Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Een foodpakket als geschenk

Wanneer de foodpakketten worden gekozen zijn de feestdagen in zicht. Met de feestdagen denken mensen vaak aan lekker eten. De traditie in Nederland is dus het samenzijn met familie en genieten van een kerstdiner. Om mee te gaan met deze mooie traditie, hebben ook wij dit jaar weer rijkelijk gevulde foodpakketten voor kerst. Kijk dus snel in ons assortiment en plaats uw bestelling eenvoudig online.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Food: Foodpakketten
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Traditionele foodpakketten rijkelijk gevuld met eten

Verras met een foodpakket

Ieder jaar wilt u als werknemer natuurlijk iets extra's doen voor uw werknemers. Als u een kerstpakket schenkt, komen hier vele voordelen bij kijken. Uw werknemers zijn blij, maar het is ook goed voor het imago van uw bedrijf. Dit zal de relatie tussen werknemers en bedrijf alleen maar bevorderen. Wanneer u gaat kiezen uit foodpakketten, dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de wensen van de ontvanger. Foodpakketten zijn een van de meeste versassende geschenken. Het ultieme kerstgevoel is natuurlijk wanneer u het foodpakket in spanning uitpakt, reikhalzend naar alle producten die er dit jaar weer inzitten. Daarom valt dit pakket ieder jaar weer goed in de smaak. Deze foodpakketten zijn samengesteld uit de lekkerste etenswaren uit Europa, maar ook zit er vaak een lekker drankje bij zoals een biertje of een wijntje. Ook voor de theeleuten onder ons is er een groot thee kerstpakket aanbod.

Ruime keuze uit foodpakketten

Zoals ieder jaar heeft Kerstpakketten idee weer een ruim aanbod in foodpakketten. Al deze pakketten zijn rijkelijk gevuld met allerlei lekkernijen. Door het vele aanbod, is er voor ieder wat wils. Het kan zijn dat u bepaalde producten in een foodpakket wilt ruilen. Dan is dit mogelijk, wanneer u een minimale afname heeft van 100 stuks en wordt gezien als maatwerk. Zo kunt u uw medewerkers verrassen met een foodpakket dat aan uw wensen voldoet. Bent u een echte grillfanaat, kies dan het kerstpakket vlees aanbod.

Grote foodpakketten de trend voor Kerstmis

Komt u er nog niet helemaal uit?

Indien u vragen heeft over onze food kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495 - 84 32 42.

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete foodpakket, en zien uw order graag verschijnen. Tip van de redactie: Bekijk de chocolade kerstpakketten. Chocolade is namelijk een product wat veel mensen lusten.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op