Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Landen: Pools
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Kerstpakketten voor medewerkers uit Polen

Rijkgevulde Poolse kerstpakketten

Deze Poolse kerstpakketten zijn gebaseerd op de smaken van de Poolse arbeider. Een samenstelling van de echte Nederlandse lekkernijen zoals stroopwafels met een aantal gewaardeerde Poolse gerechten. Beter kan de Poolse werknemer het natuurlijk niet hebben. De Poolse keuken is te vergelijken met de Nederlandse en Duitse keuken. Polen houden van veel vlees en soep, en eten verder veel aardappel en kool producten. Vooral varkensvlees is in Polen razend populair. Hiervan worden veelal worsten en hammen gemaakt. Wij hebben ook dit jaar weer ons best gedaan om zoveel mogelijk van deze Poolse lekkernijen in onze pakketten te verwerken. Poolse kerstpakketten zitten ook vol met bruikbare producten voor de Poolse werknemer. Denk hierbij aan tassen of interieur artikelen. Deze komen natuurlijk nooit verkeerd uit. 

Collectie Poolse kerstpakketten

Poolse kerstpakketten hebben een Nederlands tintje. Deze kerstpakketten zijn rijkelijk gevuld door het beste uit 2 werelden. Wilt u een Pools kerstpakket samenstellen naar uw eigen wensen? Dan is dit mogelijk bij een afname van 50 stuks. Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft gaan onze stylisten er meteen mee aan de slag om een zo mooi mogelijk Pools kerstpakket samen te stellen. Hierdoor voelen uw Poolse werknemers zich zeker gewaardeerd.

Aanbod Poolse kerstpakketten met lekkernijen

Kerstpakketten uit andere landen

Door het steeds groter worden van ons assortiment is er een rijk scala aan landen kerstpakketten. Het is soms lastig om aan de wensen van uw werknemers te voldoen. Daarom kunt u een keer een kijkje nemen bij onze andere landen kerstpakketten, zoals Spanje, Italie, Mexico of kies voor een goed uitgerust Belgisch kerstpakket. Deze zijn allemaal goed gewaardeerd en altijd een feest om te geven en om te ontvangen. Door deze kerstpakketten kunnen uw werknemers kennis maken met verschillende keuzes. Laat ze eens een lekkere paella schotel maken middels de ingredienten van een Spaans kerstpakket of een heerlijke pasta op tafel toveren door te kiezen voor een kerstpakketten met ingredienten uit Italie. Of liever een avondje op de bank met een Belgisch bierpakket? Alles is mogelijk bij Kerstpakketten idee!

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op