Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Stoere BBQ kerstpakketten

Zijn jouw collega's echte barbecue liefhebbers? Dan is er geen persoonlijker en unieker kerstgeschenk dan een BBQ kerstpakket. Al jaren klinkt het dat echte mannen achter een barbecue horen te staan. Maar barbecueën en grillen is voor zowel mannen als vrouwen een ideaal moment om samen met vrienden en familie te genieten van heerlijke hamburgers, steak en natuurlijk een koud biertje. Geef jouw stoere collega's een authentieke grillmaster ervaring met de barbecue kerstpakketten en eindejaarsgeschenken van Kerstpakketten Idee. Bekijk onze collectie en bestel eenvoudig online!

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2024. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Bbq
Sorteren op:
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakket BBQ Grill

BBQ kerstpakketten bij Kerstpakketten Idee

In de zomer of de winter, echte BBQ liefhebbers zijn op elk moment klaar voor een gezellige barbecue met familie en vrienden of met hun collega's. Genieten van de behaaglijke sfeer, een sappige hamburger of gegrilde groenten en een koud biertje of wijntje – dat is waar Kerstmis om draait. Met een winter barbecue kerstpakket of eindejaarsgeschenk geef jij deze sfeervolle ervaring aan de echte grillmeesters binnen jouw team. De BBQ kerstpakketten van Kerstpakketten Idee bevatten alles wat jouw collega's nodig hebben voor een gezellige winter BBQ. Van een tafelbarbecue of vuurkorf tot vleeskruiden en sauzen, jouw collega's hoeven zelf niks meer te regelen met deze luxe BBQ & grill kerstpakketten. Wij hebben de meest stoere en unieke master BBQ kerstpakketten samengesteld om een onvergetelijke winter barbecue ervaring te garanderen. Voor ieder budget bestel je deze originele kerstpakketten eenvoudig online. En wil je je barbecue kerstpakketten nog verder personaliseren? Stel dan zelf je kerstpakket samen of laat onze ervaren stylisten je adviseren.

Een barbecue in de winter?

Een barbecue pakket geven in de winter klinkt misschien een beetje vreemd. Toch is een winter BBQ juist heel gezellig. Vervang het biertje door een warme kop chocolademelk en verzamel rondom de barbecue of vuurkorf voor een warme en gezellige avond. Jouw collega's genieten samen met hun familie en vrienden van een warme en knusse sfeer met lekker eten en geroosterde marshmellows als dessert.

In landen zoals de Verenigde Staten en Armenië is een barbecue in de winter helemaal niet ongewoon. Zelfs als het vriest staat de BBQ aan. Maar ook in Nederland wordt winter barbecue steeds populairder onder barbecue liefhebbers. Buiten koken en grillen is niet meer enkel een zomerse activiteit. Juist tijdens de feestdagen bieden de dansende vlammen en gezellige sfeer van een barbecue een feestelijke belevenis. Zo krijg je toch het echte kerstgevoel? Kerstpakketten Idee heeft voor elke gelegenheid een barbecue. Van woodgrills, wegwerp barbecues tot aan standaard barbecues. Voor iedere grillmeister is er wat wils! Er zijn ook kerstpakketten die aangevuld zijn met een hele mooi vuurkorf of vuurschaal! Een mooi winter BBQ kerstpakket bijvoorbeeld zou je dus kunnen combineren met een uniek kerstpakket met vuurschaal. Beleef zelf met je collega's een heerlijke winterbarbecue met een kerstpakket BBQ of vuurkorf en vuurschaal kerstpakket.

Een winter BBQ organiseren: tips & tricks

Met de winter BBQ & grill kerstpakketten van Kerstpakketten Idee organiseren je collega's de meest gezellige winter BBQ. Deel deze tips met je collega's wanneer je het barbecue eindejaarsgeschenk of kerstpakket overhandigt voor een ideale BBQ winterborrel:

  1. Blijf warm en kleed tegelijkertijd je winter barbecue gezellig aan met kleedjes en fleecedekens. Ook met vingerloze handschoenen, warme mutsen en natuurlijk foute kersttruien blijf je lekker warm en creëer je een behaaglijke kerstsfeer.
  2. Kies de juiste locatie: heb je een overdekt terras in de achtertuin? Dan is dit de ideale plek om de eettafel neer te zetten. Maar ook zonder overkapping kun je in de winter prima barbecueën. Kies dan een plek in de tuin die beschut is tegen de wind, zodat de warmte in de barbecue zoveel mogelijk geïsoleerd blijft.
  3. Kies voor een stevige, windbestendige barbecue die geschikt is voor koude temperaturen. Een Kamado BBQ of andere keramische kogelbarbecue is perfect voor een winterbarbecue. Ook houtskoolbarbecues zijn een goed idee, omdat deze barbecuestellen minder gevoelig zijn voor temperatuurschommelingen en meer warmte produceren dan gasbarbecues. Houd de temperatuur van de barbecue in de gaten door te kiezen voor een Weber barbecue met een dekselthermometer.
  4. Zorg voor voldoende licht. Tijdens de winter wordt het al vroeg donker. Verlicht je barbecueplek dus goed met sfeervolle verlichting. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen, kleine lantaarns, windlichten en lichtslingers. Met een vuurkorf verlicht je de tuin en houd je meteen je gasten warm.
  5. Geniet van warme dranken, zoals warme chocolademelk, winterse thee of zelfs een zalige glühwein. Voor een warme afsluiter is een Irish Coffee een feestelijke optie. 
  6. Decoreer je tuin met kerstlichtjes, kerstbomen en andere sfeervolle kerstversieringen voor een nog gezelligere sfeer.
  7. Een winterbarbecue is het uitgelezen moment om van winterse lekkernijen te genieten. Kies voor een winters menu van lekker eten, zoals gegrilde wintergroenten, stoofpotjes, brisket en marshmellows.

