Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Overig: Kerstmarkt
Sorteren op:

De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
Een onvergetelijke kerstmarkt organiseren bij u op locatie

Ontzorging, alles op maat en niemand wordt vergeten

Ontzorging en maatwerk, dat is waar wij ontzetten goed in zijn. Wij streven naar een optimale beleving en een uiterst hoge mate van tevredenheid. Zelfs aan de medewerkers die niet naar de kerstmarkt kunnen komen wordt gedacht. Deze zullen wij achteraf alsnog verrassen, waardoor niemand wordt vergeten!

Heeft u de mogelijkheid om een onvergetelijke markt bij u op locatie te organiseren, dan is dat uiteraard een optie. Mocht dat niet het geval zijn dan kunnen we in samenspraak overleggen om de kerstmarkt op een externe locatie te organiseren.

Gezellig shoppen op een persoonlijke kerstmarkt

Op de afgesproken locatie komen kerstkraampjes te staan en de ruimte wordt volledig omgedoopt tot een gezellig kerstdorp. De kersthuisjes bevatten uiteenlopende thema's die we in samenspraak met elkaar afstemmen, denk bijvoorbeeld aan koken, reizen, food, wellness, wonen, wijn etc etc. Elk kraampje is uitgerust met geschenken en cadeaus die passen bij het betreffende thema. Ieder personeelslid krijgt een leuke shopper en kerstcoins en kan gaan shoppen op basis van een puntensysteem. Aansluitend kan er een feestavond georganiseerd worden met muziek, een hapje en een drankje. Kortom, het volledige programma is in samenspraak met elkaar af te stemmen.

Kerstmarkt voor personeel en relaties met de leukste cadeaus

Een inhouse kerstmarkt maakt indruk

Iedereen verrassen en verblijden is een hele opgave en laat dat nu net één van de redenen zijn waarom een in stijl ingerichte kerstmarkt zo populair is. Een markt biedt vele voordelen, waardoor er een ontzettend hoge mate van tevredenheid gecreëerd wordt.

Wij bieden onze diensten aan vanaf een minimum van 1000 personeelsleden. Ons ervaren team heeft veel ervaring in organiseren en alles is bespreekbaar. Heeft u een speciale wens of gedachten? Neem contact met ons op en vul het formulier in op deze pagina. Onze specialisten van de afdeling kerstmarkten nemen spoedig contact met u op.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Organiseren jullie kerstmarkten voor bedrijven?

Ja, wij organiseren kerstmarkten voor bedrijven waar het personeel zelf leuke cadeaus kan gaan shoppen. Deze dag/ avond kan desgewenst aangevuld worden met een muziekavond, heerlijk eten en drinken.

Hebben jullie ervaring in het organiseren van een kerstmarkt?

Ja, wij hebben reeds voor veel bedrijven een kerstmarkt georganiseerd, met als resultaat een hoge tevredenheid onder het personeel.

Ontzorgen jullie ons volledig in de organisatie?

Ja, desgewenst trekken wij al het werk naar ons toe en ontzorgen wij jullie volledig.

Wat zijn de kosten?

Het kostenplaatje is afhankelijk van de omvang en de wensen. Vul geheel vrijblijvend het formulier in op onze website en onze specialisten nemen spoedig contact met u op.

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op