Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu

Kerstmarkt organiseren voor het personeel

Ben je op zoek naar een uniek kerstevenement voor je personeel? Wij organiseren een onvergetelijke kerstmarkt voor jouw bedrijf. Ervaar de gezelligheid van een sfeervolle kerstmarkt en ontdek de gezellige kerstkraampjes waar je medewerkers onder het genot van een hapje en drankje zelf hun kerstpakket samenstellen. Onze ervaren kerstmarkt stylisten toveren je bedrijfslocatie of een geschikte externe locatie om tot een unieke Christmas fair vol gezelligheid, kerstshoppen met je collega's, feestelijk entertainment en winterse kerstdecoratie. 

Kerstmarkt organiseren

Wat maakt onze kerstmarkten uniek?

Ontzorging en maatwerk, dat is waar wij ontzetten goed in zijn. De locatie, catering, kerstkraampjes en sfeer; Kerstpakketten Idee ontzorgt je volledig en organiseert een onvergetelijke kerstmarkt voor je personeel en zakelijke relaties. Wij creëren een unieke winterse beleving waarbij je collega's gezellig samen kunnen shoppen en hun eigen kerstpakket kunnen samenstellen. Ook aan de medewerkers die niet naar de kerstmarkt kunnen komen wordt gedacht. Deze zullen wij achteraf alsnog verrassen, waardoor niemand wordt vergeten!

Samen met jou kiezen we de perfecte locatie voor het kerstevent. Heb je zelf een geschikte locatie, zoals een magazijn of een grote parkeerplaats? Dan organiseren wij de kerstmarkt op jullie bedrijfslocatie. Is dit niet mogelijk? Dan kiezen we in samenspraak een sfeervolle externe locatie. Liever een online kerstmarkt? Ook dat kan! Onze kerstmarktspecialisten denken met je mee en zetten alles op alles om een betoverende kerstmarkt voor jouw bedrijf te organiseren.

Maak een afspraak
pop-up kerstmarkt op locatie

Zelf het kerstpakket samenstellen

Op basis van jouw wensen organiseren we een pop-up kerstmarkt in winterse sferen, compleet met gezellige kersthuisjes, kerstentertainment, warme hapjes en drankjes, kerstbomen en natuurlijk volop kerstverlichting. Het personeel krijgt een warm welkom en wordt geregistreerd door onze hostess. Op basis van het door jullie vastgestelde budget krijgen de medewerkers kerstcoins waarmee zij samen met hun collega's kunnen shoppen. Middenin de authentieke kerstmarkt stellen je medewerkers zelf hun kerstpakket samen met keuze uit een toonaangevend aanbod van kerstgeschenken. Wij stemmen desgewenst het aanbod af op het personeel voor een persoonlijke ervaring. Denk aan kerstcadeaus voor mannen en vrouwen, wijnen, MVO cadeaus, streekproducten technische gadgets en nog veel meer thema's. Het is uiteraard ook mogelijk om te doneren aan het goede doel op onze kerstmarkten. Het goede doel wordt van tevoren bepaald. Profiteer dus van compleet maatwerk voor een gepersonaliseerde pop-up kerstmarkt voor je personeel. 

Maak een afspraak
kerstmarkt met traditie op locatie organiseren personeelsfeest kerst

Een kerstmarkt voor bedrijven organiseren

Kerstpakketten Idee is een specialist op het gebied van kerstmarkten voor bedrijven organiseren. Je kunt dan ook rekenen op een strakke organisatie, complete ontzorging en een adembenemende sfeer. Wil jij een kerstmarkt laten organiseren voor je personeel? Dit is hoe het werkt: 

