Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Rode kerstpakketten collectie

In deze categorie staan alle rode kerstpakketten. De pakketten zijn geassembleerd met artikelen die rood gekleurd zijn. Aan de hand van de filters kan er verder ingezoomd worden op thema, prijs, artikelen en magazijn. Vindt de mooiste Rode Kerstpakketten van Nederland.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Kleur: Rood
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Uitgebalanceerde collectie Rode Kerstpakketten

Een ruim aanbod rode kerstpakketten

Het krijgen van een kerstpakket is iedere jaar weer een feest, maar ook het geven ervan brengt u gelijk in een kerst sfeer. Al voordat de kerstperiode begint gaat u op zoek naar een geschikt kerstpakket om uw medewerkers mee te bedanken. Wilt u echt een opvallend en bijzonder kerstpakket geven? Dan zit u helemaal goed met een rood kerstpakket. Verschillende lekkere en leuke producten speciaal samengesteld in de rode kerstkleur. Neem een kijkje in het ruime aanbod van Kerstpakketten Idee voor het vinden van uw favoriete kerstpakket.  

De rode kleur van kerst

Iedere kerst verschijnen overal weer de meest mooie rode versieringen. Winkeletalages, kerstbomen en huizen krijgen een gezellige en vrolijke uitstraling. Wij bij Kerstpakketten Idee hebben daarbij dan ook prachtige rode kerstpakketten samengesteld. Hiermee geeft u deze gezellige en vrolijke kerstsfeer mee aan uw medewerkers. Daarbij straalt de kleur rood ook nog eens energie, kracht en passie uit. Wanneer uw medewerkers een rood kerstpakket ontvangen associëren zij dit pakket gelijk met kerst. Wilt u eenvoudig een kerstpakket uitzoeken? Bij Kerstpakketten Idee kunt u gemakkelijk filteren op uw wensen zoals artikelen in het pakket of de prijs.

Voor ieder wat wils

De kleuren kerstpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende thema's. Zo is ook het rode kerstpakket verkrijgbaar in allerlei verschillende variaties waardoor er voor ieders wens wel een geschikt kerstpakket bij zit. De kleur rood wordt niet alleen geassocieerd met kerst maar ook met het land Spanje. Wanneer u een kijkje neemt bij de rode kerstpakketten zult u ook zien dat deze vaak zijn samengesteld uit lekkernijen die dit land te bieden heeft. Een complete set om een lekkere tapasplank tijdens de feestdagen op tafel neer te zetten. Zo zijn er nog vele andere leuke kerstpakket thema's die u kunt vinden op onze website.

Variatie in kleur

Naast rood gekleurde kerstpakketten is er ook een groot aanbod in oranje. Toch opzoek naar andere kleuren, neem dan zeker een kijkje bij de paarse kerstpakketten. De kleur bruin is tevens erg populair. Dit heeft te maken met de artikelen die veelal in de bruin gekleurde pakketten zit. Deze pakketten zijn in veel gevallen gevuld met mooie woonaccessoires en dit zijn veelal kleuren die vaak terugkeren in interieurs.

Een rood gekleurd kerstpakket voor man en vrouw

Keuze uit vele rode kerstpakketten

Rood is een voor de hand liggende kleur wanneer u op zoek gaat naar een feestelijk kerstpakket. Wanneer u kiest voor een rood kerstpakket in een passend thema zit u dus altijd goed. Bent u toch op zoek naar net even iets anders? Kerstpakketten Idee heeft nog vele andere kleuren in het assortiment. Zo heeft u keuze uit onder andere de kleuren zwart, zilver, wit, blauw of een mooi oranje kerstpakket. Neem een kijkje tussen de verschillende kleuren en thema's die wij in ons assortiment hebben en vind hét perfecte kerstpakket voor uw medewerkers. Online kerstpakketten kopen doet u hier.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op