Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren
Kerstpakketten Homepage / Alle kerstpakketten

Kerstpakket collectie 2023

Om u kennis te laten maken met onze volledige collectie kerstpakketten, hebben wij deze samengebracht op één overzichtelijke pagina. Aan de linkerzijde kunt u uw zoekopdracht verfijnen, waardoor u binnen enkele muisklikken bij uw favoriete kerstpakket uitkomt. Veel succes!

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters
Categorie: Kerstpakket
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Kerstpakket 2023 aanbod nu online verkrijgbaar

Op deze pagina vindt u ons complete overzicht gesorteerd op prijs van laag naar hoog. Aan de linkerzijde kunt u filteren om het zoeken een stuk eenvoudiger te maken. De kerstpakketten collectie van 2023 is zeer gevarieerd, waardoor we voor iedereen een mooi kerstpakket hebben. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres om uw favoriete pakket online te bestellen.

Onze ervaren stylisten zijn vroeg in het jaar druk bezig met het samenstellen van kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. De meeste inspiratie komt voort uit de wensen en behoeften uit voorgaande jaren in combinatie met de spelende trends en ontwikkelingen in de markt. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de wettelijke regelgeving en ook met diverse prijsklassen en externe ontwikkelingen. Op deze manier weten wij ieder jaar weer een mooie collectie te presenteren, waardoor zoeken naar dat ene originele kerstpakket een leuke bezigheid blijft op Kerstpakkettenidee.nl. Wij hebben zelfs thema kerstpakketten, denk hierbij onder andere aan halal, duurzaam, familie, XL, en gezelligheid. Heeft u speciale wensen of spelen er inspirerende thema's bij jullie organisatie? Dan is een maatwerk kerstpakket samenstellen een leuke optie (mogelijk vanaf 100 stuks). Maak een afspraak in onze showroom of ontvang een uitgewerkte offerte digitaal in de mailbox.

Bekijk de kerstpakket themalijnen

Het doorzoeken van ruim 800 verschillende pakketten is een tijdrovende klus. Om het wat eenvoudiger te maken hebben we een overzicht van de actuele thema's gemaakt. Bekijk alle luxe thema kerstpakketten en maak het zoeken ietwat eenvoudiger. Bedenk vooraf welk thema actueel is binnen uw organisatie en pas de keuze voor het geschenkpakket hierop aan. Aanrader, maak tevens kennis met een landen thema, erg leuk en bevat een hoog verrassingseffect.

Eten en drinken gecombineerd met een non-food artikel

Om een kerstpakket extra body te geven kiezen veel bedrijven voor een doos boordevol eten en drinken, inclusief een non-food artikel. Dat kan van alles zijn, denk aan een etagere, sporttas, badjas, vuurschaal, windlicht of mooie kandelaren. Deze artikelen zijn een perfecte aanvulling op het kerstpakket. Uiteraard bevat een kerstpakket veel food inhoud. Dit varieert van een fles rode wijn, olijven, chips, vlees, champagne, chocolade of koffie. Allemaal zeer geliefde food items die niet mogen ontbreken in een collectie die met zorg is samengesteld.

Kleuren van de regenboog

De collectie bestaat uit vele inspirerende kleuren. Het leuke aan een bepaalde kleur is dat u dit eenvoudig kunt matchen met bijvoorbeeld de bedrijfskleuren. Naast effen kleuren zoals rood, blauw, goud, zilver of groen bestaan er ook geschenken die bestaan uit een kleurencombi. Denk aan de combi goud/zwart, rood/blauw of paars/wit. Allemaal deftige kleuren(combinaties) die zorgen voor exclusiviteit en/of herkenbaarheid bij het personeel. Bekijk alle populaire kerstpakketten kleuren en laat u verrassen.

Leveringen in vele plaatsen en regio's in Nederland en Belgie

Ons levergebied betreft geheel Nederland en Belgie. De vele chauffeurs rijden dagelijks door de mooiste streken en regios en beleveren vele kleine en grote bedrijven in de mooiste plaatsen van Nederland en Belgie. Dit betekent dat wij wellicht dagelijks bij u in de buurt zijn om orders bij bedrijven te leveren. Dit doen wij met de grootst mogelijke zorg en expertise.

