Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Landen: Belgie
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Kerstpakketten geleverd in Belgie bij de bedrijven

Traditionele Belgische kerstpakketten

Bent u een echte liefhebber van de lekkernijen uit België? Een lekker koud Belgisch biertje, of een stuk Belgische chocolade? Dan bent op deze pagina het goede adres. Laat uzelf en uw werknemers deze winter genieten van al het lekkers wat België te bieden heeft. De Belgische kerstpakketten zijn met zorg samengesteld, boordevol rode inhoud van Belgische bodem. Indien u twijfelt tussen een aantal pakketten, kunt u gemakkelijk de vergelijker gebruiken. Deze Belgische kerstpakketten zijn samengesteld voor mannen en voor vrouwen. 

Kerstpakketten leveren in België

Wilt u uw kerstpakketten graag laten leveren in België? Dan bent u bij Kerstpakketten idee aan het juist adres. Al jaren levert Kerstpakketten idee ook in België.  Uw kerstpakketten kunnen hierdoor door onze transporteurs zeer snel geleverd worden in België. Mocht u dus een kerstpakket vinden wat u aanstaat, gaat dit dus geen probleem geven.

Uw Belgische kerstpakket op maat

Toch niet gevonden waar naar u opzoek bent? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om de kerstpakketten op maat te laten samenstellen bij een minimale afname van 75 stuks. U kunt kiezen uit uw favoriete producten van Belgische bodem. Wanneer u deze heeft doorgegeven, zal er een foto worden gemaakt van het Belgische kerstpakket en naar u worden doorgestuurd. Uiteraard kan er altijd nog gewijzigd worden. 

Een thema uit een ander land?

Kerstpakketten idee is rijk aan verschillende landenthema's. Zo proberen wij ieder jaar de wensen van de ontvangers te vervullen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze Oosterse kerstpakketten. Dit zijn geschenken met een Aziatisch thema en bevatten bijvoorbeeld een wokpan en ingredienten uit de Aziatische keuken. Daarnaast zijn er ook andere populaire landenthema's zoals Pools of Mediterraans. De Mediterraanse kerstpakketten collectie is relevant aan de Mediteraanse keuken, denk hierbij aan Spanje en Italia. Tevens hebben we een uitgebreid aanbod Poolse geschenkpakketten. Deze collectie is tot stand gekomen vanuit de toenemende vraag uit de markt.

De meest originele kerstpakketten bestaande uit Belgisch bier

Vragen?

Indien u vragen heeft over onze Belgische kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zijn helpen u met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495-84 32 42. 

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete Belgische kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op