Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren
Kerstpakketten Homepage / Kerstpakket / Overig / Geschenkpakketten

Geschenkpakketten assortiment

Wanneer u wilt dat uw collega’s na het krijgen van het kerstpakket met een warm gevoel de feestdagen ingaan, dan zijn de geschenkpakketten echt iets voor u. De geschenkpakketten zijn kerstpakketten die erg sierlijk verpakt zijn in combinatie met een persoonlijke boodschap. Neem een kijkje in onze webwinkel en bestel eenvoudig uw geschenkpakket op kerstpakkettenidee.nl.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Geschenkpakketten
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
De nieuwste geschenkpakketten collectie nu online te bezichtigen

Het ultieme geschenk

Het draait bij het geven van een kerstpakket natuurlijk om uw collega een stukje waardering te geven en uw collega met een warm gevoel naar huis te laten gaan. Uw kerstpakket met een leuke versiering verpakken helpt daar uiteraard bij. De geschenkpakketten zijn een combinatie van veel verschillende producten. Zowel food als non-food. Denk hierbij aan producten als zoute stengels, borrelnootjes en een flesje wijn of bier. Bovendien zitten er in de pakketten ook producten als douchegel en shampoo. De geschenkpakketten zijn verpakt in een luxe kerstdoos of houten mand en versierd met inpakfolie en andere versieringen om het geschenk een mooie uitstraling te geven. Doordat wij een van de grootste collecties hebben is kerstpakketten bestellen een leuke bezigheid op Kerstpakketten idee.

Het geschenk kerstpakket zoals u dat wil

De geschenk kerstpakketten zijn in veel combinaties van producten verkrijgbaar en behoren daardoor tot de mooiste kerstpakketten van NL. Hierdoor kan het ook zo zijn dat er een aantal producten tussen zitten die u niet in het pakket wenst te hebben, of er zijn producten die u mist in het geschenk kerstpakket. Hiervoor biedt kerstpakketten idee u een interessante oplossing. U kunt aan de hand van maatwerk zelf kiezen welke producten u in het geschenk kerstpakket wenst te hebben. Op het formulier op de website kunt u eenvoudig aangeven welke producten u exact in het kerstpakket wilt hebben. Vervolgens ontvangt u binnen 3 dagen de factuur inclusief foto’s van het geschenk kerstpakket.

Customize het geschenkpakket vanaf 100 stuks

De geschenkpakketten zijn de ideale kerstpakketten om de klant of personeelslid een warm gevoel te geven. Wilt u nog iets extra’s doen voor uw collega? Dan heeft u de mogelijkheid om bij het geschenkpakket een persoonlijke boodschap achter te laten. Let op: hieraan zit een minimale bestelling verbonden van 100 stuks. Tevens kunt u bij een dergelijk aantal een volledig customized kerstpakket laten samenstellen op basis van uw eigen wensen. Doe inspiratie op en laat het gewenste geschenkpakket samenstellen voor onze experts.

Populaire themalijnen

U heeft bij kerstpakketten idee naast de geschenk kerstpakketten de mogelijkheid om te kiezen tussen diverse thema’s. Onze themalijn bestaat uit meer dan 50 verschillende thema’s. Zo probeert Kerstpakketten idee ervoor te zorgen dat de klant een ruime keus aan kerstpakketten heeft. Naast de themalijn kunt ook kiezen voor een kerstpakket dat gericht is op een specifiek artikel. Deze kerstpakketten zijn aangevuld met producten die toepasselijk zijn bij het gebruik van het specifiek betreffende artikel. Bekijk alle kerstpakketten van Kerstpakketten idee en bestel zolang de voorraad dit toelaat. Wilt u iets extra's, wacht dan even met bestellen en sla uw slag met een Black Friday kerstpakket deal.

Grootste geschenkpakket collectie van ons land

Vragen over een geschenkpakket?

Het kan onverhoopt zo zijn dat u een vraag heeft over de geschenken? Twijfel en niet een neemt contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar per chat, telefoon of e-mail tijdens kantooruren om al uw vragen te beantwoorden over de geschenk pakketten. Wij wens u veel succes met het vinden van uw ideale geschenkpakket!

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om een geschenk kerstpakket bij jullie te bestellen?

Ja, u kunt bij ons geschenk kerstpakketten bestellen. De pakketten worden op een door u gekozen datum geleverd.
 

Waaruit bestaat uit een geschenk kerstpakket?

De geschenk kerstpakketten bestaan uit combinaties van zowel food als non-food producten, deze worden op een zorgvuldige manier samengesteld om het daadwerkelijk als een geschenk te laten aanvoelen.

Wat zijn de transportkosten?

Orders met een waarde boven de €500 excl. BTW worden kosteloos geleverd in Nederland. Beneden de €500 hanteren wij transportkosten á €34,95 excl. BTW. De transportkosten voor leveringen naar België bedragen te allen tijde €54,- excl. btw en hebben te maken met overslag aan de grens.

 

Is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen?

Ja, het is mogelijk om de factuur achteraf te betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €10.000,- incl. BTW

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op