Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Mooie
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Shop mooie kerstpakketten bij Kerstpakketten idee

De geschiedenis van kerstpakketten

Kerstpakketten stammen af van de 19de eeuw. In de tijd van de zogeheten horrorwinters was u lang niet altijd zeker van een grote voedselvoorraad. Mede daarom gingen gedurende de kerstperiode boeren langs huizen met het idee een mooi kerstpakket te schenken. Een desbetreffend pakket was doorgaans uitgerust met het nodige voedsel om de koude maanden door te komen. Ook het personeel dat werkzaam was bij boerenfamilies kreeg gedurende kerst meestal mooie kerstpakketten mee voor thuis.

Naarmate de jaren vorderden hield de traditie stand en werd het uiteindelijk overgenomen door ambachtslieden, met dezelfde insteek van het samenstellen van een mooi pakket voor de ander met voedsel als inhoud. Dit fenomeen is inmiddels overgenomen door bedrijven wereldwijd en tegenwoordig is het schenken van mooie kerstpakketten rondom de kerstperiode populairder dan ooit. Doorzoek de ruime collectie en kies een kerstpakket van Kerstpakketten idee.

Eindeloze mogelijkheden met kerstpakketten

Door de sterke toename van de populariteit van themapakketten zijn er de laatste jaren steeds meer bedrijven ontstaan die zich richten op het ontwerpen van kerstpakketten. Deze bedrijven bieden de mogelijkheid om mooie kerstpakketten helemaal naar eigen wens samen te laten stellen. Zo kunt u als werknemer uw eigen kerstpakket inrichten en weet u zodoende ook precies wat u kwijt bent.

Er zijn ook tal van originele ideeën rondom mooie kerstpakketten. U heeft inmiddels namelijk ook de mogelijkheid om een kerstpakket te koppelen aan een bepaald land. Dit houdt bijvoorbeeld in dat u een kerstpakket samenstelt met enkel en alleen Griekse producten. Bovendien kan bij het samenstellen van pakketten ook rekening worden gehouden met hobby's en interesses. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wellness en beauty kerstpakketten. Dit zijn ruimgevulde kerstpakketten met beauty artikelen voor hem en haar.

Top 4 mooie kerstpakketten

Kerstpakketten idee heeft voor u een top 4 samengesteld van mooie kerstpakketten:

1. Reisje geboekt: Na het geven van dit pakket wilt u spontaan uw koffer pakken en op reis gaan. Met tal van Europese lekkernijen, en als absolute blikvanger een donkerblauwe reistrolley, is dit kerstpakket een lust voor het oog.

2. Schatkist: Middels dit avontuurlijke kerstpakket scoort u ongetwijfeld. Het pakket is uitgerust met 18 verschillende vormen van lekkernijen en wordt geleverd in een mooie massief houten schatkist. 

3. Goud gekleurd XL: Dit mooie gouden kerstpakket staat perfect onder elke kerstboom! Met maar liefst 43(!) artikelen is dit extra large pakket een absolute aanrader voor de feestdagen.

4. Kies voor een wellness kerstpakket en laat de medewerkers even helemaal tot rust komen. Dit zijn populaire geschenken en erg leuk als kerstpakket voor vrouwen.

Online overzicht van mooie kerstpakketten met thema

Het gaat om waardering

Het geven van mooie kerstpakketten is allemaal wel leuk en aardig, maar rondom kerst gaat het om veel meer dan alleen een mooi pakket: het gaat om waardering. Met de uiteenlopende mogelijkheden wordt dit door mensen nog wel eens over het hoofd gezien. Vandaar dat Kerstpakketten idee u nogmaals herinnert aan deze warme kerstgedachte. Het team van Kerstpakketten idee staat dag in dag uit voor u klaar om u en uw personeel een warme en bovendien onvergetelijke kerst te bezorgen met perfect samengestelde en natuurlijk mooie kerstpakketten.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op