Betaal na ontvangst
650m2 showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Eigen inpakcentrale
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren

Bakplaat kerstpakket collectie

Een kerstpakket met bakplaat is het perfecte geschenk voor de feestdagen in 2024. Het combineert originaliteit met praktisch gebruiksgemak, waardoor het ideaal is om samen te genieten met familie en vrienden. Dit veelzijdige cadeau maakt elke gelegenheid speciaal, of je nu samenkomt voor een gezellige maaltijd of een feestelijk diner. Ontdek hoe een bakplaat kerstpakket je feestdagen extra bijzonder kan maken, en geniet van de unieke ervaring die dit geschenk biedt.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door gebruik te maken van de WKR-regeling. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Top 20 kerstpakketten
Klik in het hoofdmenu op "Top 20" en bekijk de meeste populaire kerstpakketten van 2024.
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Bakplaat
Sorteren op:

De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Bakplaat kerstpakket vol met heerlijke etenswaren en wijn

Wat is een bakplaat kerstpakket?

Een bakplaat kerstpakket bevat alles wat je nodig hebt om heerlijk te koken en te grillen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Dit kerstpakket bevat een hoogwaardige bakplaat met antiaanbaklaag, waardoor het koken een fluitje van een cent wordt. De bakplaat is praktisch en veelzijdig, ideaal voor het bereiden van verschillende gerechten. Het is een blijvend cadeau waar je nog jaren plezier van hebt.

In 2024 is het bakplaat kerstpakket een populair geschenk, omdat het mensen samenbrengt en zorgt voor gezellige momenten. Je kunt samen koken met familie en vrienden, genieten van lekker eten en het comfort van thuis. Bovendien is het een origineel en praktisch cadeau dat perfect past bij de moderne levensstijl. Met een bakplaat kerstpakket geef je niet alleen een cadeau, maar ook een ervaring die mensen dichter bij elkaar brengt.

Voordelen van een bakplaat kerstpakket

Een bakplaat kerstpakket biedt tal van voordelen, waardoor het een ideaal geschenk is voor de feestdagen van 2024. Een van de belangrijkste voordelen is de veelzijdigheid. Of je nu vlees, vis, groenten of zelfs desserts wilt bereiden, een bakplaat kan het allemaal aan. Dit maakt het een praktisch cadeau dat in elke keuken van pas komt.

Daarnaast is het gebruiksgemak van een bakplaat ongeëvenaard. Dankzij de antiaanbaklaag hoef je je geen zorgen te maken over het gebruik van olie of boter en is de plaat eenvoudig schoon te maken. Dit bespaart tijd en moeite, waardoor je meer kunt genieten van het koken en het gezelschap van vrienden en familie.

Een bakplaat kerstpakket is ook een blijvend cadeau. In tegenstelling tot traditionele kerstgeschenken, die vaak na verloop van tijd vergeten worden, blijft een bakplaat jarenlang een nuttig en gewaardeerd onderdeel van de keuken. Door een bakplaat kerstpakket te geven, toon je niet alleen waardering, maar geef je ook een praktisch en duurzaam cadeau dat steeds weer van pas komt.

Met een bakplaat kerstpakket geef je een cadeau dat waardering en dankbaarheid uitdrukt, perfect voor het tonen van je waardering in 2024.

Variaties en inhoud van bakplaat kerstpakketten

Bakplaat kerstpakketten komen in allerlei variaties, waardoor je altijd een passend pakket kunt vinden. Een populair type is het kerstpakket met bakplaat dat is gevuld met heerlijke producten en lekkernijen. Denk aan diverse soorten hapjes, zoals stokbrood, kruidenboter en tapenade, die perfect zijn om je bakplaat gerecht mee aan te vullen.

Daarnaast bevatten sommige bakplaat kerstpakketten ook speciale gerechten en ingrediënten om een volledig diner samen te stellen. Van smaakvolle marinades voor vlees en vis tot kruiden, alles wat je nodig hebt is inbegrepen. Dit maakt het bereiden van een kerstdiner zowel makkelijk als leuk. Voor degenen die op zoek zijn naar een uniek en origineel cadeau, bieden sommige pakketten zelfs een combinatie van de bakplaat met heerlijke wijnen of bieren. Deze dranken complementeren de gerechten perfect en zorgen voor een complete smaakervaring.

Bakplaat accessoires

Er zijn ook bakplaat kerstpakketten die extra accessoires bevatten, zoals spatels, tangen en andere keukengerei die het grillen en koken nog eenvoudiger maken. Deze pakketten zijn ideaal voor de echte kookliefhebbers en chefs in spe, die graag nieuwe gerechten uitproberen en hun culinaire vaardigheden willen uitbreiden.

In 2024 zijn bakplaat kerstpakketten niet alleen een praktische keuze, maar ook een manier om lekker eten en gezellig samenkomen te vieren. Of je nu een eenvoudig pakket kiest of een luxe variant met extra's, er is altijd een bakplaat kerstpakket dat past bij jouw wensen en budget.

Recepten en tips voor je bakplaat kerstpakket

Met een bakplaat kerstpakket kun je tijdens de feestdagen heerlijke gerechten bereiden. Hier zijn enkele smakelijke recepten om het meeste uit je bakplaat te halen.

  • Gegrilde Kipspiesen. Marineer stukjes kip in een mix van olijfolie, knoflook, citroensap en kruiden. Rijg de kip aan spiesen en grill ze op de bakplaat tot ze goudbruin en gaar zijn. Serveer met stokbrood en tapenade voor een heerlijk hoofdgerecht.
  • Vegetarische Gegrilde Groenten. Snijd diverse groenten zoals paprika, courgette, en champignons in stukjes. Besprenkel ze met olijfolie en strooi er zout en peper over. Grill de groenten op de bakplaat tot ze zacht en licht gekarameliseerd zijn. Deze groenten zijn perfect als bijgerecht of als topping voor een salade.
  • Zoete Aardappel Frietjes. Snijd zoete aardappels in dunne frietjes en meng ze met een beetje olijfolie, zout, en paprikapoeder. Bak ze op de bakplaat tot ze knapperig en goudbruin zijn. Serveer met een lekkere dip zoals aioli of guacamole.

