Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakketten zonder alcohol

Vier de feestdagen dit jaar met een alcoholvrij kerstpakket, een gebaar dat gezondheid en inclusiviteit benadrukt. Bij Kerstpakkett ben Idee begrijpen we dat niet iedereen geniet van alcoholische versnaperingen, en daarom bieden wij een reeks kerstpakketten zonder alcohol aan die iedereen zich welkom laat voelen. Deze alcoholvrije pakketten zijn zorgvuldig samengesteld in luxe geschenkdozen, waardoor je een verfijnd en attent cadeau kunt geven zonder alcohol. Door te kiezen voor een alcoholvrij kerstpakket, laat je zien dat je om het welzijn en de voorkeuren van al jouw medewerkers geeft.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door gebruik te maken van de WKR-regeling. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Top 20 kerstpakketten
Klik in het hoofdmenu op "Top 20" en bekijk de meeste populaire kerstpakketten van 2024.
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Food: Zonder alcohol
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Collectie kerstpakketten zonder alcohol

Waarom een alcoholvrij kerstpakket?

Bij Kerstpakketten Idee geloven we in het vieren van de feestdagen op een manier die iedereen aanspreekt. Een alcoholvrij kerstpakket is een doordachte keuze die gezondheid, inclusiviteit en sociale verantwoordelijkheid bevordert. Hier zijn enkele redenen waarom het kiezen voor een uniek kerstpakket zonder alcohol een uitstekend idee is:

Gezondheid en welzijn

 • Voor iedereen geschikt: Kiezen voor een kerstpakket zonder alcohol betekent dat niemand uitgesloten wordt, of het nu gaat om medewerkers die om gezondheidsredenen, zoals allergieën of medische condities, geen alcohol drinken of die kiezen voor een alcoholvrije levensstijl.
 • Gezonde levensstijl promoten: Door het aanbieden van alcoholvrije geschenken zoals alcoholvrij bierpakketten en alcoholvrije borrelpakketten, bied je een feestelijke ervaring die gezond en toegankelijk is voor iedereen.

Inclusiviteit en diversiteit in de bedrijfscultuur

 • Niemand buitengesloten: Kerstpakketten met drank zonder alcohol zorgen ervoor dat niemand zich buitengesloten voelt tijdens de feestdagen, ongeacht persoonlijke, religieuze redenen of zwangerschap. Zo dragen alcoholvrije kerstpakketten bij aan een inclusieve bedrijfscultuur.
 • Diversiteit vieren: Het aanbieden van een non-alcoholisch kerstpakket erkent en viert de diversiteit binnen je team, waardoor je laat zien dat je de unieke achtergronden en behoeften van alle medewerkers respecteert.

Duurzaamheid en verantwoord ondernemen

 • Milieuvriendelijke keuze: De keuze voor alcoholvrije alternatieven vermindert de ecologische voetafdruk aanzienlijk, aangezien de productie van alcohol vaak energie-intensief is. Door deze bewuste keuze draag je bij aan milieubewustzijn en duurzaamheid.
 • Verantwoordelijkheid tonen: Het aanbieden van alcoholvrije opties toont jouw verantwoordelijkheid voor het welzijn van je werknemers en de planeet. Dit benadrukt niet alleen je zorg voor gezondheid maar ook je inzet voor sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid binnen jouw organisatie.

Door deze aanpak zorg je ervoor dat elk kerstpakket niet alleen feestelijk, maar ook doordacht en inclusief is, waardoor elke medewerker zich gewaardeerd en erkend voelt. Dit versterkt de band binnen je team en benadrukt de positieve waarden van jouw bedrijf. 

Voordelen van kerstpakketten zonder alcohol 

Het aanbieden van kerstpakketten zonder alcohol brengt een breed scala aan voordelen met zich mee, waardoor elk aspect van welzijn en duurzaamheid binnen je organisatie wordt versterkt.

Inclusieve kerstpakketten: Alcoholvrije kerstpakketten verzekeren dat alle medewerkers, ongeacht hun persoonlijke of medische situatie, volledig kunnen deelnemen aan de feestelijkheden. Pakketten zoals alcoholvrij bierpakket en alcoholvrije champagne bieden smaakvolle alternatieven die niemand uitsluiten van het proosten op successen en geluk.

