Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Artikel: Fondue
Sorteren op:
Alle benodigdheden om met kerstavond lekker te fonduen verpakt in dit kerstpakket

Fondue in uw kerstpakket

Iedereen weet natuurlijk wat fondue is, en als we zeggen Kerst, denkt u aan gezellig samen met familie eten. Hiervoor is fondue een prima idee! Gezellig en avondvullend, beter kan toch niet? Door middel van onze kaasfondue kerstpakketten wordt dit een leuke mogelijkheid voor u en uw personeel. Het leuke aan kaasfondue is dat iedereen er zijn eigen twist kan geven, om zo zijn eigen favoriete smaakcombinatie te ontwikkelen. U kunt bijvoorbeeld zelf kiezen of u jonge of oude kaas gebruikt. Wilt u de lekkere plakkerige kaasfondue? Dan raden wij u aan om Emmentaler te gebruiken. Zo kunt er er ook voor kiezen om deze te combineren met mosterd, witte wijn of port. Zo zal er voor iedereen een smaak naar wens zijn. Bekijk het assortiment fondue kerstpakketten en mocht u toch liever voor een ander artikel gaan, bekijk dan de barbecue kerstpakketten of maak kennis met een populair blender kerstpakket voor het maken van heerlijke en gezonde smoothies.

Het fondue kerstpakket zoals u dat wil

Wilt u uw fondue set liever combineren met andere artikelen, bijvoorbeeld een mooie etagere? Dat is helemaal geen probleem. Wanneer u een minimale afname van 100 stuks hebt, kunt u uw kerstpakket op maat laten maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een fondueset combineren met een lekker flesje wijn of kies voor een mooi kerstpakket met airfryer. Als u uw voorkeuren doorgeeft, gaan onze stylisten hier hard mee aan de slag. Hierna ontvangt u uw samengestelde set gefotografeerd bij de offerte. Wilt u het hierna nog aanpassen, dan is dit zeker mogelijk.

Kerstpakket voorzien van een chocolade en kaas fondue

Komt u er nog niet helemaal uit?

Indien u vragen heeft over onze fondue kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495-84 32 42. 

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete fondue kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen via onze webshop Kerstpakkettenidee.nl.

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op