Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakketten voor vrouwen

Op de pagina vindt u een uitgebalanceerde collectie kerstpakketten voor vrouwen. De pakketten zijn samengesteld door vrouwen en voor vrouwen. Het aanbod bevat inhoud en kleurstellingen afgestemd op de dames. Doe er uw voordeel mee en shop de mooiste collectie bij Kerstpakketten idee. [NIEUW: Risicoloos Achteraf Betalen].

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Vrouwen
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Goedgevulde kerstpakketten voor vrouwen bestaande uit vrouwelijke artikelen

Een origineel kerstpakket voor dames

De dames kerstpakketten zijn ieder jaar weer een groot succes. De collectie bevat de mooiste artikelen en is online direct te bestellen. Onze pakketten bevatten verschillende mooie luxe producten, waarmee u succesvol uw vrouwelijke personeelsleden kunt bedanken voor hun inzet. De  vrouwen kerstpakketten die u aantreft op Kerstpakketten idee zijn samengesteld door vrouwen. Zij weten immers als geen ander waar een succesvol pakket uit moet bestaan. Heeft u naast vrouwen ook mannen bij u op de vloer werken? Daarvoor hebben wij ook speciaal kerstpakketten voor mannen

Het juiste kerstpakket voor vrouwen kiezen

Een speciaal kerstpakket voor een vrouw vinden hoeft absoluut niet lastig te zijn. Per bedrijf zal het budget per pakket natuurlijk verschillen. Een voordeliger pakket betekent echter niet dat het pakket van mindere kwaliteit is. Alle kerstpakketten zijn vanzelfsprekend van de hoogste kwaliteit, het verschil zit alleen in de grootte of de hoeveelheid producten waaruit het geschenk bestaat. Een kerstpakket voor vrouwen bestaat meestal uit meerdere kleine geschenken gecombineerd met fellere kleuren. Er zijn enkele kleuren die bij vrouwen geliefd zijn, denk hierbij aan witte, gouden en zilveren kerstpakketten. Zo heeft de ontvangster meer dingetjes om uit te pakken.

Kerstpakketten idee maakt het voor u ontzettend makkelijk om het perfecte kerstpakket voor een vrouw te vinden. U kunt filteren op verschillende categorieën. Kies ervoor om zelf een pakket samen te stellen of kies voor een reeds samengesteld pakket. De pakketten die al samengesteld zijn, zijn verdeeld op prijsklassen. U vult het aantal pakketten in dat u nodig heeft en het bestellen is vervolgens heel eenvoudig en snel gebeurd.  

Inhoud van het dames kerstpakket

De dames kerstpakketten zijn veelal gevuld met lichaamsverzorgingsartikelen, wellness alsmede artikelen gericht op gezelligheid en huishouden. Zo zijn er pakketten gericht op wijn en voedsel of op lichaamsverzorging. Een dagje erop uit of een diner voor 2 wordt ook altijd ontzettend gewaardeerd.  

U kunt ook een selectie maken uit het aanbod van hieronder:

  • Kleur Rood
  • Wonen
  • Wellness
  • Wijn
  • Verzorging
  • Chocolade

Dit zijn de meest geliefde productcategorieën en spreken over het algemeen de meeste vrouwen aan. Het zijn namelijk producten die in principe door iedereen gebruikt kunnen worden. U kunt bijvoorbeeld ook een thema bedenken voor de pakketten, zoals bijvoorbeeld de kerstpakketten met wellness thema. Dan kan het pakket bestaan uit heerlijk geurende bad- en doucheproducten, gezichtsmaskers en cosmeticaproducten. Ook onder deze categorie vallen geurkaarsen, badhanddoeken en zelfs wijn. Welke vrouw houdt er namelijk niet van een heerlijk bubbelbad met geurkaarsen, een glaasje wijn en heerlijke chocolade om even lekker te ontspannen? 

Echte dames kerstpakketen met vrouwelijk thema

Neem vrijblijvend contact met ons op

Indien u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Wij doen ons best om al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Wees er vlug bij en bestel uw favoriete vrouwelijk kerstpakket online via onze webshop.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op