Ondersteuning van gezonde keuzes: Deze kerstpakketten zonder alcohol promoten een gezondere levensstijl door alternatieven te bieden die rijk zijn aan smaak maar vrij van alcohol. Met opties als alcoholvrije aperol spritz en mocktails kunnen medewerkers genieten van de complexiteit van traditionele feestdranken zonder de gevolgen van alcoholconsumptie.

Diversiteit en bewustzijn: Het respecteren van culturele en religieuze overtuigingen rondom alcoholconsumptie kan de werkplekinclusie verbeteren. Alcoholvrije pakketten tonen een bewuste inzet voor diversiteit en respect binnen je team.

Milieubewuste geschenken: Door te kiezen voor alcoholvrije opties, zoals het alcoholvrij speciaalbier pakket, draag je bij aan een vermindering van de ecologische impact die traditionele alcoholproductie met zich meebrengt. Deze kerstpakketten 0% zijn vaak duurzamer in zowel productie als distributie, waardoor ze een milieuvriendelijke geschenkoptie vormen.

Lange termijn voordelen: Niet alleen tijdens de feestdagen, maar het hele jaar door kunnen alcoholvrije pakketten bijdragen aan een verlaagd risico op gezondheidsproblemen gerelateerd aan alcoholgebruik. Dit kan leiden tot minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit op de werkvloer.

Door deze doordachte benadering zorg je ervoor dat elk kerstpakket zonder alcohol niet alleen een teken is van waardering, maar ook een reflectie van je bedrijfs toewijding aan gezondheid, inclusiviteit en duurzaamheid. Elk non-alcohol pakket bouwt voort op de principes van zorgzaamheid en gemeenschapsgevoel, waardoor je medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen tijdens de feestperiode en daarna.

Populaire trends in alcoholvrij leven 

De trend van alcoholvrij leven wint aan populariteit, mede dankzij bewustwordingscampagnes en een groeiend aanbod aan lekkere en gezonde alternatieven. Dit fenomeen beïnvloedt niet alleen persoonlijke keuzes, maar ook bedrijfsculturen en feestelijke gelegenheden.

Dry January

 • Wat is het? Een maand lang geen alcohol drinken om het nieuwe jaar te beginnen, wat veel mensen helpt hun gezondheid te resetten.
 • Gezondheidsvoordelen: Deelnemers melden vaak verbeterde slaap, hogere energieniveaus en gewichtsverlies.
 • Langdurige impact: Onderzoek toont aan dat veel deelnemers na januari minder alcohol consumeren.

Alcoholvrije alternatieven

 • Rijke variëteit: Van alcoholvrij speciaalbier en alcoholvrije aperol spritz (italiaans drinken zonder alcohol) tot champagne zonder alcohol, de keuzes zijn uitgebreid en aantrekkelijk.
 • Gelegenheden: Deze gezonde alternatieve voor alcohol zijn niet alleen populair tijdens Dry January, maar worden het hele jaar door genoten.

Inclusieve feestdagen

 • Kerst zonder alcohol: Steeds meer bedrijven kiezen voor alcoholvrije kerstpakketten, zoals kerstpakket 0%, om iedereen te kunnen betrekken.
 • Gastvrijheid voor iedereen: Door deze opties aan te bieden bij bedrijfsevenementen, zorg je dat niemand zich uitgesloten voelt.

Focus op welzijn

 • Ondersteuning van een gezonde levensstijl: Alcoholvrije dranken benadrukken het belang van gezondheid en welzijn.
 • Innovatieve cocktails: Alcoholvrije cocktails (mocktails) bieden alle festiviteit van hun alcoholische tegenhangers, maar dan zonder de negatieve effecten van alcohol.

Deze benadering helpt niet alleen bij het bevorderen van een gezondere levensstijl, maar zorgt ook voor meer inclusieve en toegankelijke sociale gelegenheden. Dit alles draagt bij aan een positievere, gezondere gemeenschap en werkomgeving, waarbij welzijn en inclusiviteit centraal staan.

