Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu

Voor personeel en relaties

Kerstmarkt organiseren voor personeel en relaties

Vanaf 1000 medewerkers is het mogelijk om door ons een onvergetelijke kerstmarkt te laten organiseren voor uw bedrijf. Creëer en beleef een onvergetelijke kerst en zet alle medewerkers op een voetstuk, onder het genot van kerstshoppen, een hapje en een drankje!

Kerstmarkt organiseren

Ontzorging, alles op maat en niemand wordt vergeten

Ontzorging en maatwerk, dat is waar wij ontzetten goed in zijn. Wij streven naar een optimale beleving en een uiterst hoge mate van tevredenheid. Zelfs aan de medewerkers die niet naar de kerstmarkt kunnen komen wordt gedacht. Deze zullen wij achteraf alsnog verrassen, waardoor niemand wordt vergeten!

Heeft u de mogelijkheid om een onvergetelijke markt bij u op locatie te organiseren, dan is dat uiteraard een optie. Mocht dat niet het geval zijn dan kunnen we in samenspraak overleggen om de kerstmarkt op een externe locatie te organiseren.

Maak een afspraak
Een leuke zakelijke kerstmarkt organiseren op locatie

Gezellig shoppen op een persoonlijke kerstmarkt

Op de afgesproken locatie komen kerstkraampjes te staan en de ruimte wordt volledig omgedoopt tot een gezellig kerstdorp. De kersthuisjes bevatten uiteenlopende thema's die we in samenspraak met elkaar afstemmen, denk bijvoorbeeld aan koken, reizen, food, wellness, wonen, wijn etc etc. Elk kraampje is uitgerust met geschenken en cadeaus die passen bij het betreffende thema. Ieder personeelslid krijgt een leuke shopper en kerstcoins en kan gaan shoppen op basis van een puntensysteem. Als aanvulling kan de kerstmarkt eventueel aangevuld worden met een kerstman, een tekenaar of een photobooth waar u en uw collega's leuke foto's kunnen (laten) maken. Kortom, het volledige programma is in samenspraak met elkaar af te stemmen.

Maak een afspraak
Onvergetelijke kerstmarkt voor bedrijven, personeel en relaties

Een inhouse kerstmarkt maakt indruk

Iedereen verrassen en verblijden is een hele opgave en laat dat nu net één van de redenen zijn waarom een in stijl ingerichte kerstmarkt zo populair is. Een markt biedt vele voordelen, waardoor er een ontzettend hoge mate van tevredenheid gecreëerd wordt.

Wij bieden onze diensten aan vanaf een minimum van 1000 personeelsleden. Ons ervaren team heeft veel ervaring in organiseren en alles is bespreekbaar. Heeft u een speciale wens of gedachten? Neem contact met ons op en vul het formulier in op deze pagina. Onze specialisten van de afdeling kerstmarkten nemen spoedig contact met u op.

Maak een afspraak

Een sfeerimpressie van onze kerstmarkten:

B2B kerstmarkten Kerstmarkt organiseren Kerstmarkt opzetten Kerstmarkt voor werknemers Kerstmarkt voor bedrijven
Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Organiseren jullie kerstmarkten voor bedrijven?

Ja, wij organiseren kerstmarkten voor bedrijven waar het personeel zelf leuke cadeaus kan gaan shoppen. In samenspraak organiseren we een onvergetelijke middag of avond.

Hebben jullie ervaring in het organiseren van een kerstmarkt?

Ja, wij hebben reeds voor veel bedrijven een kerstmarkt georganiseerd, met als resultaat een hoge tevredenheid onder het personeel.

Ontzorgen jullie ons volledig in de organisatie?

Ja, desgewenst trekken wij al het werk naar ons toe en ontzorgen wij jullie volledig.

Wat zijn de kosten?

Het kostenplaatje is afhankelijk van de omvang en de wensen. Vul geheel vrijblijvend het formulier in op onze website en onze specialisten nemen spoedig contact met u op.

Hier wil ik meer over weten... Kerstmarkt voor het bedrijf
Aanvraag versturen
Let op: Mogelijk vanaf 1000 medewerkers.
Klanten over ons We worden door 426+ klanten gemiddeld beoordeeld met een 9.0! Bekijk alle beoordelingen
Een pakket met hoge attentiewaarde

Kerstpakketten idee is een bedrijf met veel ervaring en dat hebben we meteen gemerkt tijdens ons bezoek aan deze grote en geweldige showroom. Graag willen wij de stylisten nogmaals bedanken voor de gastvrijheid en ons onvergetelijke kerstpakket.

9 / 10
Cross Internet
Prachtige showroom

Via de webshop een showroom bezoek ingepland met Kerstpakketten idee. Met grote verbazing hebben wij onze ogen uitgekeken en genoten van het fantastische ontvangst en de expertise waarmee ons kerstpakket tot stand kwam.

10 / 10
HB Logistiek
Verrassend mooi

We hebben een onvergetelijke dag gehad in jullie showroom. Jullie verstaan het vak en dat heeft geresulteerd in een mooi pakket waarmee we ons personeel hebben verrast. Tot volgend jaar!

10 / 10
Hypotheken Unie
Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op