Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Regio overzicht

Kerstpakketten leveringen per regio

Wij hebben een landelijke dekking voor wat betreft de levering van onze kerstpakketten. Of u zich nu bevindt in de noordelijke of zuidenlijke provincies, het maakt voor ons niets uit en wij zullen zorgdragen dat u uw medewerkers en zakenrelaties kunt bedanken met de mooiste kerstpakketten van het land. De collectie telt ongeveer 800 verschillende kerstpakketten, opgedeeld in thema's, artikelen, kleuren en prijzen om zodoende de zoektocht te versnellen en te vereenvoudigen.

Maatwerk kerstpakketten behoren ook tot de mogelijkheden. Om gebruik te kunnen maken van deze optie stelt men wel een eis aan het minimum aantal en dat bedraagt 100 stuks. Onder de honderd stuks verwijzen wij u graag naar onze exclusieve huisselectie, welke tentoongesteld wordt in onze webshop. De kerstpakketten zijn voorzien van foto, inhoudsopgave, specificaties en relevante informatie over de levering, betaling en niet te vergeten het fantastische bonuskado. Dit bonuskado is voor de ontvanger. Hiermee willen we hem of haar bedanken in het gestelde vertrouwen en belonen voor de tijd die hij/zij erin heeft gestoken om dat ene mooie kerstpakket uit te zoeken.

Achteraf betalen na levering Enige van NL en exclusief bij onsTip Klantbeoordeling 9.0/10Onafhankelijke hoge reviewscore Grote kerst showroomOp afspraak te bezoeken Groot financiëel voordeelMet onze kerstpakketten factuur
Klanten over ons We worden door + klanten gemiddeld beoordeeld met een 9.0! Bekijk alle beoordelingen
Een pakket met hoge attentiewaarde

Kerstpakketten idee is een bedrijf met veel ervaring en dat hebben we meteen gemerkt tijdens ons bezoek aan deze grote en geweldige showroom. Graag willen wij de stylisten nogmaals bedanken voor de gastvrijheid en ons onvergetelijke kerstpakket.

9 / 10
Cross Internet
Prachtige showroom

Via de webshop een showroom bezoek ingepland met Kerstpakketten idee. Met grote verbazing hebben wij onze ogen uitgekeken en genoten van het fantastische ontvangst en de expertise waarmee ons kerstpakket tot stand kwam.

10 / 10
HB Logistiek
Verrassend mooi

We hebben een onvergetelijke dag gehad in jullie showroom. Jullie verstaan het vak en dat heeft geresulteerd in een mooi pakket waarmee we ons personeel hebben verrast. Tot volgend jaar!

10 / 10
Hypotheken Unie
Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op