Voor wie is een alcoholvrij kerstpakket geschikt?

Alcoholvrije kerstpakketten zijn ontworpen om een breed scala aan doelgroepen aan te spreken, waardoor ze een ideale keuze zijn voor bedrijven die diversiteit en inclusiviteit hoog in het vaandel dragen. Deze kerstpakketten, zoals borrelpakketten of een kerstpakket met wijn zonder alcohol bieden voor elk wat wils, ongeacht persoonlijke voorkeuren of beperkingen gerelateerd aan alcohol.

Zwangere werknemers: Voor zwangere medewerkers zijn alcoholvrije kerstpakketten een attente en veilige keuze. Het vermijden van alcohol is essentieel tijdens de zwangerschap en deze kerstpakketten zorgen ervoor dat aanstaande moeders zich volledig betrokken en gewaardeerd voelen tijdens de feestelijkheden.

Jonge werknemers en kinderen: Alcoholvrije opties zijn ook perfect voor jongere medewerkers die misschien nog niet de wettelijke drinkleeftijd hebben bereikt, of voor evenementen waar kinderen aanwezig zijn. Met opties zoals alcoholvrije bierpakketten en alcoholvrije wijnpakketten kunnen zij toch genieten van de feestvreugde zonder de risico’s die alcohol met zich meebrengt.

Diversiteit en religieuze overwegingen: Verschillende culturen en religies hebben verschillende opvattingen over alcoholgebruik. Door het aanbieden van kerstpakketten met dranken zonder alcohol respecteer je deze verscheidenheid en bied je een inclusieve optie die iedereen kan waarderen.

Bewuste medewerkers: Voor medewerkers die bewust kiezen voor een gezondere levensstijl of die herstellen van verslavingsproblemen, zijn kerstpakketten zonder alcohol een ondersteunende keuze. Ze bevorderen welzijn en gezondheid, twee aspecten die steeds belangrijker worden in de werkomgeving.

Zakelijke partners: Het geven van een uniek kerstpakket zonder alcohol aan zakelijke partners kan een verantwoorde keuze weerspiegelen, die zowel professionaliteit als zorg voor welzijn demonstreert. Het laat zien dat je bedrijf zowel doordacht als innovatief is in zijn relatiebeheer.

Door deze inclusieve benadering zorgen alcoholvrije kerstgeschenken ervoor dat iedereen zich erkend en gerespecteerd voelt tijdens de feestelijke periode. Dit versterkt niet alleen de banden binnen het team, maar bouwt ook aan een positieve bedrijfscultuur die diversiteit en gezondheid viert.

Alternatieven voor alcohol in het kerstpakket 

De trend naar meer bewustzijn rond gezondheid en inclusiviteit tijdens de feestdagen heeft geleid tot een groeiende populariteit van alcoholvrije alternatieven in kerstpakketten. Deze opties bieden een welkome afwisseling voor iedereen die om welke reden dan ook liever geen alcohol drinkt. Hier is een overzicht van de meest smaakvolle en gewaardeerde non-alcoholische kerstpakketten in 2024:

Internationale smaken zonder alcohol

 • Italiaanse drankjes zonder alcohol: Geniet van de verfijning van Italiaanse cocktails zonder de alcohol met opties zoals alcoholvrije prosecco en aperitivo's.
 • Mexicaans drinken zonder alcohol: Verleid je smaakpapillen met alcoholvrije versies van traditionele Mexicaanse dranken die perfect zijn voor de gezellige feestdagen.

Verfijnde alcoholvrije dranken

 • Alcoholvrije bieren en wijnen: Deze categorie blijft groeien, met keuzes van hoogwaardige alcoholvrije bieren tot elegante wijnen die bij elk diner passen.
 • Mocktails en bubbels: Creëer een feestelijke sfeer met bruisende mocktails en alcoholvrije bubbels zoals Sparkling Grape en Sparkling Apple, die de vreugde van het proosten behouden zonder de alcohol.