  1. Samen met jou bespreken we je wensen, beschikbare locatie, de gewenste datum en het budget. Onze kerstmarkt professionals maken een ontwerp voor de kerstmarkt en nemen het plan met je door. De persoonlijke uitnodigingen worden verzonden naar de gelukkige uitgenodigden. 
  2. We gaan van start met de kerstmarkt organiseren voor je bedrijf en komen de kerstmarkt locatie omtoveren tot een winter wonderland met feestelijke kerstversieringen. De kerstkraampjes worden sfeervol ingericht om een magisch kerstdorp te creëren.
  3. Het kerstevenement is begonnen! Je collega's worden voorzien van kerstcoins en een shopper. Nu is het tijd voor je gasten om de kerstmarkt te ontdekken en te shoppen bij de diverse marktkraampjes. Eventueel zijn catering en entertainment geregeld om de kerstmarkt voor je personeel nog onvergetelijker te maken.
  4. De kerstmarkt zit er alweer op. Maar wij zijn nog niet klaar! Wij bouwen de kerstmarkt uiteraard na afloop weer af. Tevens bespreken we het evenement met je en vernemen we graag eventuele verbeterpunten. Kon niet iedereen aanwezig zijn?  Wij verzenden de verrassingspakketten direct.

Kerstgeschenken

Samen kiezen we voor de perfecte locatie – op de bedrijfslocatie, een externe locatie of online. Onze kerstmarkt specialisten vertalen je wensen naar een exclusieve kerstmarkt beleving met authentieke kerstkraampjes op een sfeervol kerstplein. Bij de kersthuisjes stellen de medewerkers zelf hun kerstpakket samen met keuze uit verscheidene thema's, zoals wellness, wijn, koken, reizen, donaties aan een goed doel en nog veel meer. Elk kraampje is uitgerust met geschenken en cadeaus die passen bij het betreffende thema. Ieder personeelslid krijgt een leuke shopper en kerstcoins en kan gaan shoppen op basis van een puntensysteem. 

Catering

Een kerstmarkt is niet compleet zonder heerlijk warm eten en drinken. Daarom verzorgen wij een feestelijke catering met de lekkerste kersthapjes en drankjes. Denk aan traditionele kerstmarkt lekkernijen, zoals warme chocolademelk, glühwein en bratwurst. Zo genieten je collega's van een gezellige kerstborrel tijdens het shoppen en sluiten jullie samen het eind van het jaar goed af. 

Entertainment

Wat een kerstmarkt zo bijzonder maakt is natuurlijk de ervaring van samen shoppen en samen genieten. Wissel dus het traditionele kerstpakket in voor een dag vol exclusieve belevingen die speciaal gekozen zijn voor jouw personeel. Wij vullen desgewenst de kerstmarkt aan met feestelijk entertainment. Laat samen met je collega's een leuke foto maken in een photobooth, laat een portret maken door een professionele tekenaar, dans mee met live muziek van een DJ of ontmoet de kerstman in levenden lijve. De catering en het entertainment zijn geheel op maat beschikbaar. 

Waarom kiezen voor een kerstmarkt?

Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke jaarafsluiting? Dan is een kerstmarkt voor jouw bedrijf het antwoord. Laat de zoektoch naar het perfecte kerstpakket voor je collega's varen en geniet in een ongedwongen sfeer van een authentieke kerstmarkt, exclusief voor jouw medewerkers. 

  • Stel zelf het kerstpakket samen: met een shopper en kerstmunten in de hand kiezen je collega's uit allerlei verschillende thema's en feestelijke houten kersthuisjes de geschenken die hen met kerst het gelukkigst maak. 
  • Complete ontzorging: Desgewenst ontzorgen wij je volledig, zodat je je alleen hoeft te focussen op het kerstevent. Werk je juist liever met ons samen om een kerstmarkt te organiseren die compleet op maat is ontworpen voor jouw personeel? Dan toveren onze specialisten jouw wensen om tot een een persoonlijke kerstmarkt die indruk maakt.
  • Uniek concept: Geef je collega's meer dan een kerstpakket met een kerstmarkt voor bedrijven. Of je nu kiest voor een fysieke kerstmarkt of een digitale kerstmarkt, je gasten vieren de kerstborrel in stijl met dit unieke concept.
  • Een kerstmarkt die past bij jouw personeel: Laat je je kerstmarkt organiseren door Kerstpakketten Idee? Dan heb je volop mogelijkheden voor de invulling van de kersmarkt. Maak de ervaring compleet met zalige catering en buitengewoon entertainment. Onze experts zitten vol met kerstmarkt ideeën om jouw kerst fair uniek en persoonlijk in te richten. Heb je zelf al ideeën? Dan denken wij graag met je mee over de mogelijkheden.
  • Afwezige collega's worden niet vergeten: Is niet iedereen beschikbaar? Geen probleem! Je afwezige collega's ontvangen na afloop van de zakelijke kerstmarkt een verrassingspakket, zodat iedereen een kerstpakket ontvangt. De kerstmarkt wordt voor iedereen in je bedrijf georganiseerd en dat betekent dat alle medewerkers worden betrokken.

