Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Landen: Mediterraans
Sorteren op:
Mediterraans kerstpakket om 's avonds lekker te genieten

Lekkernijen uit een mediterraans kerstpakket

Met een Mediterraans kerstpakket brengt u de warme zuidelijke zon in huis tijdens de koude kerstdagen. De kerstpakketten collectie van Kerstpakketten idee zit bomvol met heerlijke lekkernijen uit Spanje en Italië. Al deze etenswaren worden met passie, smaak en liefde bereid in deze zuidelijke landen. Proef bijvoorbeeld de heerlijke Italiaanse pasta pakketten, die vol zitten met de lekkerste pasta en olies uit het land in de vorm van de laars. De Spaanse kerstpakketten bevatten delicatessen zoals tapas, tapenades en andere heerlijke ingrediënten om de Spaanse keuken mee in huis te halen. Met elk land uit Zuid-Europa haalt  kwalitatieve lekkernijen in huis. Zo weet u zeker dat u medewerkers heerlijk de kerst in gaan. Het traditionele kerstpakket, de kartonnen doos gevuld met etenswaar is nog altijd razend populair. En wat is nou beter dan dat deze etenswaren uit de Spanje en Italië komen? Italië en Spanje zijn natuurlijk populaire vakantie landen voor de Nederlanders, en wat is nou beter dan tijdens deze koude dagen even terug te denken aan de zomervakantie.

Spaans én Italiaans kerstpakket?

Als werkgever wilt u met Kerstmis natuurlijk wel de waardering naar uw werknemers uiten. Een kleine moeite maar een groot gebaar! Wilt u graag een Italiaans kerstpakket met etenswaren uit het mooie Italie? Dan kunt u eenvoudig gebruik maken van de filteroptie! Door de filteroptie bij het menu kunt u filteren tot u uw favoriete mediterraanse kerstpakket heeft gevonden. U kunt hier onder andere filteren op prijs, artikel en inhoud. Wanneer u ook nog wensen heeft aan het kerstpakket, kunt er ook voor kiezen om op maat kerstpakketten te laten maken bij een minimale afname van 100 stuks. Wanneer u uw voorkeuren door geeft aan onze stylisten, gaan zij er direct hard mee aan de slag om uw perfecte kerstpakket samen te stellen. Binnen enkele dagen vindt u een foto van het kerstpakket bij uw offerte. Het maakt verder niet uit welk budget u heeft, alle producten zijn van uitstekende kwaliteit. Hoe meer budget, hoe groter de omvang van het kerstpakket vaak wordt. Naast de Mediterraanse collectie hebben we ook een aanbod uit onder andere de landen Mexico, Belgie of Polen.

Overzicht van alle mediterraanse kerstpakketten

Vragen over onze pakketten

Wij wensen u veel plezier tijdens het bekijken van ons ruime aanbod mediterraanse kerstpakketten en zien uw bestelling graag tegemoet. Mocht u vragen hebben over onze kerstpakketten, aarzel dan en neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u tevens ook graag van advies inzake een mediterraans kerstpakket!

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op