Speciale kerstpakketten met thema

 • Gezond kerstpakket: Combineer heerlijke alcoholvrije dranken en sapjes met gezonde snacks en organische producten voor een wellness-thema.
 • Luxe kerstpakket: Stel luxe foodpakketten samen met premium alcoholvrije dranken en gourmet snacks verpakt in een mooie cadeauverpakking of luxe cadeau box.
 • Sportief kerstpakket: Voor de actieve ontvanger, kies voor een combinatie van sportieve accessoires en verfrissende alcoholvrije drankjes zoals chocolademelk en energieboostende sappen.
 • Warm kerstpakket: Perfect voor de koudere dagen, dit pakket bevat een warme deken en warme chocomel om gezellig en comfortabel te blijven tijdens de feestdagen.

Inclusieve kerstgeschenken

 • Halal kerstpakket: Speciaal samengesteld met respect voor islamitische diëtaire voorschriften, bevatten deze pakketten halal-gecertificeerde lekkernijen en alcoholvrije dranken.
 • Spellenpakketten: Voor een gezellige avond, vul je kerstpakket met bordspellen en gezinsvriendelijke activiteiten, vergezeld van lekkere alcoholvrije drankjes.

Door deze veelzijdige en inclusieve benadering van kerstpakketten zonder alcohol kun je garanderen dat elk lid van je team of je zakelijke partners zich gewaardeerd voelt, met geschenken die hun gezondheid en welzijn voorop stellen.

Veelgestelde vragen over non-alcoholische kerstpakketten 

Bij het kiezen van kerstpakketten rijzen er vaak veel vragen, vooral als het gaat om de introductie van alcoholvrije opties. Hieronder beantwoorden we enkele veelgestelde vragen die helpen om misvattingen uit de weg te ruimen en meer inzicht te geven in de voordelen van alcoholvrije kerstpakketten.

Is een kerstpakket zonder alcohol niet minder feestelijk?

Absoluut niet! Alcoholvrije kerstpakketten kunnen net zo feestelijk zijn als hun alcoholhoudende tegenhangers. Met een scala aan alcoholvrije bierpakketten, alcoholvrije wijnen, en champagne zonder alcohol, zijn er volop opties die zorgen voor een vrolijke en inclusieve viering. Deze dranken zijn zorgvuldig samengesteld om de smaak en het gevoel van traditionele alcoholische dranken na te bootsen, wat zorgt voor een feestelijke sfeer zonder de alcohol.

Hebben jullie ook kerstpakketten voor speciale dieetwensen en allergieën?

Ja, wij erkennen het belang van inclusiviteit en bieden daarom een breed assortiment aan kerstpakketten die tegemoetkomen aan diverse dieetwensen, inclusief opties voor glutenvrij, veganistisch, en halal diëten. Deze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van heerlijke en veilige producten tijdens de feestdagen.

Wat te drinken bij een kerstdiner zonder alcohol?

Voor een kerstdiner zonder alcohol zijn er tal van elegante en feestelijke drankjes die perfect passen bij elke maaltijd. Alcoholvrije champagne, sprankelende druivensap, of een verfijnde mocktail kunnen prachtig worden geserveerd in champagneglazen om de maaltijd een feestelijk tintje te geven.

Hoe kies je een alcoholvrij kerstpakket?

Bij het kiezen van een alcoholvrij kerstpakket is het belangrijk om de voorkeuren van je team te kennen en een thema te kiezen dat aansluit bij hun interesses. Overweeg pakketten die een mix van alcoholvrije dranken en smakelijke snacks bevatten om iedereen tevreden te stellen.

Waarom kiezen bedrijven voor een alcoholvrij kerstpakket?

Er zijn meerdere redenen waarom een kerstpakket zonder alcohol beter bij werknemers en bedrijven passen. Bijvoorbeeld als je collega's hebt die geen alcohol drinken, zwanger zijn of jonger dan 18 jaar zijn. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor alcoholvrije kerstpakketten als een manier om inclusiviteit en verantwoord ondernemen te bevorderen. Deze keuze reflecteert een zorg voor het welzijn van alle medewerkers en een commitment aan een gezonde levensstijl binnen het bedrijf.

Door deze vragen te beantwoorden, hopen we eventuele zorgen weg te nemen en het vertrouwen in alcoholvrije kerstpakketten als een vreugdevolle en inclusieve optie voor de feestdagen te versterken.