Is het mogelijk om de kerstmarkt online te organiseren?

Absoluut! Onze online kerstmarkt bij Kerstpakketten Idee zorgt voor een vlotte en gezellige ervaring, waarbij gemak en plezier voorop staan. Een online kerstmarkt, ook wel bekend als een digitale kerstmarkt of virtuele kerstmarkt, is een innovatieve manier om de kerstsfeer naar het comfort van je eigen huis of kantoor te brengen. Het is de perfecte oplossing om je team te verbinden en iedereen de kans te geven om in een persoonlijke, digitale omgeving hun kerstgeschenken uit te zoeken. Ons digitale platform transformeert de manier waarop je team kerst viert, door iedereen uit te nodigen in een virtuele wereld vol met feestelijke kraampjes. Hier kunnen jouw medewerkers op hun gemak hun favoriete kerstgeschenken uitkiezen.

Een online kerstmarkt is simpel en toegankelijk voor je collega's. Jouw teamleden loggen in op ons gebruiksvriendelijke platform en stappen een wereld vol feestelijke keuzes binnen. Zonder de drukte van een traditionele markt kunnen ze op hun eigen tempo door de digitale kraampjes struinen, elk gevuld met unieke cadeaus. Het is net als een echte kerstmarkt, maar dan comfortabel vanuit huis!

En het wordt nog beter. Op onze virtuele kerstmarkt krijgt iedereen de kans om hun perfecte kerstpakket samen te stellen. De keuzes zijn eindeloos, van heerlijke delicatessen tot ontspannende wellness-producten. Zo krijgt iedereen iets speciaals dat echt bij hen past. Een online kerstmarkt organiseren is meer dan een unieke manier om een cadeau te kiezen; het is een ervaring die laat zien hoeveel je jouw team waardeert, allemaal met een paar muisklikken.

Doneren aan goede doelen op de kerstmarkt voor bedrijven

Jouw bedrijf en personeel heeft het hart op de juiste plaats, en dat komt tot uiting tijdens de kerstperiode. Op jouw kerstmarkt staat er altijd een goede doelen pot. Bij het organiseren van de kerstmarkt voor bedrijven bepalen we desgewenst in samenspraak vooraf aan welk goed doel er gedoneerd kan worden op de kerstmarkt, zodat elke bijdrage een gerichte impact heeft.

Terwijl je medewerkers genieten van de warme sfeer en hun favoriete geschenken uitkiezen, biedt de goede doelen pot hen de kans om iets terug te geven. Het is een prachtige manier om de ware spirit van de feestdagen te omarmen, waarbij delen en zorgen voor elkaar centraal staan. Zo wordt jouw kerstmarkt niet alleen een plek van feestelijke vreugde, maar ook van betekenisvolle bijdragen.