Online kerstpakket bestellen

Heeft u binnen de beschikbare prijs een mooi traditioneel eindejaarsgeschenk gevonden in onze webshop, dan kunt u deze eenvoudig bestellen door op de bestelbutton te klikken aan de rechterzijde van de foto. Vervolgens krijgt u een overzicht van uw winkelwagen te zien en kunt u ervoor kiezen om de bestelling af te ronden of om verder te winkelen. Kiest u ervoor om de order in gang te zetten dan is het van belang dat factuurgegevens en afleveradres zo nauwkeurig mogelijk ingevuld worden. Vervolgens kiest u een betaalmethode en rondt u de bestelling eenvoudig af. Na ontvangst van de kerstpakket bestelling wordt alles in gang gezet en houden wij u op de hoogte omtrent de status van de bestelling.

Medewerkers zelf laten kiezen

Naast een standaard kerstpakket bevat ons assortiment ook een eigen keuze kerstpakket assortiment. Hierbij kiest de medewerker op basis van punten een of meerdere eigen cadeaus. Deze kunnen bestaan uit elektronische apparaten waaronder bijvoorbeeld een tosti-ijzer, blender etc, maar ook een tijdschriftenbon, belevenis en/of toegangskaarten voor een leuk pretpark behoren tot het keuze assortiment van het online kerst keuzekado.

De medewerkers ontvangen een mooie giftbox. Deze box bevat een plastic kaartje ter grootte van een pinpas, waarop het bedrijfslogo staat vermeld. Aan de achterzijde staan unieke inloggegevens waarmee eenvoudig en snel ingelogd kan worden op een gepersonaliseerde website in de kleuren van het bedrijf. Het voordeel hiervan is dat de medewerker in een vertrouwde omgeving komt in de look and feel van de organisatie waar hij/zij werkzaam is. Vervolgens kan men eenvoudig en overzichtelijk eigen cadeaus kiezen en bestellen. Dit is overigens een zeer populair kerstkado tegenwoordig en de verwachting hierbij is dat de populariteit zal toenemen de komende jaren.

Maatwerk oplossingen

Een maatwerk geschenk laten samenstellen behoort ook tot de overige kerstpakket mogelijkheden. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Belangrijk hierbij is dat u uw wensen inzichtelijk heeft zodat onze stylisten binnen een wensenkader een mooi maatwerk kerstpakket kunnen samenstellen.

Doorzoek het meest uitgebreide aanbod en shop eenvoudig en relaxed vanachter uw pc. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice, welke bereikbaar is op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Kan ik bij jullie kerstpakketten bestellen?

Ja, bij ons kunt u een kerstpakket bestellen voor uw medewerkers. De collectie telt ongeveer 800 verschillende kerstpakketten, welke gecategoriseerd zijn op prijs, thema, artikel of kleur.

Waar bestaat de collectie van 2023 uit?

De collectie van 2023 bestaat uit ruim 800 verschillende kerstpakketten, een fantastisch keuzeconcept waarbij de medewerkers op basis van een puntensysteem 1 of méérdere eigen cadeaus uitkiezen, wijngeschenken en maatwerk mogelijkheden vanaf een minimale afname van 100 stuks.

Wat zijn de trends van 2023?

De trend voor dit jaar is 'volumineus'. Goedgevulde XL pakketten zijn de trend van 2023. De kerstpakketten bestaan veelal uit food en zijn verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties en prijsklassen. Bekijk de TOP 20 kerstpakketten van dit jaar.

Wat kost een kerstpakket voor de werkgever?

Een kerstpakket is verbonden aan fiscale regelgeving. Afhankelijk van het besteed bedrag betaalt de werkgever belasting. Lees meer over de kerstpakketten belasting en voorkom dat er teveel betaald wordt.

Kan ik Achteraf Betalen?

Ja, dat is mogelijk! Bij Kerstpakketten idee is het mogelijk om de factuur na levering te betalen. Dit is mogelijk tot een maximale orderwaarde van €10.000,- incl BTW. Orderwaardes boven de €10.000,- verlopen middels een officiéle bankgarantie.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op