Hoe kies je het juiste kerstpakket zonder alcohol?

Het samenstellen van het ideale alcoholvrije kerstpakket is een belangrijke taak die aandacht vereist voor de unieke behoeften en voorkeuren van je teamleden. Hier volgen enkele richtlijnen om ervoor te zorgen dat elk kerstpakket dat je kiest, zowel gewaardeerd als passend is.

Ken de ontvanger: Het begint allemaal met een grondig begrip van wie je medewerkers zijn. Dit betreft meer dan hun voorkeur tegenover alcohol; het omvat ook andere voorkeuren zoals dieetbeperkingen. Kies bijvoorbeeld voor een glutenvrij, veganistisch of halal kerstpakket voor die medewerkers die specifieke voedingsbehoeften hebben. Zo’n attent gebaar versterkt het gevoel van persoonlijke aandacht en zorg.

Kies een passend thema: Het definiëren van een thema voor je kerstpakketten kan het keuzeproces vereenvoudigen. Of je nu gaat voor een 'Wellness' thema met gezonde snacks en verfrissende alcoholvrije drankjes, of een 'Actieve' thema met items die een actieve levensstijl ondersteunen, het juiste thema kan de interesse en betrokkenheid van de ontvanger aanzienlijk verhogen.

Bepaal je budget: Het is belangrijk om vooraf een duidelijk budget vast te stellen. Dit helpt om binnen de financiële grenzen van je organisatie te blijven, terwijl je toch creatief blijft in het samenstellen van de pakketten. Een alcoholvrij bierpakket cadeau of een borrel cadeaupakket zonder alcohol kan variëren van eenvoudig tot luxe, afhankelijk van het budget dat je beschikbaar hebt.

Maatwerk kerstpakket: Overweeg maatwerk opties om echt unieke kerstpakketten te creëren die specifiek zijn afgestemd op de interesses en levensstijlen van je medewerkers. Maatwerk kan variëren van de keuze van de producten tot de verpakking en presentatie, waardoor elk kerstpakket een persoonlijk tintje krijgt.

Door deze benadering te volgen, kun je een alcoholvrij pakket samenstellen dat niet alleen voldoet aan de professionele en persoonlijke normen van je organisatie, maar dat ook echt gewaardeerd wordt door je team, waardoor iedereen zich erkend en gewaardeerd voelt tijdens de feestelijke seizoen.

Kerstpakketten zonder alcohol: inhoud

Het samenstellen van een alcoholvrij kerstpakket biedt een uitgelezen kans om creativiteit en zorg te tonen. Er zijn verschillende etenswaren en non-food items die je kunt tegenkomen in onze kerstpakketten zonder alcohol of die je kunt overwegen om op te nemen in je alcoholvrije kerstpakketten, om zo een onvergetelijke ervaring te creëren voor de ontvangers.

Etenswaren

Begin met de basis van elk goed kerstpakket: de snacks. Opties zoals pretzelsticks, olijven, verschillende soorten chips, luxe toastjes, pinda's en smaakvolle tapenades vormen de perfecte aanvulling voor iedereen die van een goede borrel houdt, zonder de alcohol. Voeg daarbij unieke items toe zoals Sir James gin tonic alcoholvrij 0% en alcoholvrije spritz aperitief om de sfeer van een traditionele borrel na te bootsen. Voor de zoetekauwen kun je chocolade, koekjes en andere zoetigheden toevoegen. Dranken zoals frisdrank, Sparkling Apple, Sparkling Grape en speciaal vervaardigde mocktails zoals alcoholvrije champagne en bubbels bieden een feestelijke toets zonder alcohol.

Non-food items 

Naast etenswaren kunnen non-food items een kerstpakket verrijken en een blijvende indruk achterlaten. Overweeg het toevoegen van een warme deken voor de koude winteravonden, een set stijlvolle champagneglazen om de alcoholvrije bubbels uit te drinken, of zelfs wellness en verzorgingspakketten die een spa-ervaring thuis bieden. Voor de entertainmentliefhebbers kun je een Pathé Thuis film cadeaukaart toevoegen, naast gezelschapsspellen zoals speelkaarten en bordspellen, die zorgen voor gezelligheid tijdens de feestdagen.

