Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Overig: Black Friday
Sorteren op:
Ons Black Friday kerstpakketten aanbod met kortingen!

Tijdelijke aanbieding

De Black Friday kerstpakketten actie is normaal een tijdelijke aanbieding van maar 1 dag, dit is een beetje kort en speciaal voor u verlengen we daarom de actie met een Cyber Monday kerstpakketten actie. Mocht het niet zijn gelukt om uw cadeaus op vrijdag te kopen, heeft u nog een hele maandag extra de tijd. Let wel op, wanneer alle Black Friday kerstpakketten verkocht zijn, zal ook de voorraad van Cyber Monday uitgeput zijn.

Voor echte korting lovers

Iedereen is op zoek naar de voordeligste tarieven, laagste prijzen en beste aanbiedingen, tijdens onze Black Friday kerstpakketten actie profiteert u daarom van scherpe reducties op onze cadeaus. Zo kunt u besparen op uw budget of juist kiezen om een groter geschenk, cadeau te doen. De besteller van onze Black Friday kerstpakketten geniet daarbovenop ook nog eens van een bonuscadeau. Dit geschenk ter waarde van €75,- ontvangt u bij een totaalprijs boven de €400,- ex. BTW.

Welke geschenken zijn Cyber Monday en Black Friday Kerstpakketten?

De Black Friday periode is voor ieder bedrijf hectisch. Om u tijd te besparen zodat u niet al onze 800 pakketten hoeft te doorlopen, hebben we een Black Friday Kerstpakketten lijst samengesteld. Zo ziet u snel en eenvoudig welke geschenken u tegen een nog scherpere prijs kunt bestellen!

Black Friday kerstpakketten uit Amerika

Hoewel de Black Friday kerstpakketten gewoon van bij ons komen, komt de term wel uit Amerika. De term is al een tijdje geleden overgewaaid naar Nederland en België, dit is gunstig voor zowel consumenten als bedrijven maar waarom heet de dag nu Black Friday? De eerste keer dat de term in een positieve context werd geplaatst was in 1981. In de periode rond de feestdagen begonnen Amerikaanse winkels, voor de eerste keer dat jaar, winst te maken. Op dat moment konden ze een zwarte pen voor de boekhouding gebruiken in plaats van de rode pen, wat op verlies duidt.

Wilt u Black Friday kerstpakketten kopen?

Heeft u ons aanbod kerstgeschenken bekeken en heeft u besloten welk Black Friday kerstpakket u graag wilt bestellen? Via ons e-mailadres van onze webshop of telefoonnummer neemt u makkelijk contact op en kunt u uw order Black Friday kerstpakketten aanvragen.

Ook tijdens Cyber Monday geniet u van Black Friday deals

Niet gevonden wat u zocht?

Zit het ideale Black Friday kerstpakket er voor u niet bij? Niet getreurd, in ons ruime online aanbod aan kerstgeschenken zal u altijd wel een passend cadeau kunnen vinden. Via de filter functie aan de zijkant van de pagina kunt u makkelijk uw voorkeuren ingeven. Filter de pakketten bijvoorbeeld eenvoudig op prijs, thema en artikel. Zo krijgt u een overzicht van een selectie kerstpakketten helemaal naar uw wens.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Gelden de acties enkel op Black Friday?

Nee, als u de Black Friday kerstpakketten actie niet hebt gehaald, kunt u op Cyber Monday ook genieten van kortingen!

Welke kerstpakketten krijgen tijdens Black Friday korting?

Voor uw gemak hebben we een top 20 aanbod samengesteld met Black Friday kerstpakketten korting, zo maakt u makkelijk een keuze en bespaart u uren aan tijd.

Zijn de prijzen van Black Friday en Cyber Monday hetzelfde?

Ja zolang de voorraad strekt is Cyber Monday een verlenging van Black Friday, met dezelfde kortingen!

Leveren jullie de producten gratis?

Vanaf een bedrag boven de €600,- worden de producten gratis afgeleverd op adres..

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op