Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Goedgevulde fondue kerstpakketten

Wat geeft er nu meer sfeer dan gezellig met de hele familie fonduen op kerstavond? Al jaren is fondueen een van de meeste avondvullende bezigheden tijdens de Kerst. Neem een kijkje in onze webwinkel en bestel uw fondue kerstpakketten eenvoudig online op Kerstpakkettenidee.nl.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Fondue
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Alle benodigdheden om met kerstavond lekker te fonduen verpakt in dit kerstpakket

Fondue in uw kerstpakket

In de webshop van Kerstpakkettenidee.nl kunt u terecht voor alle soorten kerstpakketten. Het uitgebreide assortiment van Kerstpakkettenidee bestaat uit kerstpakketten met vele verschillende artikelen, waaronder het populaire fondue kerstpakket! Iedereen weet natuurlijk wat fondue is, en als we zeggen Kerst, denkt u aan gezellig samen met familie eten. Hiervoor is fondue een prima idee! Gezellig en avondvullend, beter kan toch niet? Door middel van de fondue kerstpakketten wordt dit een leuke mogelijkheid voor u en uw personeel.

Het leuke aan kaasfondue is dat iedereen er zijn eigen twist kan geven, om zo zijn eigen favoriete smaakcombinatie te ontwikkelen. U kunt bijvoorbeeld zelf kiezen of u jonge of oude kaas gebruikt. Wilt u de lekkere plakkerige kaasfondue? Dan raden wij u aan om Emmentaler te gebruiken. Zo kunt er er ook voor kiezen om deze te combineren met mosterd, witte wijn of port. Zo zal er voor iedereen een smaak naar wens zijn. Bekijk dus nu het assortiment fondue kerstpakketten!

U kunt uiteraard ook voor kerstpakketten met andere artikelen gaan. Voor de BBQ-liefhebbers is er in onze shop bijvoorbeeld ook een apart assortiment. Bent u een barbecue-liefhebber? Kijk dan eens door onze collectie barbecue kerstpakketten. In deze collectie vindt u kerstpakketten met alle benodigdheden om een geslaagde BBQ te organiseren.

Bent u op zoek naar een kerstpakket waar zeer praktische keukenapparaten in zitten, zoals een blender? Neem dan eens kennis van het populaire blender kerstpakket! Het blender kerstpakket is uitermate geschikt voor het maken van heerlijke en gezonde smoothies. Bekijk ook zeker de andere kerstpakketten met keukenapparatuur zoals een slowcooker of airfryer. U kunt dus ook kiezen voor een mooi kerstpakket met slowcooker of een mooi kerstpakket met airfryer. Met de slowcooker en de airfryer wordt koken extra gemakkelijk!

De fondue kerstpakketten zoals u dat wilt

Wilt u uw fondue set liever combineren met andere artikelen, bijvoorbeeld met een etagere? Dan is een etagere iets voor u! Met een etagere kunt u verschillende hapjes en lekkernijen mooi presenteren en op tafel zetten.
Het combineren van artikelen is helemaal geen probleem. Wanneer u een minimale afname van 100 stuks hebt, kunt u uw kerstpakket op maat laten maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een fondueset combineren met een lekker flesje wijn. Als u uw voorkeuren doorgeeft, gaan onze stylisten hier hard mee aan de slag. Hierna ontvangt u uw samengestelde set gefotografeerd bij de offerte. Wilt u het hierna nog aanpassen, dan is dit zeker mogelijk.

Kerstpakket voorzien van een chocolade en kaas fondue

Komt u er nog niet helemaal uit?

Indien u vragen heeft over onze fondue kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495-84 32 42.

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete fondue kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen via onze webshop!

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Kan ik mijn fondue kerstpakket combineren met andere artikelen?

Het samenstellen van een fondue kerstpakket op maat is mogelijk voor bestelling vanaf 100 stuks. U kunt dan zelf alle artikelen kiezen die in het kerstpakket komen. Er zijn dus ook combinaties van artikelen uit verschillende kerstpakketten mogelijk.

Hebben jullie ook kerstpakketten met verschillende thema's?

Ja! Kijk hiervoor in de filter van het kerstpakketten overzicht, daar zie je alle thema kerstpakketten die wij aanbieden.

Wat zijn de kerstpakketten met de laagste prijzen?

De prijzen van de kerstpakketten beginnen al vanaf €9,50 / €10.

Waar kan ik terecht voor advies?

Voor advies kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze afdeling support.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op