Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Rijkgevulde BBQ Kerstpakketten

Al jaren klinkt het dat echte mannen achter een barbecue horen te staan. Barbecueën heeft daarom een echt mannelijk karakter: het is ruig. En u kunt er nu voor zorgen dat uw werknemers met een lekker flesje bier achter de barbecue kunnen gaan staan met de spatel. Bekijk dus snel de collectie, en bestel eenvoudig online!

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Bbq
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Bbq kerstpakketten met schorten die u kunt gebruiken onder het barbecueen

BBQ-en in de winter?

Wat moet mijn werknemer met een BBQ in de winter zal u wel denken. Er zijn zelfs tal van mogelijkheden om te barbecueën in de winter! Zie het eens voor u, uw werknemer met kerst in de echte gezellige kerstsfeer onder de overkapping met de barbecue. Zo krijg je toch het echte kerstgevoel? Kerstpakketten idee heeft voor elke gelegenheid een barbecue. Van woodgrills, wegwerp barbecues tot aan standaard barbecues. Voor iedere grillmeister is er wat wils! Er zijn ook kerstpakketten die aangevuld zijn met een hele mooi vuurkorf of vuurschaal! Een mooi bbq kerstpakket bijvoorbeeld zou u dus kunnen combineren met een uniek kerstpakket met vuurschaal. Met de vuurschaal kunt u gezellig buiten van het BBQ kerstpakket genieten.

Rijkgevuld met etenswaren

Deze BBQ kerstpakketten zijn rijk gevuld met etenswaren. Zo kunt u deze koude wintermaanden meteen aan de slag met barbecueën. Wilt u liever thuis vanuit de warme kamer uw vlees klaar maken? Kijk dan eens naar onze grill kerstpakketten. Liever kerstpakketten met alleen etenswaren? Dat is ook zeker mogelijk! Deze kerstpakketten zijn uitermate geschikt voor al uw mannelijke werknemers. Heeft u bijvoorbeeld Nederlands, Poolse, of andere nationaliteiten bij u werken? Deze kerstpakketten zullen gewaardeerd worden door iedereen.

Maatwerk BBQ kerstpakket laten samenstellen

Heeft u een mooie barbecue gevonden, maar is voor de rest het pakket niet naar wens? Dan kunt u ook nog altijd een kerstpakket op maatwerk samenstellen bij een minimale afname van 100 stuks. U geeft u voorkeur qua producten door, en onze stylisten zorgen voor een prachtig kerstpakket. Het kan natuurlijk ook dat u een kerstpakket zoekt met hele handige keukenartikelen zoals een airfryer of een wokpan. U kunt dus ook voor een zeer functioneel kerstpakket met airfryer of een mooi wok kerstpakket kiezen. Vervolgens worden bijvoorbeeld het samengestelde BBQ -, airfryer- of wok kerstpakket gefotografeerd en mee gestuurd met de offerte. Natuurlijk is het hierna ook nog mogelijk om het pakket aan te passen.

Kerstpakketten voor de echte bbq master

Vragen over onze barbecue kerstpakketten?

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete BBQ kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen. Bent u op zoek naar een kerstpakket dat ideaal is om mee te grillen? Dan verwijzen u graag naar onze collectie van kerstpakketten met grill. Een grill kerstpakket is ideaal om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.

Indien u vragen heeft over onze BBQ kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken, en zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495-84 32 42.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Waar bestel ik BBQ kerstpakketten?

Onze BBQ kerstpakketten vindt u in het kerstpakketten overzicht. Ga voor dit overzicht naar het hoofdmenu en klik daar op de 'kerstpakketten' button.

Hebben jullie ook thema kerstpakketten?

Jazeker! Wij hebben vele verschillende soorten thema kerstpakketten, gebruik de filter om snel de verschillende thema's te bekijken.

Hoe betaal ik achteraf op rekening?

Dit geef je aan bij je bestelling. Let wel op de voorwaarden die hiervoor gelden.

Waar kan ik advies vragen over de kerstpakketten?

Voor advies kunt u altijd vrijblijvend via mail of telefoon contact opnemen met onze helpdesk.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op