Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Artikel: Blender
Sorteren op:

De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
bestel online blenderkerstpakketten voor uw gezonde voeding

Gezond maar ook lekker

De online shop van Kerstpakketten idee beschikt over meer dan 800 verschillende kerstpakketten in het assortiment. Ook gezondheid is een belangrijk thema bij de kerstpakketten. Voor veel mensen is het namelijk lastig om gezond en tegelijkertijd lekker te eten. De blender kerstpakketten bieden daar een geweldige oplossing voor. De pakketten bieden u de mogelijkheid om smoothies en shakes te maken die goed aansluiten bij de voeding die u nodig heeft. De smoothies zijn beschreven in het smoothie receptenboekje. De recepten beschikken over vele smaken, waardoor het gezonde eten voor uw collega ook lekker wordt. Geef een gezonde impuls aan uw collega en bekijk de blender kerstpakketten op deze webpagina.

Wat zit er in de blender kerstpakketten?

Het blender kerstpakket is een ideaal eindejaarsgeschenk indien u uw collega een gezonde impuls mee wilt geven voor het nieuwe jaar. Het kerstpakket bestaat naast een blender uit verschillende soorten fruit inclusief een boekje met de mooiste smoothie recepten. Daarnaast beschikken de kerstpakketten over speciale smoothie bekers. Of wilt u bijvoorbeeld graag sfeerlicht in het kerstpakket? Kijk dan eens naar onze windlichten kerstpakketten! Ideaal voor 's avonds buiten te kunnen zitten.

Liever iets anders?

Heeft u totaal geen behoefte aan gezond eten zoals smoothies en wilt u graag gemakkelijk snacks bereiden in een airfryer? Neemt u dan eens een kijkje tussen de collectie kerstpakketten met airfryer. Met een uitgebreid airfryer kerstpakket kunt u ultiem genieten tijdens de feestdagen. Wilt u iets heel anders dan eten in uw kerstpakket? Filter dan eenvoudig in de linker kolom van onze website uw wensen en behoeften.

Maatwerk

Wanneer u liever een andere samenstelling van producten in uw kerstpakket heeft, biedt Kerstpakketten idee u de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen via de maatwerk mogelijkheden. Via deze pagina kunt u het formulier invullen met uw wensen en behoeften wat betreft het kerstpakket. Binnen 3 dagen ontvangt u de factuur inclusief foto’s van het kerstpakket met uw wensen.

Naast de mogelijkheid om het formulier via maatwerk in te vullen, heeft u ook de mogelijkheid om een van onze showrooms te bezoeken. Daar kunt u kerstpakketten samenstellen met hele handige artikelen zoals mooi glaswerk of een een schaal. Deze maatwerk-optie biedt dus de mogelijkheid om ook een kerstpakket met glaswerk of schalen samen te stellen. Of bereidt u graag Oosterse gerechten in een wok? Bekijk dan eens ons wok kerstpakket! Hiermee heeft u alles in huis om lekker Oosters te koken.

Herpak uw gezonde levensstijl doormiddel van een blender kerstpakket

Komt u er nog niet helemaal uit?

Indien u vragen heeft over onze kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De klantenservice helpt u graag met al u vragen of onduidelijkheden. Ze zijn te bereiken per telefoon, e-mail of per chat. Wij wensen u veel succes met kiezen van uw favoriete kerstpakket, en we zien uw order graag verschijnen.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Waar bestaat een blender kerstpakket uit?

Een blender kerstpakket bestaat uit een blender met de benodigde gezonde lekkernijen en benodigdheden om het nieuwe jaar lekker en gezond te beginnen.

Is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen?

Ja, u kunt bij Kerstpakketten idee de factuur achteraf betalen tot een maximale orderwaarde van €10.000,- incl. BTW. Orders boven dit bedrag dienen contact op te nemen met de klantenservice voor een officiële bankgarantie.

Hoe groot is de collectie van kerstpakketten idee?

Bij Kerstpakketten idee heeft u ruim de keuze uit meer dan 800 kerstpakketten. U kunt uw ideale kerstpakket vinden via onze handige zoek functie en filters.

Wat zijn de transportkosten?

Orderbedragen boven de €600,- (excl. BTW) worden kosteloos geleverd in Nederland. Onder dit bedrag hanteren wij een bedrag van €44,95 (excl. BTW) transportkosten aan in Nederland.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op