Waarom kiezen voor een kerstpakket BBQ?

Het aanbod aan kerstgeschenken en eindejaarspakketten wordt alsmaar groter en gevarieerder. Het traditionele kerstpakket wordt vervangen door unieke, gepersonaliseerde kerstpakketten en originele concepten, zoals de pop-up kerstmarkt of het maatwerk kerstpakket. Middenin deze uitgebreide keuzemogelijkheden sta je elk jaar weer voor de uitdaging om een origineel kerstpakket te kiezen. Een kerstpakket BBQ kan dan net hét kerstgeschenk zijn dat je zoekt. Of je nu een stoer kerstpakket voor mannen of vrouwen zoekt, het kerstpakket BBQ biedt voor ieder wat wils. Van een tafel BBQ kerstpakket tot een Makro barbecue kerstpakket, met een vuurkorf of een grill, de winter BBQ & grill kerstpakketten en eindejaarsgeschenken van Kerstpakketten Idee zullen zeker een succes zijn! De barbecue ingrediënten en benodigdheden, zoals spatels, schorten en tangen, bieden niet alleen een handig pakket, maar ook een warme en gezellige beleving die jouw collega's jaar na jaar willen delen. Tijd doorbrengen met familie en vrienden en tegelijkertijd lekker eten: dat is een cadeau van gezelligheid en saamhorigheid. 

Wat zijn leuke kerstpakketten voor mannen?

Een kerstpakket BBQ wordt gezien als een echt kerstpakket voor mannen. Deze stoere kerstpakketten zijn perfect voor grillmeesters die graag de handen uit de mouwen steken, met een spatel in een hand en een biertje in de andere. Maar ook voor stoere dames in een BBQ kerstpakket natuurlijk een leuk geschenk. Een BBQ organiseren draait om gezelligheid en lekker eten. En dat wil iedereen toch met Kerstmis?

Rijkgevuld met lekker eten

De rijkgevulde BBQ kerstpakketten zitten bomvol lekker eten om samen gezellig van te genieten. Met de ambachtelijke ingrediënten, snacks en sauzen in het kerstpakket BBQ organiseer je altijd een geslaagde kerst- of winterbarbecue. Onze luxe winter BBQ kerstpakketten bevatten hoogwaardige producten, zoals barbecuesauzen, toastjes, bier, wijn, spiesjes en nog veel meer. Wil je liever binnen koken vanuit het comfort van je warme keuken? Bekijk dan onze grill kerstpakketten. Of ben je op zoek naar kerstpakketten met alleen eten? Bekijk dan onze zalige food kerstpakketten binnen de lekkerste thema's, zoals Italiaanse kerstpakketten en winter borrel kerstpakketten. 

Maatwerk BBQ kerstpakket laten samenstellen

Een kerstpakket BBQ is een uniek en origineel kerstpakket of eindejaarsgeschenk voor mannen en vrouwen. Maar ieder bedrijf is uniek en het perfecte kerstpakket voor jouw organisatie is soms lastig te vinden. Daarom bieden wij maatwerk BBQ kerstpakketten, zodat je het kerstpakket helemaal kunt personaliseren. Onze experts bieden persoonlijk advies en denken met je mee om een BBQ kerstpakket op maat te ontwerpen. Kom langs in onze showroom en stel samen met onze ervaren stylisten een maatwerk BBQ kerstpakket samen die past bij jouw collega's, budget en wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een barbecue en grill kerstpakket met een handig keukenartikel, zoals een wokpan of airfryer. Of combineer een winter barbecue kerstpakket met een vuurkorf voor een warm en gezellig kerstgeschenk. Jouw samengestelde kerstpakket laat je direct professioneel fotograferen. Deze foto krijg je meegestuurd met de offerte. Natuurlijk is het hierna ook nog mogelijk om het pakket aan te passen.

stoere bbq voor de echte grillmeister

Vragen over onze barbecue kerstpakketten?

Wij wensen je veel succes met het zoeken naar uw favoriete barbecue kerstpakket en zien je order graag verschijnen. Ben je op zoek naar een kerstpakket dat ideaal is om mee te grillen? Dan verwijzen je graag naar onze collectie van kerstpakketten met grill. Een grill kerstpakket is ideaal om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.

Neem voor vragen over onze kerstpakketten BBQ gerust contact op met onze klantenservice. Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken, en zij helpen je graag met al je vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495-84 32 42.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Waar bestel ik BBQ kerstpakketten?

Onze BBQ kerstpakketten vind je in het kerstpakketten overzicht. Ga voor dit overzicht naar het hoofdmenu en klik daar op de 'kerstpakketten' button.

Hebben jullie ook thema kerstpakketten?

Jazeker! Wij hebben vele verschillende soorten thema kerstpakketten, zoals Italiaanse kerstpakketten, luxe kerstpakketten en nog veel meer. Gebruik het filter om snel de verschillende thema's te bekijken.

Hoe betaal ik achteraf op rekening?

Dit geef je aan bij je bestelling. Let wel op de voorwaarden die hiervoor gelden. De mogelijkheid om achteraf te betalen is beschikbaar voor bestellingen met een orderwaarde tot €10.000,- euro, inclusief btw. 

Waar kan ik advies vragen over de kerstpakketten?

Voor advies kun je altijd vrijblijvend via mail of telefoon contact opnemen met onze helpdesk.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie