Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Blauwe kerstpakketten assortiment

Blauwe kerstpakketten zijn ieder jaar weer een groot succes. De pakketten zijn eenvoudig aan te sluiten bij de uitstraling van organisaties met bijvoorbeeld een blauw logo. Kies, vergelijk en bestel uw blauw kerstpakket bij Kerstpakketten idee.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Kleur: Blauw
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Alle blauwe kerstpakketten op een pagina

Blauwe kerstpakketten bestellen

Bent u opzoek naar een blauw kerstpakket? Dan bent u goed bij Kerstpakketten Idee. Kerstpakketten Idee heeft een ruim aanbod aan blauwe kerstpakketten, waardoor er voor ieders wens een mooi kerstpakket is. Bekijk dus rustig ons assortiment om te komen tot uw favoriete blauwe kerstpakket!

De mooiste blauwe kerstpakketten

Blauw is een van de meest voorkomende kleuren in kerstpakketten, en daarom ook een van de meest verkochte kleuren in het kerstpakketten segment. De kleur blauw varieert van fel blauw tot aan licht blauw. Blauw is natuurlijk de kleur van de lucht en de zee, maar ook de kleur van rust, vrede, intelligentie en vertrouwen. En dit zijn natuurlijk allemaal begrippen die u geassocieerd wilt hebben met uw bedrijf. Alle blauw kerstpakketten staan gefilterd onder het 'blauwe kerstpakketten'. Hierdoor is het voor uw eenvoudig om alle kleuren op één pagina te hebben, en zo te komen tot uw favoriete blauwe kerstpakket.

Andere kleuren

Kerstpakketten idee heeft verschillende soorten kleuren die geschikt zijn voor de kerst. Denk hierbij aan rood, zilver, zwart of groene kerstpakketten! Zo weet u zeker dat uw bedrijfskleur er ook bij zit. Alle kleuren zijn te filteren, waardoor uw in één overzicht de specifieke kleur voor uw heeft. Een zwart kerstpakket straalt pure luxe en exclusiviteit uit. Dit betreft ook een mooie kleur.

Overzicht van het blauw kerstpakket assortiment

Verschillende thema's binnen de kleuren

Alle kleuren kerstpakketten hebben ook verschillende thema's. Deze thema's variëren van wellness, tapas of bijvoorbeeld reispakketten met een mooie blauwe reiskoffer! Kijk dus snel in ons assortiment om te komen tot uw favoriete kerstpakket.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op