Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Het Italiaans kerstpakket

Het Italiaans kerstpakket is reeds jaren enorm populair. Dit is de reden dat wij de beste Italiaanse kerstpakketten voor u geselecteerd hebben en in een overzicht hebben gezet. De pakketten zijn voorzien van luxe Italiaanse artikelen en accessoires en zijn eenvoudig online te bestellen.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Landen: Italiaans
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een Italiaans kerstpakket online bestellen op Kerstpakkettenidee.nl

Een subliem Italiaan kerstgeschenk

Heeft u de wens om Italiaanse kerstpakketten in Nederland te laten bezorgen, maar u weet niet hoe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij van Kerstpakketten idee bieden u een brede collectie kerstpakketten uit Italië aan. Indien u graag informatie wilt ontvangen over een Italiaans kerstpakket, helpen wij u graag met ons assortiment. Ook zijn we tot uw dienst met het personaliseren van uw Italiaans pakketje. Verder leiden we u graag door het aankoopproces en staan we natuurlijk klaar voor eventuele vragen en onduidelijkheden.

Verse Italiaanse kerstpakketten

Wanneer u aan Italië denkt, dan vliegen verschillende woorden door het hoofd: voetbal, vakantie en natuurlijk de Italiaanse keuken. Denk bijvoorbeeld aan pasta, pizza, olijven en ham. Door goede samenwerkingen kunnen wij u aan een Italiaans kerstpakket helpen dat de lekkernijen uit Italië bevat. Dit pakket bestaat uit de volgende artikelen op onze website: broodjes, fruit, wijn, koekjes, broodstengels, pasta en serranoham maar ook sterke drank zoals echte limoncello. Dit uiteraard in de meeste gevallen gecombineerd met de beste wijnen en champagnes uit Italië.

Wees de kenner uit Italië

Op Kerstpakketten idee heeft u niet alleen de kans om een standaard Italiaans kerstpakket te kopen. Wij bieden u namelijk ook de mogelijkheid om uw eigen maatwerk kerstpakket samen te stellen. Indien dit de voorkeur heeft dan vragen wij u vriendelijk om ons maatwerk formulier, welke te bereiken is via ons hoofdmenu, zo specifiek mogelijk in te vullen. Onze stylisten assembleren op basis van uw wensen de mooiste Italiaanse kerstpakketten. Deze voorstellen worden uitgewerkt in de vorm van fotomateriaal in combinatie met een overzicht van de inhoud.

Op z'n Italiaans shoppen

Bekijk eenvoudig vanuit uw luie stoel onze Italiaanse kerstpakketten en bestel ze online via de innovatieve webshop van Kerstpakketten idee. Geef het adres en de gewenste leverdatum in onze transportafdeling zorgt voor een keurige en tijdige levering van de mooiste Italiaanse kerstpakketten.

Neem ook eens een kijkje bij de andere landen

Kerstpakketten Idee is rijk aan verschillende landen thema's. Alle landen kerstpakketten kenmerken zich aan  de overheerlijke gerechten uit dat specifieke land. Denk hierbij aan Spaans, Oosters, Pools of bijvoorbeeld Hollands. Zo is ieder kerstpakket weer een feestje! De Mexicaanse kerstpakketten zijn dit jaar erg populair en heeft te maken met de geweldige Mexicaanse keuken. Het eten is in de regel ietswat pittiger en dat spreekt de mensen tegenwoordig wel aan. Ons afzetgebied is groter dan enkel Nederland, zo leveren wij ook bij onze Belgische buren. Kortom, ook bedrijven uit Belgie kunnen bij ons mooie kerstpakketten bestellen.

Webshop voor aanschaf Italiaanse kerstpakketten

Meer informatie of advies?

Indien u vragen heeft over een van onze Italiaanse kerstgeschenken dan staan we u graag van dienst. U heeft de mogelijkheid om van maandag tot en met vrijdag contact met onze klantenservice op te nemen. Zij kunnen met u chatten en zij zullen zelfs met u meedenken voor het beste Italiaanse kerstpakketje. Tot slot wensen wij u veel succes met uw zoektocht.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op