Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu

Overige & handige pagina's

Op de pagina vindt u een overzicht van allemaal handige pagina's die van belang zijn bij het uitzoeken en bestellen van kerstpakketten. Lees deze aandachtig door en start vervolgens met het uitzoeken van luxe kerstpakketten.

Overige kerstpakketten aanbod
Overige collectie online

Handig om te bekijken

Start de zoektocht in de webshop van Kerstpakkettenidee.nl en maak kennis met de mooiste kerstpakketten van ons land. De pakketten zijn met de allergrootste zorg samengesteld en bestaan uit een optimale verhouding food en non-food artikelen. Komt u er niet helemaal uit en wenst u enige vorm van hulp, dan raden wij u aan om eens te kijken naar de Top 20 Kerstpakketten, welke gebasseerd is op verkoop en bezoekersgedrag. Let op: Deze Top 20 kerstpakketten veranderen gedurende het seizoen en neem ook in acht dat de voorraad niet oneindig is. Hierbij geldt het principe 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.

Het voordeel wat wij u bieden is Achteraf Betalen. Dit betekent dat u de rekening pas betaalt na de levering van de kerstpakketten. Bij Kerstpakkettenidee.nl shopt u dus geheel risicoloos. Daarnaast ontvangt u als besteller een bonuskado. Dit kado varieert ieder jaar en wordt verstrekt vanaf een orderwaarde van vierhonderd euro ex btw. Hefet u onverhoopt nog vragen of wenst u advies, neem dan contact op met onze professionele klantenservice. Zijn zitten voor u klaar tijdens kantooruren en helpen u graag met het uitzoeken en bestellen van leuke kerstpakketten.

Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Klanten over ons We worden door + klanten gemiddeld beoordeeld met een 9.1! Bekijk alle beoordelingen
Een pakket met hoge attentiewaarde

Kerstpakketten idee is een bedrijf met veel ervaring en dat hebben we meteen gemerkt tijdens ons bezoek aan deze grote en geweldige showroom. Graag willen wij de stylisten nogmaals bedanken voor de gastvrijheid en ons onvergetelijke kerstpakket.

9 / 10
Cross Internet
Prachtige showroom

Via de webshop een showroom bezoek ingepland met Kerstpakketten idee. Met grote verbazing hebben wij onze ogen uitgekeken en genoten van het fantastische ontvangst en de expertise waarmee ons kerstpakket tot stand kwam.

10 / 10
HB Logistiek
Verrassend mooi

We hebben een onvergetelijke dag gehad in jullie showroom. Jullie verstaan het vak en dat heeft geresulteerd in een mooi pakket waarmee we ons personeel hebben verrast. Tot volgend jaar!

10 / 10
Hypotheken Unie
Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op