Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren
Kerstpakketten Homepage / Kerstpakket / Overig / Op rekening achteraf betalen

Kerstpakketten op rekening kopen en achteraf betalen middels factuur

Kerstpakketten idee is de eerste Nederlandse leverancier waarbij u kerstpakketten op rekening kunt kopen. Tot een bedrag van maximaal €10.000,- inclusief btw is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen. U ontvangt de levering en betaalt de factuur binnen 14 dagen na de besteldatum.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Op rekening achteraf betalen
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten op rekening kopen en factuur na levering betalen

Betaal de factuur achteraf binnen 14 dagen

Ontvang de bestelling en betaal de factuur achteraf binnen 14 dagen na levering. Houdt hierbij rekening met de kerstvakantie en oud op nieuw, en voorkom herinneringen en aanmaningen. Kiezen voor 'betalen op factuur' doet u in de winkelwagen bij het afrekenen. Shop op uw gemak door de mooiste kerstpakketten aanbiedingen en betaal 100% na levering. Achteraf op rekening betalen is tevens mogelijk bij onze last minute kerstpakketten.

Controlecheck en achteraf betaal procedure

Het op rekening kunnen betalen van de kerstpakketten factuur wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met een externe partij die de achteraf betaalmogelijkheid faciliteert in onze kerstpakketten webshop. U zoekt een mooi personeelsgeschenk uit en de factuur hoeft pas voldaan te worden na de levering.

Om gebruik te kunnen maken van het achteraf betalen van de kerstpakketten wordt er een online acceptatiecheck uitgevoerd door betreffende externe partij. De check vindt plaats nadat u enkele bedrijfsgegevens heeft ingevoerd, waaronder het KvK-nummer. Komt uw bedrijf niet door de check dan kunt u de bestelling voldoen door middel van een andere betaalmethode. Denk aan iDeal, Creditcard of Bankoverschrijving.

Indien u onverhoopt niet door de controlecheck komt, dan kan dit diverse redenen hebben. De check vindt plaats door een externe instantie en wij hebben helaas dan ook geen inzicht in de reden van afwijzing. Dit heeft onder andere te maken met privacy en informatie die zij bezitten en wij van Kerstpakketten idee niet hebben. Mocht u de reden van afwijzing willen weten dan kunt u contact opnemen met de firma die het achteraf betalen van de kerstpakketten faciliteert in onze webwinkel.

Administratiekosten bij betaalmethode 'Achteraf op rekening'

Kerstpakketten op rekening betalen zorgt voor veel extra administratieve werkzaamheden. Dit geldt eveneens voor de aankoop van lentepakketten, die dikwijls in het begin van de lente besteld worden. Daardoor vragen wij een klein percentage aan administratiekosten voor het achteraf betalen van de kerstpakketten. Het voordeel hierbij is dat u de factuur 14 dagen na de levering pas hoeft te voldoen. De betaling geschiedt niet rechtstreeks aan Kerstpakketten idee, maar dient voldaan te worden aan het bedrijf wat op rekening kopen mogelijk maakt. Hier krijgt u te zijner tijd bericht van. Heeft u nog geen ideeen voor kerstcadeau, doorzoek dan onze webshop en laat u inspireren.

Het kerstpakket achteraf betalen op factuur

Vragen of onduidelijkheden

Indien er vragen of onduidelijkheden zijn met betrekking tot het aankopen van kerstpakketten op rekening, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij proberen u te helpen met iedere vraag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Veel plezier met de zoektocht naar de mooiste XL kerstpakketten. Wellicht goed om te weten is dat een los kerstpakket kopen ook tot de mogelijkheden behoort.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op