Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. Bel onze klantenservice service@kerstpakkettenidee.nl

In iedere kleur beschikbaar

Op deze pagina staan alle populaire kleuren van dit jaar vermeld. Aangezien wij steeds vaker de vraag kregen inzake het samenstellen van een kerstpakket in een bepaalde kleur, hebben wij een kleurenpallet gevormd en onze uitgebreide kerstpakketten collectie gekoppeld aan specifieke kleuren. Met een simpele muisklik ziet u een overzicht van alle beschikbare kerstpakketten in de gewenste kleur of kleurencombinatie. Uit de markt hebben we veel positieve reactie ontvangen en dat doet ons deugd.

U heeft de belangrijke taak om kerstpakketten te mogen gaan uitzoeken en wat is er nu leuker om één herkenbaar geheel te gaan creëren. Hiermee bedoelen wij dat het extra leuk is om een kerstpakket te kiezen in de kleur van het bedrijfslogo. Bevatten het bedrijfslogo de kleur blauw, dan is het erg leuk om daarbij ook een blauw kerstpakket te kiezen. Staat het thema 'groen' (met fair trade en duurzaam) op de agenda, kies dan een kerstpakket in de kleur groen. Op deze manier wordt er herkenbaarheid gecreëerd en dat maakt het overhandigen van het kerstpakket tijdens de kerstborrel extra leuk. Bekijk de populaire groene kerstpakketten of bekijk de rode pakketten [TIP].

Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Dé TOP 20 Kerstpakketten Bekijk de twintig populairste kerstpakketten gebaseerd op gebruikersgedrag. Dé toppers uit een collectie van ruim 800 verschillende pakketten. Doe er uw voordeel mee en neem een kijkje! Bekijk de top 20 hier

Een regenboog aan kleuren

We willen iedereen tegemoet komen en dat betekent dat we onze kerstpakketten in vele kleuren beschikbaar stellen. Dit betekent dat het soms voorkomt dat een bepaald pakket in diverse kleuren beschikbaar is. Dit wordt veelal gedaan bij de populaire kerstpakketten. De kleurenfilter blijft overigens altijd zichtbaar aan de linkerkant in het productoverzicht, bijvoorbeeld ook wanneer u filters op thema of artikel.

Achteraf betalen

Er is niets zo fijn als risicoloos kerstpakketten shoppen. Selecteer de gewenste kleur, doorzoek het enorme aanbod en vindt het gewenste kerstpakket. Vul het aantal stuks in en doorloop de stappen in de winkelwagen. Tijdens het online bestellen kunt u kiezen voor 'Achteraf betalen'. Deze methode stelt u in staat om de factuur na de levering van de order pas te hoeven betalen. De betreffende nota ontvangt u omstreeks de leverdatum en bevat een betaaltermijn van 14 dagen.

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op