Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakketten webshop

Welkom in een van de grootste kerstpakketten webshops van Nederland. Kerstpakketten idee beschikt over een assortiment van meer dan 825 verschillende kerstpakketten. Deze pakketten zijn verdeeld over meer dan 50 verschillende thema’s. Filter links in de balk op de gewenste categorie en doorzoek onze kerstpakket webshop.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Webshop
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Webshop met het grootste assortiment en diversiteit aan kerstpakketten

Thema’s en artikelen

Binnen de collectie van kerstpakketten heeft u de keuze tussen verschillende thema’s. Zo probeert Kerstpakketten idee voor iedereen een geschikt kerstpakket te hebben. Kerstpakketten uitkiezen wordt een waar feestje in onze webshop. De thema’s verschillen van kerstpakketten voor vrouwen tot kerstpakketten voor mannen. Daarentegen kunt ook kiezen voor food kerstpakketten of juist een kerstpakket kiezen dat niet op food is gericht. Denk hierbij aan een sportief kerstpakket. Deze kerstpakketten zijn gefocust op mensen die het jaar willen beginnen met goede voornemens. Zo probeert kerstpakketten idee de mensen te motiveren met de juiste producten om te gaan sporten.
 
Bent u opzoek naar een kerstpakket dat gericht is op een specifiek artikel en het gebruik ervan? Dan kunt u een kijkje nemen tussen onze artikel kerstpakketten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het grill of gourmet kerstpakket. Dit kerstpakket geeft uw collega’s de mogelijkheid om ultiem te genieten tijdens de kerst. De pakketten zijn gevuld met een gourmetstel en de bijbehorende producten voor het gourmetten. Dit is een van de velen mogelijke productcombinaties op Kerstpakkettenidee.nl. Ook is het mogelijk om kerstpakketten per stuk te bestellen. Let op: want transportkosten kunnen wij niet wijzigen.

Landen en prijsklassen

Bent u niet opzoek naar een specifiek thema of artikel? Dan biedt onze kerstpakket webshop tevens de mogelijkheid om te filteren naar een specifiek land. Deze geschenken zijn gericht op de gerechten en tradities waar het land om bekend staat. Zo kunt u ervoor kiezen om een Mexicaans kerstpakket te bestellen. Deze kerstpakketten zijn gevuld met Mexicaanse gerechten en andere tradities uit het land. Daarnaast geeft onze webshop u de mogelijkheid om te kiezen voor een kerstpakket van een bepaalde prijsklasse. Kerstpakketten idee heeft een assortiment met kerstpakketten voor zowel jong en oud. Ook om iemand te bedanken vindt u een aanbod in onze kerstpakket webshop. Bekijk de bedankgeschenken en verras personeel en relaties met een prachtig kado.

Artikelen zelf kiezen

Komt u nog niet helemaal uit uw keuze? Of wilt u zelf een combinatie van producten kiezen in uw kerstpakket? Dan geeft onze webshop u e mogelijkheid om zelf een combinatie van producten te kiezen in uw kerstpakket aan de hand van maatwerk. Via deze pagina binnen de webshop kunt het formulier invullen met uw gewenste producten. Binnen 3 dagen zult u de factuur ontvangen met foto’s van het samengestelde kerstpakket. Is het budget niet toereikend wacht dan tot de uitverkoop van kerstpakketten.

De grootste collectie met kerstpakketten nu op onze webshop

Betaling en levering in de kerstpakket webshop

In onze webshop kunt u ervoor kiezen om per direct te betalen, maar u heeft ook de mogelijkheid in kerstpakket achteraf betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €10.000,-. Wij bezorgen de pakketten op een door u gekozen datum. Orders met een waarde boven de €600,- worden geheel kosteloos geleverd. Voor orders met een waarde beneden de €600 hanteren wij transportkosten van €44,95 excl. BTW. De transportkosten voor België bedragen ten allen tijden €54,- excl. BTW, omdat we te maken hebben met een overslag aan de grens.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om bij jullie webshop kerstpakketten te bestellen?

Ja, het is mogelijk om bij onze webshop kerstpakketten te bestellen. De kerstpakketten worden op een door u gekozen datum geleverd.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid op jullie webshop?

De minimale bestelhoeveelheid bedraagt 5 kerstpakketten.

Waaruit bestaat jullie webshop?

Onze webshop bestaat uit een kerstpakketten assortiment van meer dan 825 verschillende kerstpakketten. Het assortiment is verdeeld in verschillende thema’s, prijsklassen en artikelen.

Is het mogelijk om contact op te nemen bij eventuele vragen?

Ja, u kunt van Maandag tot en met Vrijdag van 9:00 tot 17:00 contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen al uw vragen en onduidelijkheden beantwoorden.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op