Verfijn selectie
Prijzen
Thema
Prijs
Artikel
Food
Kleur
Landen
Plaats
Overig
Regio
Magazijn
Product
Voorkeur

Rijkgevulde BBQ Kerstpakketten

Al jaren klinkt het dat echte mannen achter een barbecue horen te staan. Barbecueën heeft daarom een echt mannelijk karakter: het is ruig. En u kunt er nu voor zorgen dat uw werknemers met een lekker flesje bier achter de barbecue kunnen gaan staan met de spatel. Bekijk dus snel de collectie, en bestel eenvoudig online!

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Artikel: Bbq
Sorteren op:
Bbq kerstpakketten met shorten die u kunt gebruiken onder het barbecueen

BBQ-en in de winter?

Wat moet mijn werknemer met een BBQ in de winter zal u wel denken. Er zijn zelfs tal van mogelijkheden om te barbecueën in de winter! Zie het eens voor u, uw werknemer met kerst in de echte gezellige kerstsfeer onder de overkapping met de barbecue. Zo krijg je toch het echte kerstgevoel? Kerstpakketten idee heeft voor elke gelegenheid een barbecue. Van woodgrills, wegwerp barbecues tot aan standaard barbecues. Voor iedere grillmeister wat wils! 

Rijkgevuld met etenswaren

Deze BBQ kerstpakketten zijn rijk gevuld met etenswaren. Zo kunt u deze koude wintermaanden meteen aan de slag met barbecueën. Wilt u liever thuis vanuit de warme kamer uw vlees klaar maken? Kijk dan eens naar onze grill kerstpakketten. Liever kerstpakketten met alleen etenswaren? Dat is ook zeker mogelijk! Deze kerstpakketten zijn uitermate geschikt voor al uw mannelijke werknemers. Heeft u bijvoorbeeld Nederlands, Poolse, of andere nationaliteiten bij u werken? Deze kerstpakketten zullen gewardeerd worden door iedereen. 

Maatwerk BBQ kerstpakket laten samenstellen

Heeft u een mooie barbecuee gevonden, maar is voorderest het pakket niet naar wens? Dan kunt u ook nog altijd een kerstpakket op maatwerk samenstellen bij een minimale afname van 75 stuks. U geeft u voorkeur qua producten door, en onze stylisten zorgen voor een prachtig kerstpakket. Zodra deze af is, wordt deze gefotografeerd en mee gestuurd met de offerte. Natuurlijk is het hierna ook nog mogelijk om het pakket aan te passen. 

Kerstpakketten voor de echte bbq master

Vragen over onze barbecue pakketten?

Indien u vragen heeft over onze BBQ kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken, en zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495-84 32 42.

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete BBQ kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl