Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Uitgebreide Oosterse kerstpakketten collectie

Oosters koken en genieten

Ook tijdens de kerstdagen is wokken erg populair. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de Oosterse collectie van Kerstpakketten idee. De pakketten waren afgelopen jaar razend populair. Dit is dan ook de reden dat dit populaire Oosterse thema ook dit jaar weer te bewonderen is in onze kerstpakketten webshop.

In de Oosterse wereld is wokken één van de meest gebruikte technieken om eten te bereiden. Het bereiden van gerechten gaat gepaard met veel kruiden en is daarom in de meeste gevallen dan ook erg pittig. In China, India en Japan eet men standaard met stokjes. Ook deze stokjes vindt u terug in de Oosterse kerstpakketten van Kerstpakketten idee. De kleurstelling is vaak groen of geel en typeert de inhoud van de gerechten. Denk hierbij aan groente, gezond en kruiden.   

De Oosterse kerstpakketten zijn samengesteld uit A-merk artikelen. Bekende merken uit de Oosterse keuken zijn onder andere Conimex, Go-Tan en bekende artikelen uit de Oosterse keuken zijn onder andere mihoen, kroepoek, bami, nasi goreng, noedels en sushi. Doorzoek de online winkel en bestel uw kerstpakket eenvoudig online via de webshop.

Kenmerken van Oosterse kerstpakketten

Oosterse kerstpakketten worden getypeerd met enkele terugkomende kenmerken. Deze kenmerken worden hieronder overzichtelijk weergegeven middels een opsomming:

  • Pittig & heet
  • Gekruid
  • Wokken
  • Soja
  • Kleur groen
  • Eten met stokjes
  • Voor zowel heren als dames

Oosters kerstpakket laten samenstellen?

Heeft u zelf een Oosters kerstpakket in gedachten en kunt u deze niet vinden in onze uitgebreide kerstpakketten collectie? Niet getreurd, wij van Kerstpakketten idee bieden de mogelijkheid om uw wensenlijstje door te sturen, waarna onze stylisten aan de slag gaan met het maken van enkele Oosterse kerstpakket voorstellen. Onze experts trachten de exotische Aziatische tinten en mysterieuze culturen die het mooie Oosten te bieden heeft te verwerken in luxe Oosterse kerstpakketten. Heeft u veel medewerkers uit Polen in dienst, dan adviseren wij om een kijkje te nemen in onze Poolse kerstpakketten assortiment.

Online kopen van een luxe oosters kerstpakket

Vragen, hulp nodig of onduidelijkheden?

Adviseren, hulp bieden en onduidelijkheden wegnemen zijn de kerntaken van onze klantenservice. Zij staan dan ook altijd voor u klaar via e-mail, telefoon, chat en Facebook. Twijfelt u ergens over, naam dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze supportlijn is actief op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Het team van Kerstpakketten idee wenst u veel succes bij de zoektocht door de mooiste Oosterse kerstpakketten van Nederland. Bekijk ook eens alle kerstpakketten uit Holland of een fantastisch landenthema als Mediterraans.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op