Tip: Gebruik de bakplaat voor verschillende gerechten, van ontbijt tot diner. Maak bijvoorbeeld pannenkoeken voor het ontbijt, gegrilde sandwiches voor de lunch, en smaakvolle gerechten voor het avondeten. De veelzijdigheid van de bakplaat maakt het mogelijk om elke maaltijd bijzonder te maken.

Personaliseer je bakplaat kerstpakket

Een bakplaat kerstpakket biedt talloze mogelijkheden voor maatwerk en personalisatie vanaf 100 stuks, waardoor je een uniek en persoonlijk geschenk kunt samenstellen. Met kerstpakketten met bakplaat kun je de inhoud volledig afstemmen op de voorkeuren en wensen van jouw medewerkers, vrienden of familie.

Wil je een extra persoonlijke touch toevoegen? Overweeg dan om het pakket te personaliseren met het bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Dit kan bijvoorbeeld op de verpakking, een kaartje, of op een van de producten. Het bedrijfslogo en een bedankje geven het pakket een professionele uitstraling en tonen waardering. Een gepersonaliseerd bakplaat kerstpakket laat zien dat je echt waarde hecht aan het bedanken van je team voor hun inzet.

Originele kerstpakket ideeën met een bakplaat

Het geven van een bakplaat kerstpakket is een geweldige manier om de feestdagen in 2024 extra speciaal te maken. Hier zijn enkele originele thema's om jouw bakplaat kerstpakket uniek en onvergetelijk te maken:

  • Winter BBQ. Combineer de bakplaat met winterse BBQ-accessoires. Voeg een set kruiden en marinades toe voor vlees en groenten, en een selectie van winterse bieren of wijnen. Dit pakket nodigt uit om gezellig samen te komen met familie en vrienden, zelfs in de kou, en te genieten van een heerlijke winterbarbecue.
  • Wereldse Gerechten. Stel een bakplaat kerstpakket samen met een internationaal tintje. Voeg ingrediënten toe voor verschillende wereldgerechten, zoals Italiaanse bruschetta, Spaanse tapas of Mexicaanse fajitas. Inclusief receptenkaarten om iedereen te inspireren en het koken makkelijk te maken. Dit pakket zorgt voor een culinaire reis zonder het huis te verlaten.
  • Luxe Dineren. Voor een chique touch kun je een bakplaat kerstpakket samenstellen met exclusieve producten. Denk aan fijne wijnen, ambachtelijke kazen, luxe chocolade en delicatessen. Voeg ook een stijlvol keukenschort en hoogwaardige keukengerei toe. Dit pakket is perfect voor chefs en fijnproevers die houden van lekker eten en een verfijnde eetervaring.
  • Gezellige Feestdagen. Kies voor een gezellig thema door hapjes zoals stokbrood, kruidenboter, en tapenade toe te voegen. Combineer dit met een warme drank zoals glühwein of chocolademelk en enkele feestelijke decoraties zoals kaarsen en servetten. Dit pakket zorgt voor een warme, feestelijke sfeer waar iedereen van kan genieten.

Of je nu een simpel pakket wilt of een luxe variant, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt jouw bakplaat kerstpakketten bestellen en aanpassen aan de behoeften van jouw collega's, vrienden of familie, zodat iedereen kan genieten van de feestdagen met een uniek en origineel geschenk.

Bakplaat kerstpakketten om samen van te genieten tijdens een gezellige avond

Vragen?

Een kerstpakket met bakplaat is een origineel en praktisch geschenk dat perfect past bij de feestdagen van 2024. Het biedt veelzijdigheid en gebruiksgemak, en zorgt voor gezellige momenten met familie en vrienden. Door de mogelijkheid tot personalisatie maak je het cadeau extra bijzonder en gewaardeerd. Kies voor een bakplaat kerstpakket om jouw waardering te tonen en te genieten van heerlijke gerechten tijdens de feestdagen. Bestel vandaag nog en maak de feestdagen onvergetelijk!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice voor persoonlijk advies. Bel 0495 84 32 42 van maandag tot vrijdag tussen 9:00-17:00 of mail service@kerstpakkettenidee.nl.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Wat is een bakplaat kerstpakket?

Een bakplaat kerstpakket is een geschenkset die een hoogwaardige bakplaat bevat, vaak vergezeld van accessoires en heerlijke producten om het koken te vergemakkelijken.

Waarom kiezen voor een bakplaat kerstpakket?

Het is een praktisch en veelzijdig cadeau dat geschikt is voor iedereen. De bakplaat is makkelijk te gebruiken en voegt iets extra toe aan elk kerstdiner. Het biedt een praktische oplossing voor het bereiden van diverse gerechten en zorgt voor gezellige momenten met familie en vrienden. Bovendien is het een blijvend cadeau dat lang meegaat.

Kan ik een maatwerk kerstpakket samenstellen?

Ja, vanaf 100 stuks is het mogelijk om zelf jouw kerstpakketten samen te stellen. Kies de producten of personaliseer de pakketten met een kaartje of bedrijfslogo.

Hebben jullie ook andere soorten kerstpakketten?

Ja, met een ruim aanbod van meer dan 800 kerstpakketten hebben we een kerstpakket voor iedereen. Bekijk de thema's bij de filterfunctie aan de linkerkant van het scherm en kies iets dat bij jouw medewerkers past.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie