Betaal na ontvangst
650m2 showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Eigen inpakcentrale
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakket dienblad assortiment

Een kerstpakket dienblad is een stijlvol en praktisch geschenk tijdens de feestdagen. Het combineert functionaliteit met decoratieve charme, waardoor het perfect is voor zowel het serveren van hapjes en drankjes als voor het creëren van een gezellige sfeer. Geef een uniek kerstgeschenk in 2024 met een kerstpakket dienblad. Bekijk snel ons assortiment hieronder en bestel vandaag nog!

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door gebruik te maken van de WKR-regeling. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Top 20 kerstpakketten
Klik in het hoofdmenu op "Top 20" en bekijk de meeste populaire kerstpakketten van 2024.
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Dienblad
Sorteren op:

De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakket dienblad voor een sfeervolle, gezellige borrelavond

Kerstpakket dienblad soorten

Er zijn diverse soorten kerstpakketten beschikbaar die een dienblad bevatten. Of je nu kiest voor een elegant houten dienblad of een dienblad met kerstdecoratie, er is voor ieder wat wils. Deze dienbladen zijn niet alleen praktisch, maar voegen ook een extra touch van gezelligheid en stijl toe aan elke feestelijke bijeenkomst.

Een houten dienblad geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan het kerstpakket dienblad. Het is stevig, duurzaam en ideaal voor het serveren van hapjes en drankjes. Daarnaast kan het houten dienblad na de feestdagen gebruikt worden als decoratief stuk in huis, wat het een blijvend en waardevol cadeau maakt.

Een kerstpakket met dienblad kan ook kerstdecoratie bevatten, zoals versieringen en waxinelichtjes, die een magische sfeer creëren. Deze pakketten zijn perfect voor het toevoegen van een feestelijke touch aan je huis. Denk aan dienbladen met ingebouwde kaarsenhouders of versieringen die je direct op de tafel kunt zetten voor een gezellige kersttafel.

Voor een meer functionele benadering kun je kiezen voor een kerstpakket dienblad dat vol zit met culinaire producten. Dit maakt het makkelijk om een feestelijke borrel of diner te serveren, compleet met spreads, toastjes en een goede fles wijn. Een dienblad kerstpakket biedt veelzijdigheid en elegantie, waardoor ze een populair en gewaardeerd cadeau zijn tijdens de feestdagen.

Producten in een kerstpakket dienblad

Kerstpakketten met dienbladen bevatten vaak een selectie van heerlijke culinaire producten. Denk aan ambachtelijke spreads, toastjes, kaas, chocolade en een goede fles wijn. Deze producten zorgen voor een luxe en smaakvolle ervaring, perfect voor een feestelijke borrelavond. Voeg een mooi dienblad toe om het serveren nog makkelijker en eleganter te maken.

  • Spreads: Een kerstpakket dienblad begint meestal met een assortiment van smakelijke spreads. Van romige paté tot verfijnde tapenade, deze spreads zijn perfect om te combineren met knapperige toastjes.
  • Toastjes: Dit is een onmisbaar onderdeel van het pakket en vormen de ideale basis voor allerlei lekkernijen.
  • Kaas: Daarnaast is kaas een populaire keuze voor kerstpakket dienblad. Een goede selectie kazen, variërend van zachte brie tot pittige blauwe kaas, biedt voor ieder wat wils. Deze kazen zijn heerlijk in combinatie met de spreads en toastjes, en vormen een perfect trio voor elke borrel.
  • Chocolade: Dit mag natuurlijk niet ontbreken in een kerstpakket. Van fijne bonbons tot luxe chocoladerepen, deze zoete lekkernijen maken elk kerstpakket dienblad compleet. Chocolade zorgt voor een feestelijke touch en is altijd een geliefde traktatie tijdens de feestdagen.
  • Wijn: Een fles wijn maakt het geheel af. Of je nu kiest voor een rode, witte of mousserende wijn, het voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan het kerstpakket. Wijn is ideaal om te genieten van de andere culinaire producten in het pakket en maakt de borrelervaring compleet.

Een kerstpakket met dienblad, gevuld met deze heerlijke producten, bieden een complete en luxe ervaring. Ze zijn perfect voor samenkomen en genieten tijdens de feestdagen, en maken elke borrelavond bijzonder.

Waarom kiezen voor een kerstpakket dienblad?

Een kerstpakket met een dienblad is een veelzijdig en stijlvol geschenk. Het dienblad kan zowel praktisch als decoratief gebruikt worden, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elk huishouden. Het is ideaal voor het serveren van hapjes en drankjes, en kan ook dienen als een decoratief stuk tijdens de feestdagen.

De elegante uitstraling van een dienblad kerstpakket maakt het een uniek cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden. Het voegt een extra touch van klasse toe aan de kerstviering, of je het nu gebruikt om snacks te presenteren tijdens een borrel of als een decoratief item op de tafel.

