Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Grote kerstpakketten formaat

In ons brede assortiment vindt u ook grote kerstpakketten van 40 euro tot aan 140 euro. Met deze grote XL kerstpakketten weet u zeker dat uw werknemers niks te kort komen tijdens de feestdagen.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Grote
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Ruimgevulde en grote kerstpakketten aanbod van Kerstpakkettenidee

Grote kerstpakketten om van te genieten

Deze grote kerstpakketten hebben een extra grote inhoud, en zijn erg populair bij de ondernemers. Uw werknemers hebben natuurlijk het hele jaar hard gewerkt en met deze unieke kerstpakketten laat u zien dat u hun net dat stukje extra waardeert. Deze grote kerstpakketten zijn ruimgevuld met eten, maar er kan natuurlijk ook een prachtig non-food geschenk inzitten. Denk bijvoorbeeld aan een hapjesplank van de bourgondische kerstpakketten. Hierdoor is er voor iedereen wat wils. Met deze grote kerstpakketten is het extra groot uitpakken deze Kerst. Wat is er nou meer kerstgevoel dan die grote kartonnen doos uitpakken op Kerstavond? Bekijk dus snel ons assortiment met extra grote pakketten. Wilt u er zeker van zijn dat u uw favoriete kerstpakket vind? Dan kunt u ook filteren door de optie op het linkermenu. U kunt deze kerstpakketten filteren op prijs, artikelen en inhoud. Er zijn grote kerstpakketten voor ieder budget, en in deze kerstpakketten zit voor iedereen wat in. Zo zijn ze geschikt voor mannen, vrouwen, ouderen en jongeren. Alle benodigdheden om de kerst te laten slagen zijn aanwezig. De tegenhanger van de volumineuse kerstpakketten zijn uiteraard de pakketten van klein formaat. Deze zijn zeer geschikt als relatiegeschenk.

Zelf een groot kerstpakket samenstellen

Heeft u producten gezien die naar uw wens zijn? Of wilt u zelf een exclusief kerstpakket samenstellen? Wanneer uw afname grote is dan 100 stuks is dit mogelijk. Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft aan onze stylisten gaan ze er meteen mee aan de slag. Zo gaan zij ervoor zorgen dat u uw perfecte kerstpakket heeft met Kerstmis. Natuurlijk willen we uw kerst zo top mogelijk maken.

Royale kerstpakketten van groot formaat

Vragen?

Ons aanbod is natuurlijk zeer ruim met meer dan 800 grote kerstpakketten van big formaat. U kunt natuurlijk altijd onvoorziene vragen hebben en hier staan wij altijd voor klaar. Wanneer u contact opneemt met onze klantenservice zullen onze specialisten u zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo trachten wij u te helpen met de zoektocht.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op