Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Wellness kerstpakket assortiment

Een exclusieve collectie wellness kerstpakketten vindt u op Kerstpakkettenidee.nl. Voor ieder budget vindt u een mooi en goedgevuld geschenk. Verfijn uw filtering aan de linkerzijde van de pagina.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Wellness
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Mooi wellness kerstpakket met handdoek en zeep

Genieten en tot rust komen

De wellness kerstpakketten bestaan voornamelijk uit artikelen die u volledig tot rust brengen. Denk hierbij aan sauna accessoires zoals een badjas of zachte handdoek. Dit alles kan aangevuld zijn met heerlijke zeep, kaarsen, maar ook zeker gezonde sappen en of verzorgingsproducten van bijvoorbeeld Rituals en andere bekende merken.

Onze collectie is opgedeeld in diverse categorieën, waarin ook voldaan wordt aan de vraag naar wellness kerstpakketten. Ook deze pakketten zijn verpakt in luxe kerstdozen, waardoor de medewerker niet direct in de gaten heeft dat het om een wellness kerstpakket gaat. Des te groter is het verrassingseffect.

Mooiste assortiment wellnesspakketten

Onze wellnesspakketten zijn zowel voor mannen als vrouwen bestemd. In sommige gevallen hebben we individuele pakketten samengesteld specifiek voor de heren en dames. Bij deze geschenken kan de kleur verschillen en/of zitten er producten in met specificaties gericht op een specifiek geslacht, denk hierbij aan verzorgingsproducten voor huid, haar of lichaam. De wellnesspakketten zijn populair als kerstgeschenk en kunnen we leveren zolang de voorraad strekt.

Luxe wellnesspakket als kerstgeschenk voor hem en haar

Eenvoudig online bestellen

Op deze pagina vindt u ons totale assortiment aan wellnesspakketten. Welbekend als zijnde verwenpakketten voor lichaam en geest. Denk hierbij aan een geschenkpakket bestaande uit een zachte spons, zeep, badparels, handdoek of een Rituals pakket. Al onze wellnessgeschenk-pakketten kunt u eenvoudig online bestellen via onze webwinkel. Maak snel kennis met onze wellness geschenken en verras uw medewerkers met een mooi wellness kerstpakket van Kerstpakkettenidee.nl.

Mocht u verder vragen hebben of wenst u advies, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar tijdens werktijden van maandag tot en mt vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Toch liever iets anders, bekijk dan ook de kerstpakketten met woonaccessoires.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op