Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Food: Foodpakketten
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Traditionele foodpakketten rijkelijk gevuld met eten

Verras met een foodpakket

Ieder jaar wilt u als werknemer natuurlijk iets extra's doen voor uw werknemers. Als u een kerstpakket schenkt, komen hier vele voordelen bij kijken. Uw werknemers zijn blij, maar het is ook goed voor het imago van uw bedrijf. Dit zal de relatie tussen werknemers en bedrijf alleen maar bevorderen. Wanneer u gaat kiezen uit foodpakketten, dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de wensen van de ontvanger. Foodpakketten zijn een van de meeste versassende geschenken. Het ultieme kerstgevoel is natuurlijk wanneer u het foodpakket in spanning uitpakt, reikhalzend naar alle producten die er dit jaar weer inzitten. Daarom valt dit pakket ieder jaar weer goed in de smaak. Deze foodpakketten zijn samengesteld uit de lekkerste etenswaren uit Europa, maar ook zit er vaak een lekker drankje bij zoals een biertje of een wijntje. Ook voor de theeleuten onder ons is er een groot thee kerstpakket aanbod.

Ruime keuze uit foodpakketten

Zoals ieder jaar heeft Kerstpakketten idee weer een ruim aanbod in foodpakketten. Al deze pakketten zijn rijkelijk gevuld met allerlei lekkernijen. Door het vele aanbod, is er voor ieder wat wils. Het kan zijn dat u bepaalde producten in een foodpakket wilt ruilen. Dan is dit mogelijk, wanneer u een minimale afname heeft van 100 stuks en wordt gezien als maatwerk. Zo kunt u uw medewerkers verrassen met een foodpakket dat aan uw wensen voldoet. Bent u een echte grillfanaat, kies dan het kerstpakket vlees aanbod.

Grote foodpakketten de trend voor Kerstmis

Komt u er nog niet helemaal uit?

Indien u vragen heeft over onze food kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495 - 84 32 42.

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete foodpakket, en zien uw order graag verschijnen. Tip van de redactie: Bekijk de chocolade kerstpakketten. Chocolade is namelijk een product wat veel mensen lusten.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op