Bovendien is een kerstpakket dienblad praktisch. Na de feestdagen kan het dienblad nog steeds dagelijks gebruikt worden, bijvoorbeeld voor ontbijt op bed of als stijlvolle opslag voor kleine items. Deze combinatie van functionaliteit en decoratieve waarde maakt een kerstpakket met een dienblad een uitstekende keuze voor de feestdagen.

Ideeën met je kerstpakket met dienblad

Een kerstpakket dienblad is perfect om te vullen met een selectie van heerlijke hapjes en drankjes. Denk aan kaas, toastjes, spreads en chocolade. Voeg een fles wijn of een ander drankje toe en je hebt het perfecte pakket voor een feestelijke borrel. Dit maakt het serveren eenvoudig en elegant, en zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een heerlijke avond.

Daarnaast kan een kerstpakket dienblad ook dienen als een decoratief element in huis. Plaats er mooie waxinelichtjes, kerstornamenten en andere feestelijke decoraties op om een sfeervol hoekje te creëren. Dit kan op de salontafel, eettafel of zelfs op een dressoir geplaatst worden voor een extra touch van kerstgezelligheid.

Kortom, een dienblad kerstpakket is veelzijdig en biedt vele mogelijkheden om de feestdagen extra speciaal te maken. Het is een geschenk dat zowel praktisch als decoratief is, en dat voor veel plezier en gezelligheid zal zorgen tijdens de feestdagen.

Maatwerk kerstpakketten

Bij ons kun je maatwerk kerstpakketten samenstellen vanaf 100 stuks. Dit betekent dat je een pakket kunt creëren dat perfect aansluit bij de wensen en behoeften van jouw team. Voeg bijvoorbeeld een elegant dienblad toe samen met andere culinaire producten en creëer een uniek en persoonlijk geschenk. Onze experts helpen je graag bij het ontwerpen van het ideale kerstpakket dienblad.

Met maatwerk kerstpakketten kun je echt indruk maken. Stel een dienblad kerstpakket samen met een selectie van heerlijke hapjes en drankjes. Voeg persoonlijke touches toe, zoals een fles wijn of andere favoriete dranken van je teamleden. Dit maakt het pakket niet alleen uniek maar ook extra speciaal en gewaardeerd.

Daarnaast kun je ook denken aan het toevoegen van sfeervolle items zoals waxinelichtjes en kerstdecoraties, die bijdragen aan de gezelligheid tijdens de feestdagen. Een mooi gedecoreerd dienblad kan dienen als een blijvende herinnering aan een prachtig kerstseizoen.

Onze maatwerkopties zorgen ervoor dat je pakketten kunt samenstellen die perfect passen bij de cultuur en stijl van jouw bedrijf. Of je nu kiest voor een traditionele aanpak of een meer moderne twist, wij helpen je om een geschenk te creëren dat iedereen zal waarderen.

Kerstpakket met dienblad vol heerlijke hapjes en drankjes

Bestel jouw kerstpakket dienblad!

Een kerstpakket met dienblad biedt een unieke en praktische oplossing voor de feestdagen. Of je nu kiest voor een standaard kerstpakket of een maatwerkoptie, je geeft altijd een geschenk dat waardering toont en gezelligheid bevordert. De combinatie van culinaire lekkernijen en een stijlvol dienblad zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Plaats je bestelling nu online of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Samen stellen we een kerstpakket samen dat perfect aansluit bij jouw wensen en de voorkeuren van je team. Geniet van de feestdagen met een uniek en persoonlijk kerstpakket met dienblad!

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Wat zit er in een kerstpakket dienblad?

Onze leuke kerstpakketten met dienblad bevatten vaak een mix van culinaire producten zoals spreads, toastjes en wijn, gecombineerd met een mooi en praktisch dienblad. Dit maakt het een veelzijdig en gewaardeerd geschenk. Het dienblad voegt niet alleen een elegante touch toe, maar is ook perfect voor het serveren van hapjes en drankjes tijdens feestelijke gelegenheden.

Waarom een kerstpakket dienblad als kerstgeschenk?

Een dienblad is zowel praktisch als decoratief, waardoor het een uniek en nuttig geschenk is. Het kan gebruikt worden om hapjes en drankjes te serveren tijdens feestelijke gelegenheden, maar ook als een decoratief element in huis. Hierdoor is het een cadeau dat blijvende waardering oplevert. Bovendien voegt het een extra laag van elegantie en functionaliteit toe aan elke gelegenheid, waardoor de ontvanger er volop van kan genieten.

Hoe betaal ik achteraf op rekening?

Dit geef je aan bij je bestelling. Let wel op de voorwaarden die hiervoor gelden. De mogelijkheid om achteraf te betalen is beschikbaar voor bestellingen met een orderwaarde tot €10.000,- euro, inclusief btw.
 

Hebben jullie ook andere soorten kerstpakketten?

Ja, bij Kerstpakketten idee hebben we een groot assortiment van meer dan 800 kerstpakketten. We hebben veel thema's om uit te kiezen, zoals wellness kerstpakketten, sportieve kerstpakketten en BBQ kerstpakketten.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie