Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. Bel onze klantenservice service@kerstpakkettenidee.nl

Populaire landen

Een landen thema is ieder jaar weer erg poplair. Denk aan een Spaans tapas kerstpakket of een Italiaans pizzapakket met een luxe pizarette. De filtermogelijkheid wordt door vele online bezoekers gebruikt om snel en eenvoudig door de vele kerstpakketten heen te klikken. Stel vooraf altijd de vraag welke landen thema's aansluiten bij de wensen van de ontvangers en ga nooit opzoek naar een kerstpakket wat u zelf leuk vindt. Dit is een veelgemaakte fout. Laten we eerlijk zijn, het gaat immers om de ontvangers en zij dienen tevreden gesteld te worden. Bepaal vooraf de criteria waaraan een kerstpakket dient te voldoen en neem dit als basis voor de zoektocht.

Twijfelt u tussen enkele pakketten en kunt u geen keuze maken, gebruik dan de vergelijkingsfunctie. Met deze functie kunnen enkele kerstpakketten langs elkaar gezet worden in een overzicht. Middels dit overzicht kunnen foto's en inhoud van individuele kerstpakketten met elkaar vergeleken worden. Heeft u uiteindelijk een keuze kunnen maken, dan kunt u het wensenlijstje gebruiken om hier het gewenste kerstpakketten te parkeren tot het moment dat u overgaat tot het concreet plaatsen van de kerstpakketten bestelling. Handige functies wanneer u bijvoorbeeld twijfelt tussen meerdere landen thema's.

Heeft u vragen over bepaalde landen thema's neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Onze experts zitten voor u klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Wij zijn bereikbaar via telefoon, live-chat en e-mail.

Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Dé TOP 20 Kerstpakketten Bekijk de twintig populairste kerstpakketten gebaseerd op gebruikersgedrag. Dé toppers uit een collectie van ruim 800 verschillende pakketten. Doe er uw voordeel mee en neem een kijkje! Bekijk de top 20 hier
Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op