Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren
Kerstpakketten Homepage / Kerstpakket / Overig / Personeelsgeschenk

Personeelsgeschenk voor de kerst

Een personeelsgeschenk is belangrijk om waardering uit te spreken richting het personeel die dagelijks druk in de weer zijn binnen uw organisatie. Doorzoek onze collectie personeelsgeschenken en kies het gewenste pakket. In de linkerkolom kunt u eenvoudig filteren om snel tot het gewenste personeelsgeschenk te komen.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Personeelsgeschenk
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Uitgebreid overzicht personeelsgeschenken voor de kerst

Personeelsgeschenken zijn belangrijk

De echte ondernemer weet hoe belangrijk het personeel binnen een bedrijf is. Samen met u werkt het personeel keihard om het bedrijf succesvol te maken, en nog belangrijker: succesvol te houden. Wilt u het personeel op een originele wijze bedanken voor een productief jaar? Het geven van een personeelsgeschenk is ieder jaar weer erg populair rondom de feestdagen. Niet alleen borgt het dat u laat merken dat u aan het personeel denkt, maar het is een blijk van waardering dat uw personeel erg zal waarderen. Ook zal het de motivatie van het personeel zeker ten goede komen. Voor elk gewenst budget kunt u bij ons terecht, zo heeft Kerstpakketten idee een mooie collectie personeelsgeschenken in diverse prijsklassen. Neem een kijkje in de collectie, neem de tijd en vind hét perfecte geschenk voor het personeel. Alle kerstwensen voor geschikte personeelsgeschenken zullen bij ons beantwoord worden, wardoor kerstpakketten kopen een leuke bezigheid wordt.

Geschenk om het personeel te bedanken

Het bedanken van uw personeel is niets meer dan normaal, toch? Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het geven van een geschenk voor personeel de werklust van de medewerkers aanzienlijk vergroot. Het is een blijk van waardering die de motivatie zeker ten goede komt. Om die reden wordt het geven van een personeelsgeschenk elk jaar weer populairder. Het geven van een geschikt en passend geschenk is daarbij erg belangrijk. Onze collectie bevat ruim 800 verschillende personeelsgeschenken en is opgedeeld in vele originele thema's. Het is een grote collectie en om u wat meer te helpen, verwijzen wij u graag naar de Top 20 kerstpakketten collectie. Naast de huisselectie personeelsgeschenken zijn er ook thema's beschikbaar voor de zomer, denk aan zomerpakketten om de medewerkers iets extra's te geven. Dit geschenkmoment is tegenwoordig ook erg populair.

Passend en origineel is belangrijker dan u denkt

Uit datzelfde onderzoek is gebleken dat de werkgever rekening houdt met wat er financieel mogelijk is, terwijl de werknemer juist kijkt of het cadeau bij hem of haar past. Om in alle wensen van u en ook zeker van uw personeel te kunnen voorzien, hebben wij rekening gehouden met de financiële mogelijkheden én kunt u, mede door onze grote collectie, voor elke werknemer het perfecte personeelsgeschenk vinden én bestellen.

Onze stylisten en experts hebben talloze goed gevulde pakketten samengesteld en deze weten te verdelen onder diverse originele thema's. Zo kunt in met elk type budget gemakkelijk een kerstgeschenk voor uw personeel vinden. Ook bevat onze collectie particulieren kerstpakketten. Komt u er toch niet helemaal aan uit? Schroom niet, neem contact met ons op, wij helpen u graag op weg!

Eigen keuze concept

Kerstpakketten idee biedt een origineel eigen keuze concept aan. U selecteert het budget dat u per medewerker beschikbaar stelt. In een feestelijke luxe giftbox, welke voorzien kan worden met een door u aangeleverde kerstboodschap of een bedankje en het bedrijfslogo, wordt de cadeaubon door de werknemer ontvangen. Met de cadeaubon kunnen zij inloggen op een compleet gepersonaliseerde webshop. Wanneer u de huisstijlkleuren, afbeeldingen en het bedrijfslogo aanlevert, zullen wij de webshop naar uw bedrijfsstijl ombouwen. Het geheel wordt gecombineerd met een kerstachtergrond, waardoor het een origineel en samenhangend geheel wordt. De medewerker mag uitzoeken in een mooie collectie van ruim 800 kerstgeschenken en kiest hiermee zijn eigen personeelsgeschenk.

De mooist themas komen terug in de personeelspakketten

Vragen of onduidelijkheden?

Onze supportlijn is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Neem gerust contact met ons op en onze medewerkers helpen u graag op gang inzake de zoektocht naar een origineel personeelsgeschenk. Ook losse kerstpakketten bestellen behoort tot de mogelijkheden. Neem hiervoor altijd even telefonisch contact met ons op.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

De minimale bestelhoeveelheid is 5 stuks.

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Ja, u kunt uw factuur achteraf betalen, indien u met uw orderwaarde boven de 10.000,- incl. BTW komt, dient u contact op te nemen met de klantenservice middels een bankgarantie.

Hoeveel bedragen de transportkosten?

Bij een orderwaarde onder de €600,- excl. BTW uit één magazijn hanteren wij een transporttarief van €44,95 excl. BTW. Boven de de €600,- excl. BTW uit één magazijn zijn de transportkosten kosteloos.

Mag ik de leverdatum kiezen?

Uiteraard, wij kunnen op datum leveren. Wij raden te allen tijde aan om uw kerstpakketten vier werkdagen voor de gelegenheid te laten leveren. Een tijdstip van levering kiezen is helaas niet mogelijk.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op