Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Kleur: Zilver
Sorteren op:

Op het moment zijn we druk bezig met het samenstellen van de nieuwe collectie voor 2020. Deze komt medio juli online.

Heeft u vragen of wilt u een pakket laten samenstellen?
Neem dan contact op.

Uitgebreid aanbod zilveren kerstpakketten met thema

Zilveren kerstpakketten bestellen

Bent u opzoek naar een kerstpakket wat luxe uitstraalt? Dan zit u goed bij de zilveren kerstpakketten van Kerstpakketten Idee. Bekijk rustig ons assortiment en filter op de verschillende kleuren. Kerstpakketten idee heeft het ruimste aanbod van Nederland, waardoor er voor iedereen een geschikt zilveren kerstpakket te vinden is.

Een perfect zilver kerstpakket

Straal waardering uit en kies voor een perfect zilver kerstpakket. Zilveren kerstpakketten staan bekend om de chique kleur die ze hebben. Zilver is perfect voor hem en voor haar, dus zal nooit fout zijn. Zilver is ook een typische kleur die bij Kerstmis hoort en die u dus ook vaak voorbij ziet komen, denk aan kadopapier, slingers in de boom of het tefallaken wat men gebruikt bij het kerstdiner. Om het voor u gemakkelijk te maken hebben wij alle zilveren kerstpakketten gegroepeerd. Zo kunt u in één klik alle zilveren kerstpakketten bekijken en eenvoudig online bestellen..

Andere kleuren kerstpakketten

Kerstpakketten idee heeft ook veel andere kleuren die geschikt zijn voor Kerstmis. Denk hierbij aan gouden kerstpakketten, rode, zwarte of blauw gekleurde pakketten. Vrijwel alle kleuren zijn online verkrijgbaar. Aan de linkerzijde kunt u filteren op de gewenste kleur. Laat de kleur matchen met de bedrijfskleuren en kom goed voorbereid op de kerstborrel. De medewerkers zullen dit waarderen en onthouden. Bestaan uw bedrijfskleuren uit onder andere wit, match dit dan met een mooi goedgevuld wit kerstpakket.

Mooi en luxueus zilver kerstpakket voor personeel en relaties

Thema's binnen de kleuren

Alle kleuren kerstpakketten hebben verschillende thema's. Deze thema's variëren van traditionele foodpakketten, tot aan gadgets, bbq's of landen thema's. Bekijk dus snel ons assortiment en laat u verrassen door de oneindige mogelijkheden! Een kerstpakket bestellen doet u bij de absolute nummer 1 geschenken leverancier van Nederland en Belgie.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl
Nieuwe collectie
Beste bezoeker Momenteel zijn wij druk bezig met technische aanpassingen alsmede het fotograferen van de nieuwe kerstpakketten. De nieuwe collectie zal begin augustus online staan. Heeft u vragen of wenst u advies, neem dan contact met ons op.
Nieuwe collectie