Elk van deze items kan worden samengevoegd in luxe cadeau boxen, wat zorgt voor een elegante presentatie en een feestelijk unboxing moment. Door een uitgekiende selectie van zowel traditionele als innovatieve producten, verzekert elk alcoholvrij kerstpakket een inclusieve viering die iedereen kan waarderen, of ze nu kiezen voor een alcoholvrije levensstijl of simpelweg genieten van de rijke variëteit aan beschikbare opties. Dit zorgvuldig samengestelde assortiment zal niet alleen de teamgeest versterken, maar ook bijdragen aan een gezondere en gelukkigere feestperiode.

Bestel voordelig een alcoholvrij kerstpakket online

Online kerstpakketten zonder alcohol bestellen

Ontdek de charme van een kerstpakket zonder alcohol bij Kerstpakketten Idee en verras jouw team of zakelijke relaties met een doordachte keuze. Met meer dan 825 verschillende kerstpakketten in diverse thema's, kleuren en prijzen, bieden wij een ruime keuze aan alcoholvrije kerstpakketten die perfect passen bij elke voorkeur en elk budget. Bestel je liever wel een kerstpakket met wijn, een alcoholisch borrelpakket of een kerstpakket sterke drank? Dat kan natuurlijk ook!

Bij Kerstpakketten Idee begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden we naast onze standaard kerstpakketten ook op maat gemaakte opties in onze showroom. Kom langs en laat ons je helpen om het perfecte kerstpakket samen te stellen dat past bij de cultuur en waarden van jouw bedrijf. Of je nu een traditionele kerstmarkt wilt organiseren of kiest voor het flexibele keuzekado, wij staan klaar om van jouw kerstgeschenk een onvergetelijke ervaring te maken.

Heb je hulp nodig of zoek je inspiratie voor jouw kerstpakketten zonder alcohol? Onze klantenservice staat graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op via 0495 84 32 42 of mail naar service@kerstpakkettenidee.nl, beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:00. Wij helpen je graag met een persoonlijk advies om het ideale alcoholvrije kerstpakket samen te stellen dat jouw medewerkers zeker zullen waarderen. Zorg dit jaar voor een feestelijk en inclusief kerstseizoen met Kerstpakketten Idee!

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Wat zit er in een kerstpakket zonder alcohol?

Een alcoholvrij kerstpakket van Kerstpakketten Idee is rijkelijk gevuld met een variëteit aan smaakvolle en feestelijke producten. U kunt verwachten een selectie van alcoholvrij bier pakket, heerlijke alcoholvrije wijnen en champagne zonder alcohol te vinden. Daarnaast bevat elk pakket een assortiment van gourmet snacks zoals olijven, luxe notenmixen, pretzelsticks en ambachtelijke chips en tapenades. Non-food items zoals warme dekens of luxe verzorgingsproducten kunnen ook worden opgenomen om een echt verwenpakket te creëren.

Kan ik de alcoholvrije kerstpakketten bij de ontvangers thuis laten bezorgen?

Ja, Kerstpakketten Idee biedt de mogelijkheid om alcoholvrije kerstpakketten direct aan huis te laten leveren. Dit zorgt voor gemak en een persoonlijke touch, vooral voor teams die op afstand werken. De pakketten worden zorgvuldig verpakt en via onze betrouwbare pakketdienst afgeleverd op het adres dat u opgeeft tijdens het bestellen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor leveringen binnen Nederland beginnen vanaf €9,95 excl. BTW per pakket. Voor leveringen naar België beginnen de kosten vanaf €12,95 excl. BTW per pakket. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte en het aantal van de bestelde pakketten.

Kan ik achteraf betalen?

Ja, bij Kerstpakketten Idee is het mogelijk om achteraf te betalen. Dit biedt u de flexibiliteit om de betaling te voldoen na ontvangst van de kerstpakketten. Voor bestellingen tot een bedrag van €10.000,- inclusief BTW is achteraf betalen mogelijk zonder extra voorwaarden. Voor hogere bedragen kan een officiële bankgarantie vereist zijn.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie