Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Chocolade kerstpakketten assortiment

Wilt u het dit jaar rigoureus anders aanpakken en uw personeel trakteren op een overvloed aan zoete traktaties? Dan bent u bij Kerstpakketten idee aan het juiste adres voor de lekkerste chocolade kerstpakketten. Net als u weten wij dat er niets boven het vieren van Kerst en Nieuwjaar met lekkere chocolade gaat. Dankzij ons ruime assortiment aan chocolade kerstpakketten zit er altijd iets tussen om uw personeel te verwennen.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Food: Chocolade
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten boordevol chocolade artikelen

Val in de smaak met het luxe kerstpakket van chocolade

Chocolade is een welbekende lekkernij, verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Zo is er het traditionele verschil tussen pure chocolade en melkchocolade. Tegenwoordig zijn er nog veel meer chocoladesmaken, die vaak verwerkt zijn in de vorm van chocolade repen, bonbons of een heerlijke chocolade fondueset. Repen, bonbons, truffels en andere kleine chocolade artikelen zijn vaak in tientallen smaken beschikbaar. Naast puur of melk zijn er ook andere smaken tijdloos populair zoals witte chocolade, karamel, hazelnoot of wat te denken van chocolade met daarin een heerlijke en romige vulling. Zo is er ook keuze uit bijvoorbeeld Kerstpakketten met een snijplank, of gewoon Nederlandse chocolade. Al deze fantastische choco artikelen zijn verwerkt in de kerstpakketten van kerstpakketten idee. Neem een kijkje en zoek door middel van de filtermogelijkheden aan de linkerzijde naar het mooiste kerstpakket met daarin chocolade.Zijn uw medewerkers dol op barbecuen of gourmetten, dan zijn de vlees kerstpakketten een optie.

Een van de meest ambachtelijke chocolade cadeaus

De chocolade fondueset is één van de meest leuke chocolade cadeaus om te krijgen in de vorm een kerstpakket. Dit speciale chocolade dessert doet het vaak erg goed op kerstfeestjes of op oudejaarsavond. Aangezien chocolade snel smelt, heeft u geen gaspit nodig op tafel. Een simpel theelichtje is al voldoende om de chocolade snippers te doen smelten. Wie van uw medewerkers ziet het nu niet zitten om de feestdagen door te komen met het oppeuzelen van smeuïge chocolade bij de open haard? Wij van Kerstpakketten idee zijn voorbereid op vrijwel alle wensen die uw personeel heeft inzake de chocolade kerstpakketten, vandaar dat wij chocolade met enige regelmaat laten terugkeren in de kerstpakketten van dit jaar.

Ruime keuze aan chocolade kerstpakketten

Kerstpakketten idee beschikt over een enorm assortiment aan kerstpakketten met chocolade. Op onze website zijn de chocolade pakketten verdeeld over verschillende thema's. Hoewel het merendeel van de pakketten bestaat uit chocolade, is het zeker een mogelijkheid dat er een goede fles wijn of champagne aan toegevoegd is. Deze zijn vaak afgestemd op basis van de huidige trends in de markt.

Daarnaast hoeft een lekker kerstpakket vol chocolade zeker niet duur te zijn. Op onze site staan de verschillende chocolade kerstgeschenken gesorteerd op prijs. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan bij het betalen. Daarnaast is er ook een filter beschikbaar op thema, inhoud, aantal artikelen en verschillende kleuren.

Zelf een fair trade choco kerstpakket samenstellen

Het zelf samenstellen van bijvoorbeeld een fair trade chocolade pakket wordt steeds populairder en valt onder de categorie foodpakket. Natuurlijk is dit ook een mogelijkheid die Kerstpakketten idee aanbiedt. Het proces is simpel: Kies bovenin het hoofdmenu voor maatwerk en vul het formulier zo nauwkeurig mogelijk in. Bestaat het personeelsbestand uit medewerkers met een andere geloofsovertuiging, dan is het tevens mogelijk om een kerstpakket zonder alcohol te laten assembleren.

Samen met onze ervaren stylisten creëert u een onvergetelijk duurzaam chocolade kerstpakket wat niet snel vergeten zal worden door de medewerkers van uw organisatie.

Veelzijdig choco kerstpakket bestellen

Vragen inzake de choco kerstpakketten op onze website?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het bestellen van chocolade kerstpakketten, twijfel dan niet en neem contact op met onze klantenservice. Onze experts zullen u van een antwoord voorzien. Contact opnemen kan per telefoon, e-mail, live-chat of social media.

Namens het team van Kerstpakketten idee wensen wij u veel succes bij de zoektocht naar dat ene mooie kerstpakket.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op