuwe collectie kerstattenties voor zakenpartners en relaties

Wat is een kerstattentie?

Een kerstattentie is een speciaal soort geschenk dat tijdens de feestdagen wordt gegeven om waardering uit te drukken aan medewerkers, klanten of zakenrelaties. In tegenstelling tot de meer traditionele, vaak omvangrijke kerstpakketten, kenmerkt een kerstattentie zich door zijn compactheid en persoonlijke aard. Terwijl kerstpakketten doorgaans een standaard assortiment van producten bevatten die op een brede doelgroep zijn gericht, is een kerstattentie vaak kleiner en meer gericht op persoonlijke voorkeuren. Dit maakt het een intiemer en vaak meer doordacht geschenk. Het kan variëren van een enkel kerstpresentje zoals luxe Rituals geurstokjes, een klein pakketje met fijne chocolade, tot een groot geschenkpakket samengesteld rond een specifiek thema dat past bij de ontvanger. Hierdoor zijn het niet alleen praktische geschenken maar ook symbolen van persoonlijke verbondenheid en waardering.

Waarom kerstattenties geven?

Het geven van een kerstcadeau aan klanten en personeel is een krachtige manier om waardering te tonen, wat cruciaal is voor zowel werknemersmotivatie als klantenbinding. Een kerstattentie voor collega's symboliseert erkenning voor hun harde werk en bijdrage gedurende het jaar. Dit gebaar van dankbaarheid kan hun betrokkenheid en tevredenheid op het werk aanzienlijk verhogen, wat leidt tot een grotere motivatie en productiviteit.

Voor klanten fungeert een kerstattentie als een bevestiging van de waarde die je hecht aan hun zakelijke relatie. Door deze persoonlijke benadering voelen klanten zich gewaardeerd en zijn ze meer geneigd om de relatie te continueren en zelfs uit te breiden. Het is een effectieve manier om de klantenloyaliteit te versterken en kan je onderscheiden in competitieve markten.

Bovendien helpt het geven van kerstcadeaus bij het opbouwen en onderhouden van persoonlijke relaties binnen de zakelijke context. Het laat zien dat je bedrijf niet alleen zakelijk denkt, maar ook waarde hecht aan persoonlijke connecties en het welzijn van mensen. Dit maakt kerstattenties niet alleen een vriendelijk gebaar, maar ook een strategische zet in bedrijfsvoering.

Opties voor elk budget

Kerstattenties zijn er in alle vormen en maten, wat betekent dat er voor elk budget passende opties beschikbaar zijn. Of je nu op zoek bent naar iets kleins en betekenisvols voor een beperkt budget of een luxueus geschenk wilt geven, er is altijd een geschikte kerstattentie te vinden.

Betaalbare Kerstattenties

Voor degenen die budgetbewust zijn maar toch iets speciaals willen geven, zijn er diverse kleine kerstpresentjes die zowel doordacht als betaalbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan stijlvolle kerstornamenten of kleine doosjes met handgemaakte chocolade. Deze items kunnen vaak gepersonaliseerd worden met een boodschap of logo, wat ze een persoonlijke touch geeft zonder het budget te overschrijden. Een andere populaire optie is een klein pakket met een selectie van ambachtelijke theeën of koffies, verpakt in feestelijke verpakking.

Luxe Kerstattenties

Aan de andere kant van het spectrum vinden we de luxe kerstgeschenken, die perfect zijn voor die speciale waardering naar belangrijke relaties of personeel. Luxe opties kunnen variëren van hoogwaardige gadgets zoals draadloze oordopjes of een elegante draadloze speaker, tot aan luxueuze geschenkdozen met fijne wijnen en exclusieve snacks. Een luxueus geschenkpakket kan ook bestaan uit een combinatie van fijne wijnen met bijpassende kaasjes, of een set van luxe keukengerei.

Gadgets als Kerstattenties

Gadgets zijn bijzonder populaire kerstcadeaus vanwege hun praktische aard en moderne uitstraling. Items zoals powerbanks, gepersonaliseerde USB-drives, of zelfs slimme huisgadgets zoals slimme stekkers of slimme lampen bieden een moderne twist aan het traditionele kerstgeschenk. Ze zijn niet alleen nuttig, maar zullen ook de technologieliefhebbers onder je medewerkers of klanten aanspreken.

Maatwerk en keuzeconcept

Met maatwerk til je je kerstattentie voor collega's naar een hoger niveau door ze niet alleen uniek maar ook persoonlijk relevant te maken voor de ontvanger. Dit is beschikbaar vanaf 100 stuks en stelt je in staat om een kerstattentie te creëren die perfect aansluit bij de interesses en voorkeuren van medewerkers of klanten, waardoor het geschenk niet alleen gewaardeerd maar ook herinnerd zal worden.

Maatwerk kerstattenties bieden de mogelijkheid om elk aspect van het geschenk aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld een kerstpakket samenstellen dat specifieke items bevat die aansluiten bij de hobby's of de levensstijl van de ontvanger, zoals een set voor thuisbrouwers voor de bierliefhebber, of een eco-vriendelijk pakket gevuld met duurzame goodies. De mogelijkheid om thema's te kiezen die resoneren met de ontvanger maakt deze kerstattenties bijzonder effectief in het tonen van waardering. Ook andere manieren van personalisatie zijn mogelijk. Een eenvoudige maar effectieve manier om een persoonlijke noot toe te voegen is het toevoegen van een kerstkaart met een handgeschreven bericht. Dit detail kan de perceptie van het geschenk aanzienlijk veranderen, waardoor het een diepere emotionele impact heeft.