Een unieke kerstpakkettenmarkt voor jouw medewerkers

Het organiseren van een kerstpakkettenmarkt door Kerstpakketten Idee transformeert de traditionele kerstviering in een dynamisch, interactief evenement, waardoor je personeel een echt unieke en persoonlijke ervaring beleeft. Van het zorgvuldig samenstellen van hun eigen kerstpakketten in een sfeervol kerstdorp tot het genieten van heerlijk eten, drankjes en entertainment, elk aspect van de kerstmarkt is ontworpen om een onvergetelijke kerstsfeer te creëren. Met complete ontzorging en maatwerk zorgen onze specialisten ervoor dat jouw kerstpakkettenmarkt naadloos aansluit bij de wensen en behoeften van jouw personeel en relaties, terwijl ieder detail, van locatie tot cadeaukeuze, met precisie wordt uitgevoerd. Kies voor een kerstmarkt van Kerstpakketten Idee in 2024 en zorg voor een feestelijke afsluiting van het jaar, waar nog lang over nagepraat zal worden.

Wij bieden onze diensten aan vanaf een minimum van 1000 personeelsleden. Ons ervaren team heeft veel ervaring in organiseren en alles is bespreekbaar. Heb je een speciale wens of gedachten? Neem contact met ons op en vul het formulier in op deze pagina. Onze specialisten van de afdeling kerstmarkten nemen spoedig contact met je op.

Maak een afspraak

Een sfeerimpressie van onze kerstmarkten:

B2B kerstmarkten Kerstmarkt organiseren Kerstmarkt opzetten Kerstmarkt voor werknemers Kerstmarkt voor bedrijven
Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Organiseren jullie kerstmarkten voor bedrijven?

Ja, wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van unieke kerstmarkten voor bedrijven. Wij toveren jouw bedrijfslocatie of een gekozen externe locatie om tot een sfeervolle kerstmarkt, compleet met kerstkraampjes, winterse decoratie, en feestelijk entertainment.

Hebben jullie ervaring in het organiseren van een kerstmarkt?

Zeker, wij hebben ruime ervaring in kerstmarkten organiseren voor personeel. Ons team van kerstmarkt stylisten is bedreven in het creëren van authentieke kerstervaringen en weet precies hoe ze een magische en onvergetelijke kerstsfeer kunnen neerzetten voor jouw bedrijf.

Ontzorgen jullie ons volledig in de organisatie?

Absoluut, wij bieden complete ontzorging. Van de planning en uitvoering tot de styling en de afbouw, wij nemen alle aspecten van de organisatie voor onze rekening. Hierdoor kun jij je volledig concentreren op het genieten van de kerstmarkt samen met je collega's.

Wat zijn de kosten?

Wij bieden maatwerk oplossingen, en daardoor variëren de kosten afhankelijk van jouw specifieke wensen en behoeften. De kosten worden bepaald door verschillende factoren zoals de grootte van de kerstmarkt, de gekozen locatie, het aantal medewerkers, de gewenste kerstgeschenken, en eventuele extra diensten zoals catering en entertainment. Wij werken nauw met je samen om een betoverende kerstmarkt te organiseren die past binnen jouw budget. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gedetailleerde en vrijblijvende offerte, afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Hier wil ik meer over weten... Kerstmarkt voor het bedrijf
Aanvraag versturen
Let op: Mogelijk vanaf 1000 medewerkers.
Klanten over ons We worden door 593+ klanten gemiddeld beoordeeld met een 9.1! Bekijk alle beoordelingen
Een pakket met hoge attentiewaarde

Kerstpakketten idee is een bedrijf met veel ervaring en dat hebben we meteen gemerkt tijdens ons bezoek aan deze grote en geweldige showroom. Graag willen wij de stylisten nogmaals bedanken voor de gastvrijheid en ons onvergetelijke kerstpakket.

9 / 10
Cross Internet
Prachtige showroom

Via de webshop een showroom bezoek ingepland met Kerstpakketten idee. Met grote verbazing hebben wij onze ogen uitgekeken en genoten van het fantastische ontvangst en de expertise waarmee ons kerstpakket tot stand kwam.

10 / 10
HB Logistiek
Verrassend mooi

We hebben een onvergetelijke dag gehad in jullie showroom. Jullie verstaan het vak en dat heeft geresulteerd in een mooi pakket waarmee we ons personeel hebben verrast. Tot volgend jaar!

10 / 10
Hypotheken Unie
Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie