Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Gele kerstpakketten overzicht

Gele kerstpakketten zijn stralend, vrolijk en zitten vol met prachtige gele artikelen. Uw personeel goed verrassen doet u met een geel kerstpakket van Kerstpakketten idee. Bekijk de verschillende thema's en kies het gele kerstpakket dat bij uw medewerkers past en bestel deze eenvoudig en snel online!

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Kleur: Geel
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Bekijk het overicht en bestel een geel kerstpakket online

Gele kerstpakketten bestellen

Wilt u graag een geel kerstpakket aan uw medewerkers schenken? Neem dan vooral eens een kijkje tussen het aanbod kerstpakketten van Kerstpakketten idee. Ieder jaar is er weer een ruime collectie aan gele kerstpakketten die stuk voor stuk verschillen van inhoud. Zo is er voor iedereen een prachtig geel kerstpakket beschikbaar met artikelen die helemaal bij hem of haar passen. Maak een keuze uit het ruime aanbod gele kerstpakketten en bestel uw kerstpakketten op tijd.

De leukste gele artikelen

Een geel kerstpakket bestaat natuurlijk uit een variatie aan gele artikelen. Welke artikelen dit zijn hangt af van het pakket dat u kiest, welke thema dit pakket heeft en natuurlijk de prijsklasse. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan artikelen zoals een lekker borrel kaasje, maar ook chips, zandkoekjes, een zakje pinda's maar ook mooie kaarsjes in de kleur geel. Het gele kerstpakket zit boordevol met geel gekleurde producten die uw medewerkers goed kunnen gebruiken. U heeft keuze uit verschillenden pakketten met food artikelen maar natuurlijk ook zonder. Zo zijn er ook veel leuke thema's binnen de gele kerstpakketten te vinden. Hierbij kunt u denken aan thema's zoals gezond, luxe, vrouwen of bijvoorbeeld wonen waarbij u keuze heeft uit de leukste en goed gevulde pakketten.

Filter en zoek uw perfecte kerstpakket

Met onze handige zoekresultaten op de website kunt u filteren op allerlei soorten criteria waarmee u uw perfecte kerstpakket gaat vinden. Filter niet alleen op categorie, maar ook prijs, thema, artikelen en kleuren. Wilt u een geel kerstpakket met een specifiek soort artikel er in? Dan kunt u dit gemakkelijk vinden met onze handige filter. Ook is het mogelijk om op prijs te filteren. Zo wilt u misschien niet te veel uitgeven aan een geel kerstpakket of heeft u een bepaald budget in gedachten. Het fijne van Kerstpakketten idee is dat u de mogelijkheid heeft om na levering pas te hoeven betalen. Zo bent u er zeker van dat u voor de juiste gele kerstpakketten betaald en dat alles nadat de order geleverd is. Bekijk ons aanbod en shop snel uw kerstpakket naar keus.

Ook andere kleuren kerstpakketten verkrijgbaar

U vindt op de pagine een enorm aanbod in geel gekleurde kerstpakketten. Zo heeft Kerstpakketten idee nog veel meer leuke eindejaarsgeschenken in andere specifieke kleuren. U heeft bijvoorbeeld ook keuze uit een leuk roze kerstpakket met food artikelen of gadgets. Neem ook eens een kijkje in al onze anderen gekleurde kerstpakketten, zoals de kleuren paars voor een stoer of modern pakket of een goud gekleurd kerstpakket voor een luxe geschenk. Uw medewerkers een prachtig kerstpakket schenken in een gele of misschien wel een andere kleur? Plaats dan de order op Kerstpakkettenidee.nl.

Zelf een geel kerstpakket samenstellen?

Heeft u verschillende artikelen gezien die u graag zou willen samenvoegen in een specifiek pakket? Of wilt u misschien wel helemaal zelf een geel kerstpakket samenstellen? Vul dan het maatwerk formulier in met uw wensen. Binnen enkele dagen ontvangt u een vrijblijvende offerte inclusief foto's van het door u samengestelde kerspakket. Maatwerk kerstpakketten bestellen is mogelijk vanaf een bestelling van 100 stuks. Met een maatwerk kerstpakket heeft u zeker weten een pakket dat bij uw medewerkers past. Kerstpakketten idee streeft naar het vasthouden van onze reeds opgebouwde hoge tevredenheid.

Mooie gele kerstpakketten assortiment

Vragen over onze gele kerstpakketten?

Onverhoopt een vraag of onduidelijkheden? Neem dan contact op met onze medewerkers via e-mail of telefoon. Van maandag tot en met vrijdag zitten zij voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op