Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Artikel: Bbq
Sorteren op:
Bbq kerstpakketten met shorten die u kunt gebruiken onder het barbecueen

BBQ-en in de winter?

Wat moet mijn werknemer met een BBQ in de winter zal u wel denken. Er zijn zelfs tal van mogelijkheden om te barbecueën in de winter! Zie het eens voor u, uw werknemer met kerst in de echte gezellige kerstsfeer onder de overkapping met de barbecue. Zo krijg je toch het echte kerstgevoel? Kerstpakketten idee heeft voor elke gelegenheid een barbecue. Van woodgrills, wegwerp barbecues tot aan standaard barbecues. Voor iedere grillmeister wat wils! Een mooi bbq pakket zou u bijvoorbeeld kunnen combineren met een kerstpakket met vuurschaal.

Rijkgevuld met etenswaren

Deze BBQ kerstpakketten zijn rijk gevuld met etenswaren. Zo kunt u deze koude wintermaanden meteen aan de slag met barbecueën. Wilt u liever thuis vanuit de warme kamer uw vlees klaar maken? Kijk dan eens naar onze grill kerstpakketten. Liever kerstpakketten met alleen etenswaren? Dat is ook zeker mogelijk! Deze kerstpakketten zijn uitermate geschikt voor al uw mannelijke werknemers. Heeft u bijvoorbeeld Nederlands, Poolse, of andere nationaliteiten bij u werken? Deze kerstpakketten zullen gewardeerd worden door iedereen. 

Maatwerk BBQ kerstpakket laten samenstellen

Heeft u een mooie barbecue gevonden, maar is voor de rest het pakket niet naar wens? Dan kunt u ook nog altijd een kerstpakket op maatwerk samenstellen bij een minimale afname van 100 stuks. U geeft u voorkeur qua producten door, en onze stylisten zorgen voor een prachtig kerstpakket. U kunt ook voor iets heel anders kiezen, denk aan een kerstpakket met airfryer of een mooi wok kerstpakket,  Zodra deze af is, wordt deze gefotografeerd en mee gestuurd met de offerte. Natuurlijk is het hierna ook nog mogelijk om het pakket aan te passen. 

Kerstpakketten voor de echte bbq master

Vragen over onze barbecue pakketten?

Indien u vragen heeft over onze BBQ kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken, en zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495-84 32 42.

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete BBQ kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen. Tevens verwijzen u graag naar de collectie kerstpakketten met grill.

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op