Ons keuzeconcept biedt een ander niveau van personalisatie, door de ontvangers de vrijheid te geven om hun eigen geschenken te kiezen binnen een bepaald thema of budget. Dit kan via een op maat gemaakte webshop waar ze kunnen kiezen uit verschillende producten, ervaringen of zelfs goede doelen om aan te doneren. Dit type kerstattentie is ideaal voor het tonen van vertrouwen en respect voor de persoonlijke keuzes van de ontvanger.

Tips voor succesvolle kerstpakketten

Bij het kiezen van de perfecte kerstattentie voor collega's is het belangrijk dat je aandacht besteedt aan de details. Hier volgen enkele praktische tips om te zorgen dat jouw kerstattenties niet alleen ontvangen, maar ook onthouden en gewaardeerd worden.

  • Ken je ontvanger: Het begrijpen van de voorkeuren en interesses van je teamleden of klanten is cruciaal. Dit betekent niet alleen weten wat ze leuk vinden, maar ook begrijpen wat betekenisvol voor hen zou kunnen zijn. Doe je huiswerk door eventueel feedback van vorige geschenken te verzamelen of discreet naar hun huidige interesses te vragen. Bekijk al onze mogelijkheden voor kerstpakketten op onze kerstpakketten inspiratie pagina. Zo weet je precies welke kerstpakketten uit ons aanbod past bij de voorkeuren van je ontvangers.
  • Personaliseer je geschenken: Personalisatie gaat verder dan het simpelweg toevoegen van een naam op een geschenk. Het kan betekenen dat je geschenken kiest die aansluiten bij de unieke interesses van de ontvanger, zoals een cadeaubon voor een speciale ervaring of een kerstattentie die aansluit bij hun hobby’s. Dit toont niet alleen aan dat je zorg hebt besteed aan het geschenk, maar maakt het ook echt persoonlijk en memorabel.
  • Vertel een verhaal: Elke kerstattentie kan vergezeld gaan van een kort verhaal waarom dit specifieke geschenk is gekozen. Dit kan op een kaartje waar je bijvoorbeeld uitlegt hoe dit geschenk aansluit bij een prestatie van de medewerker dat jaar of hoe dit product hen kan helpen in hun dagelijks leven. Storytelling voegt een emotionele dimensie toe die de impact van het geschenk versterkt.
  • Presentatie is alles: De wijze van overhandiging kan een grote impact hebben op hoe het geschenk wordt ontvangen. Zorg voor een aantrekkelijke verpakking die het uitpakken al tot een belevenis maakt. Denk aan duurzaam verpakte geschenken of een creatieve, visueel aantrekkelijke verpakking die past bij het thema van het geschenk.
  • Overtref de verwachtingen: Zorg altijd voor een klein extraatje dat niet verwacht wordt. Dit kan iets eenvoudigs zijn zoals een handgeschreven dankbriefje, een extraatje zoals een klein chocolaatje, of een grappige gadget die een glimlach opwekt. Het zijn deze kleine extra's die jouw kerstattentie onderscheiden en echt memorabel maken. Zo blijft je kerstpakket evengoed betaalbaar, maar zorg je wel dat je alle verwachtingen overtreft met iets bijzonders.
De mooiste kerstattentie voor het personeel en de medewerkers

Bestel vandaag!

Kerstattenties zijn meer dan alleen geschenken; ze zijn een uitdrukking van waardering en een versterking van je bedrijfscultuur. Deze attenties, of ze nu verpakt zijn in een feestelijke geschenkdoos of  bestaan uit een lekkere traktatie, verhogen de algehele vreugde en gezelligheid tijdens de feestdagen. Ze bieden een perfecte gelegenheid om je dankbaarheid te tonen en de banden te versterken. Dus, deze feestdagen, laat je kerstattentie voor collega's een reflectie zijn van je bedrijfswaarden en je inzet voor zowel je team als je relaties. Voor vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag met het kiezen van het kerstgeschenk dat perfect past bij je wensen.
 

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Kan ik de kerstattenties aanpassen?

Ja, vanaf 100 stuks bieden we mogelijkheden voor maatwerk en personalisatie. Dit kan variëren van het bedrukken van een bedrijfslogo op het geschenk tot het volledig aanpassen van de inhoud van het pakket aan de hand van specifieke voorkeuren.

Wat zijn enkele unieke kerstattenties die ik kan overwegen?

Voor unieke ideeën kun je denken aan technologische gadgets voor de techliefhebbers, abonnementen op tijdschriften of diensten, of zelfs een ervaring zoals een kookworkshop of een virtuele realiteitservaring. Inspiratie vind je vaak in de hobby's en interesses van je team of klanten.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

De minimale bestelhoeveelheid bedraagt vijf stuks. De gekozen kerstpakketten bezorgen wij op een door jou gewenste leverdatum (TIP: laat de order minimaal 4 werkdagen voor de kerstborrel bezorgen).

Kan ik achteraf betalen?

Ja, je kunt de factuur na levering betalen. Dit is mogelijk tot een maximale orderwaarde van €10.000,- incl BTW. Orderwaardes boven de €10.000,- verlopen middels een officiële bankgarantie.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie