Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Hollands kerstpakket aanbod

Nieuwe kerstpakketten aanbod met Hollands thema. Unieke samenstellingen met artikelen en kleuren gerelateerd aan Nederland. Ieder jaar weer razend populair en ook dit jaar weer verkrijgbaar bij Kerstpakketten idee. Bekijk de collectie en bestel eenvoudig online via de webshop.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Landen: Hollands
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Hollandse kerstpakketten gevuld met producten van eigen bodem

Een traditioneel Hollands kerstpakket

Bent u een echte liefhebber van de Nederlandse cultuur en van echte traditionele Hollandse gerechten? Volgt u elke winter het schaatsen en geniet u elke winter weer van een lekker kommetje erwtensoep? En staat bij elke verjaardag het typische snijplankje met de kaasjes en worstjes op tafel? Laat uzelf en uw medewerkers genieten met een echt gezellig Hollands kerstpakket, boordevol inhoud van Nederlandse bodem. De Hollandse kerstpakketten zijn met de grootste zorg samengesteld door ons team van ervaren stylisten. Ieder jaar wordt het Holland thema veelvuldig gekozen, waardoor we mogen stellen dat het een blijvende populariteit onder de kerstpakketten thema's betreft.

Een gezellige Hollandse avond

Kerstpakketten idee heeft de meest traditionele Hollandse producten bij de groothandels geselecteerd en deze weten te vormen tot een Hollands kerstgeschenk. Ga terug in de tijd, ontdek de Hollandse oranje cultuur opnieuw met oer-Hollandse producten en recepten. Het gezellige Hollandse thema kan een leuke verrassing zijn voor het bedrijf. Een tip van Kerstpakketten idee: maak er een gezellige Hollandse avond van, kleed de kantine aan met een gezellig Hollands thema en verras uw werknemers met een mooi Nederlands kerstpakket.

Wat zit er in het oer-Hollands kerstpakket?

Kerstpakketten idee heeft in samenwerking met de groothandels de gezelligste en meest traditionele Hollandse producten geselecteerd en heeft hier oer-hollandse kerstpakketten van samengesteld. De geschenken zijn gevuld met onder andere Hollandse erwtensoep, jam, honing, worst, melk en andere fantastische artikelen. De kerstpakketten bevatten tevens de kleuren rood, wit blauw van Nederland en de doos kan in sommige gevallen voorzien zijn met een opdruk van een Hollandse molen of klompen. Kortom, het unieke thema Holland komt in ieder facet van het kerstpakket terug.

Verschillende thema's binnen het Hollands kerstpakket

Ook de Hollandse kerstpakketten zijn voorzien van de leukste thema's. Vinden uw werknemers schaatsen interessant? Heeft u werknemers die liefhebbers zijn van echte Hollandse bieren? Bij de kerstpakketten kunt u thema's kiezen zoals een Hollands schaatspakket of een Hollands bierpakket. Maak de kerst nóg specialer met de thema's en de desbetreffende pakketten binnen de thema's. Tevens kan er aan de linkerzijde eenvoudig gefilterd worden op kleur. Heeft u veel werknemers uit Polen, dan is het Poolse aanbod wellicht iets voor u. Kortom, bij Kerstpakketten idee vindt u vele landenthema's waarmee u kunt inspelen op de wensen van de ontvangers.

Aanpasbaar naar uw eisen

De pakketten kunnen geheel aangepast worden aan uw huisstijl en regio, het pakket kan zelfs bedrukt worden met het bedrijfslogo. Op die manier heeft u een kerstpakket dat echt aansluit op u en uw werknemers. Uw bedrijf staat dus centraal bij Kerstpakketten idee. Contacteer Kerstpakketten idee en geef uw wensen door, stuur uw bedrijfslogo en wij maken het geschikte kerstpakket voor u en uw werknemers. Let op, want maatwerk is mogelijk vanaf een minimum van 75 stuks.

Leveringen in alle Hollandse provincies

Kerstpakketten idee is een firma die landelijk opereert en dus door heel Holland kerstpakketten levert. Het hoofdkantoor van waaruit alles geregeld wordt bevindt zich in de provincie Limburg. Van daaruit worden alle bestellingen en transporten georganiseerd en ook vindt vanuit hier de klantenservice plaats. Regio's waar we bijvoorbeeld veel kerstpakketten leveren zijn onder andere Utrecht, Groningen en Rotterdam. Hier rijden in het hoogseizoen dagelijk vrachtauto's naartoe om pakketten af te leveren.

Nederlandse kerstpakketten met Hollands thema

Is het Hollandse thema niets voor u?

Zijn de kerstpakketten in het Hollandse thema niets voor u en uw werknemers? Kerstpakketten idee biedt een divers aantal kerstpakketten en thema's aan. Denk bijvoorbeeld eens aan een lekker BBQ of wellness kerstpakket. Voor elke werknemer en werkgever hebben wij iets passend. Zit er echter niets bij? Neem contact op met de klantenservicer van Kerstpakketten idee, wij zullen er alles aan doen om hét geschikte pakket voor u te vinden. Door ons aanbevolen zijn de Spaanse en Mexicaanse kerstpakket collectie

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op