Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Online kerstpakketten kopen?

In onze webshop vindt u ruim 800 verschillende kerstpakketten, welke u voordelig online kunt kopen. Aan de linkerzijde kan onder andere gefilterd worden op thema, prijs en inhoud, waardoor u snel uw favoriete pakket kunt vinden. Kerstpakketten kopen is bij ons ieder jaar weer een groot genot doordat onze collectie jaarlijks vernieuwd en uitgebreid wordt.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Kopen
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakket online kopen in de webshop

Koop uit de mooiste collectie van Nederland

Kerstpakketten kopen is ieder jaar weer één groot feest bij Kerstpakketten idee. Dit heeft te maken met de uitgebreide collectie, die ieder jaar weer anders is. De collectie is gebaseerd op de laatste trends uit de markt, waardoor er een hoge mate van originaliteit te ontdekken is. Doordat Kerstpakketten idee vernieuwend is groeit het klantenbestand en worden bedrijven en instellingen jaarlijks voorzien van de mooiste kerstpakketten die ze online kopen door middel van de webshop. Bekijk het aanbod online en zoek een mooi kerst bedankje uit voor personeel en relaties.

Kerstpakketten kopen zolang de voorraad strekt

Bent u op zoek naar een origineel geschenkpakket kerst, dan bent u bij Kerstpakketten idee aan het juiste adres. Wel willen we erop attenderen dat de kerstpakketten niet oneindig te bestellen zijn. We werken met een bepaalt aantal stuks per pakket en dit betekent dat de voorraad niet oneindig is. Heeft u een mooi kerstpakket gezien, koop deze dan online via de webwinkel. Na het gehele koopproces krijgt u van ons een bevestiging omtrent de bestelling. Deze wordt gestuurd naar het opgegeven e-mailadres tijdens de koop. Wij willen u adviseren om de kerstpakketten met logo eens te bekijken.

Wijngeschenken voor relaties en zakenpartners

Naast een grote uitgebalanceerde collectie vinden jullie ook mooie wijngeschenken in de de webwinkel. De wijnen zijn afkomstig uit de beste wijnstreken van de wereld en worden met de grootste zorg geselecteerd. De wijnen zijn verpakt in luxe kokers of ambachtelijke houtkistjes. Ieder jaar weer blijken de wijnpakketten populair als zijnde relatiegeschenk. Ook in betreffende categorie zijn diverse filtermogelijkheden beschikbaar, denk aan prijs, wijnsoort en land van herkomst.

Kerstpakketten kopen voor personeel en relaties

Advies bij kerstpakketten kopen?

Onze klantenservice zit gedurende kantoortijden klaar voor maatwerk advies. Zijn er bepaalde vragen inzake het kerstkado voor personeel, of weet u niet waar u de zoektocht moet beginnen, neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij helpen ieder jaar weer vele bedrijven tijdens het kopen van kerstpakketten.

Advies inwinnen is mogelijk via verschillende manieren, te denken valt aan telefonisch contact, e-mail, live-chat en social media zoals Linkedin en Facebook. Onze professionals proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Kan ik bij jullie kerstpakketten kopen?

Ja, bij ons kunt u kerstpakketten kopen. Ons assortiment bevat ruim 800 verschillende kerstpakketten en is opgedeeld in vele thema's en prijsklassen.

Waarom moet ik bij jullie kopen?

Doordat wij de gróótste collectie hebben, garanderen wij een slagingspercentage van meer dan 95%. Tevens zijn onze kerstpakketten messcherp geprijsd en ontvangt u fiscaal voordeel op de factuur van Kerstpakkettenidee.nl.

Bieden jullie Achteraf Betalen aan?

Ja, bij ons kunt u Achteraf Betalen. Kies deze betaalmethode tijdens het doorvoeren van de order en u ontvangt twee weken na de levering verdere betaalinstructies. Risicoloos Achteraf Betalen is mogelijk tot een bedrag van €10.000,- inclusief BTW.

Wat is de TOP 20 van dit jaar?

Op onze website vindt u de absolute TOP 20 kerstpakketten van dit jaar. Het betreft een overzicht op basis van bestel-/ en bezoekersgedrag. Neem een kijkje op onze site.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op