Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakketten zonder alcohol collectie

Op deze pagina vindt u de collectie kerstpakketten zonder alcohol. De pakketten zijn allen goedgevuld, zonder dat er alcohol inzit. Bekijk altijd goed de inhoud van het gewenste pakket en controleer of deze daadwerkelijk alcoholvrij is. Vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Food: Zonder alcohol
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Collectie kerstpakketten zonder alcohol

Kerstpakketten zonder alcohol vindt u hier

Gezien het feit dat kerstpakketten zonder alcohol steeds meer geliefd zijn, hebben wij speciaal voor u een selectie gemaakt van goedgevulde alcoholvrije pakketten. Deze collectie presenteren wij u op deze pagina. Betreffende alcoholvrije geschenken behoren tot de categorie foodpakketten. Neem gerust een kijkje en bestel eenvoudig online via de webshop.

Alcoholvrije kerstpakketten

Wijngeschenken en champagne zijn erg populair als kerstgeschenk. In bijna ieder kerstpakket zit wijn, een bierpakketje of een fles champagne. Maar wordt er ook wel eens gedacht aan mensen die geen alcohol drinken? Kerstpakketten idee houdt hier rekening mee en daarom hebben wij speciaal voor deze doelgroep een mooi assortiment samengesteld.

Op Kerstpakkettenidee.nl kunt u diverse kerstpakketten bestellen die geen druppel alcohol bevatten. Ook wanneer u zelf een alcoholvrij geschenk wilt samenstellen (vanaf 100 stuks) kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Toch liever een mooi personeelscadeau met wijn, kies dan voor een kerstpakket met wijn afkomstig uit Italie of Frankrijk.

Waarom geen alcohol?

Er zijn diverse redenen waarom een kerstpakket zonder alcohol beter bij iemand past. Het kan zo zijn dat uw werknemers geen alcohol drinken, de leeftijd dit nog niet toelaat of er niet van houden. In combinatie met bepaalde medicijnen of in geval van ziekte mág vaak geen alcohol gedronken worden. Het gebaar is dan mooi, maar uw werknemer heeft niets aan het kerstpakket en kan zich gepasseerd voelen. In sommige gevallen mag uw werknemer geen alcohol drinken in verband met religieuze eisen; ook deze mensen wilt u niet passeren! En, in 2013 is de leeftijdsgrens voor alcohol gestegen van 16 naar 18 jaar en zult u er dus ook rekening mee moeten houden of al uw personeel wel boven de 18 is. Echter is geen alcohol geen probleem. Er is nog genoeg keuze uit kerstpakketten zonder alcohol. Denk hierbij aan kerstpakketten met leuke gadgets zoals een grill of een smartwatch. 

Liever wel een kerstpakket met alcohol?

Wanneer u liever wel een kerstpakket heeft met alcohol, kijk dan eens rond bij onze kerstpakketten met bier, wijn of kerstpakket sterke drank. Ook dit jaar heeft Kerstpakketten Idee weer een ruim aanbod met kerstpakketten, dus ook kerstpakketten mét alcohol.

Bestel voordelig een alcoholvrij kerstpakket online

Bestel uw alcoholvrij kerstpakket op Kerspakkettenidee.nl

Twijfelt u of er mensen bij u in dienst zijn die geen alcohol willen of mogen drinken? Wilt u het zekere voor het onzekere nemen en ervoor zorgen dat al uw medewerkers tevreden en blij zijn met het kerstpakket? Of zoekt u om andere redenen een alcoholvrij kerstpakket? Bestel dan een kerstpakket zonder alcohol op Kerstpakkettenidee.nl. Wij zijn hét adres voor geschenkpakketten en kunnen u een geweldig cadeau aanbieden, of er nu alcohol inzit of niet!

Kijk in ons overzicht van kerstpakketten zonder alcohol, of neem contact met ons op. U kunt uit ons aanbod ongetwijfeld een alcoholvrije keuze maken!

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op