Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Artikel: Blender
Sorteren op:

Op het moment zijn we druk bezig met het samenstellen van de nieuwe collectie voor 2020. Deze komt medio juli online.

Heeft u vragen of wilt u een pakket laten samenstellen?
Neem dan contact op.

bestel online blenderkerstpakketten voor uw gezonde voeding

Gezond maar ook lekker

Voor veel mensen is het lastig om gezond en tegelijkertijd lekker te eten. De blender kerstpakketten bieden daar een geweldige oplossing voor. De pakketten bieden u de mogelijkheid om smoothies en shakes te maken die goed aansluiten bij de voeding die u nodig heeft. De smoothies zijn beschreven in het smoothie receptenboekje. De recepten beschikken over vele smaken, waardoor het gezonde eten voor uw collega ook lekker wordt. Geef een gezonde impuls aan uw collega en bekijk de blender kerstpakketten op deze webpagina.

Wat zit er in de blender kerstpakketten?

Het blender kerstpakket is een ideaal eindejaarsgeschenk indien u uw collega een gezonde impuls mee wilt geven voor het nieuwe jaar. Het pakket bestaat naast een blender uit verschillende soorten fruit inclusief een boekje met de mooiste smoothie recepten. Daarnaast beschikken de kerstpakketten over speciale smoothie bekers. Tevens bevatten sommige pakketten windlichten in de kerstpakketten.

Liever iets anders?

Heeft u totaal geen behoefte aan gezond eten zoals smoothies? Neemt u dan eens een kijkje tussen de collectie kerstpakketten met airfryer. Van deze rijkgevulde pakketten kunt u ultiem genieten tijdens de feestdagen. Wilt u iets heel anders dan eten in uw kerstpakket? Filter dan eenvoudig in de linker kolom van onze website uw wensen en behoeften. Kerstpakketten idee beschikt over meer dan 800 verschillende kerstpakketten in het assortiment.

Maatwerk

Wanneer u liever een andere samenstelling van producten in uw blender kerstpakket heeft, biedt Kerstpakketten idee u de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen via de maatwerk mogelijkheden. Via deze pagina kunt u het formulier invullen met uw wensen en behoeften wat betreft het kerstpakket. Binnen 3 dagen ontvangt u de factuur inclusief foto’s van het kerstpakket met uw wensen. Naast de mogelijkheid om het formulier via maatwerk in te vullen, heeft u ook de mogelijkheid om een van onze showrooms te bezoeken. Deze opties biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld ook een kerstpakket met glaswerk, schalen of wok samen te stellen.

Herpak uw gezonde levensstijl doormiddel van een blender kerstpakket

Komt u er nog niet helemaal uit?

Indien u vragen heeft over onze blenderkerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De klantenservice helpt u graag met al u vragen of onduidelijkheden. Ze zijn te bereiken per telefoon, e-mail of per chat.
Wij wensen u veel succes met kiezen van uw favoriete blender kerstpakket, en we zien uw order graag verschijnen.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl
Nieuwe collectie
Beste bezoeker Momenteel zijn wij druk bezig met technische aanpassingen alsmede het fotograferen van de nieuwe kerstpakketten. De nieuwe collectie zal begin augustus online staan. Heeft u vragen of wenst u advies, neem dan contact met ons op.
Nieuwe collectie